LastWhisper
Üye
1 sene önce 2 aylık bir spor geçmişim olmuştu boyum o zamanlar 1.65 kilomda 93 tü 2 ayın sonunda 84 e kadar gerilemiştim fakat bıraktım 1.5 ay önce tekrar başlamaya karar verdim ve başlarken boyum 1.72 kilom 88 di fakat şimdi kilom 80 e kadar düştü.Yemek programım
Sabah kahvaltısı:3-4 yumurta beyazı,1 salatalık,1 domates veya light tonbalığı ile salata.
2. Öğün:Yeşil elma ya da 50 gr yulaf(tatlandırmak amaçlı kuru üzüm vb. kullanılabilir).
3. Öğün
irinç ya da bulgur pilavı, yağda kavurmamak şartıyla yanında haşlama ya da ızgara tavuk göğsü veya yağsız tonbalığı.
4. Öğün:1-2 adet yeşil elma veya yulaf.
5. Öğün:Varsa sebze yemeği olabilir yoksa yine pilav veya yulaf tercih sizin.Tekrar ızgara veya haşlama et,bu kırmızı et de olabilir.1 küçük kase salata.
6. Öğün:Sadece haşlama ya da ızgara et ya da pilav veya sebze yemeği(yağsız olmalı) yanında salata veya doğal meyve suyu.
3x15 lik setler yapıyorum bu sayıyı 4x15 yapmanın zamanı gelmiş mi ?
10 dakika bisiklet koşu yapıyordum şu sıralar 12.5 dakikaya arttırdım arttırmalı mıyım yoksa aynı mı kalmalı yardımlarınızı bekliyorum.
İlk resim 1.5 ay öncesi 2. resim şu anki halim
Sabah kahvaltısı:3-4 yumurta beyazı,1 salatalık,1 domates veya light tonbalığı ile salata.
2. Öğün:Yeşil elma ya da 50 gr yulaf(tatlandırmak amaçlı kuru üzüm vb. kullanılabilir).
3. Öğün

4. Öğün:1-2 adet yeşil elma veya yulaf.
5. Öğün:Varsa sebze yemeği olabilir yoksa yine pilav veya yulaf tercih sizin.Tekrar ızgara veya haşlama et,bu kırmızı et de olabilir.1 küçük kase salata.
6. Öğün:Sadece haşlama ya da ızgara et ya da pilav veya sebze yemeği(yağsız olmalı) yanında salata veya doğal meyve suyu.
3x15 lik setler yapıyorum bu sayıyı 4x15 yapmanın zamanı gelmiş mi ?
10 dakika bisiklet koşu yapıyordum şu sıralar 12.5 dakikaya arttırdım arttırmalı mıyım yoksa aynı mı kalmalı yardımlarınızı bekliyorum.
İlk resim 1.5 ay öncesi 2. resim şu anki halim