Öncelikle herkese merhabalar... Ben 22yaşındayım ve öğrenciyim.Boyum 1,78 kilom 100 Benim derdim kilolarım.Yaklaşık 2,5-3 yıl öncesine kadar kluplerde ve okul takımlarında basketbol ve voleybol oynuyordum.(Bıraktım artık) Bu 2,5-3 yıl içerisinde de yaklaşık 25-30 kilo aldım ve psikolojim inanılmaz bozuldu.Omuzumda da ufak bi rahatsızlık söz konusu olunca herşey üstüste geldi ve iyicekilo aldım vede spordan uzaklaştım.Depresyona gireceğime düzene girmeye karar verdim ve sitenize rastladım ve inanılmaz hoşuma gitti. Buradaki exper arkadaşların abilerin görüşlerine başvurmaya karar verdim.Yaşadışım yerde spor salonu alternatifi yok bir tane var ve hocada malesef pek bi alakasız.
Artık beslenmem dikkat etmeye başladım. Bunun dışında nası bir idman programı uygulamalıyım ve yağ yakıcılar ile amino acidleri tavsiye ediomusunuz yani bi yan etki söz konusu olabilirmi... Tabikide bi mucize beklemiorum 2 ayda 25 kilo vermek gibi. Ben azimle çalışıcam ve forma giricem sizden istediğim yol biraz yardım.. Son olarak istediğim vücüt yapısı hacimli olmak yani ince ve kaslı deil hacimli ve kaslı olmak istiyorum..
Şimdiden herkese çok teşekkürler ve saygılar..
Artık beslenmem dikkat etmeye başladım. Bunun dışında nası bir idman programı uygulamalıyım ve yağ yakıcılar ile amino acidleri tavsiye ediomusunuz yani bi yan etki söz konusu olabilirmi... Tabikide bi mucize beklemiorum 2 ayda 25 kilo vermek gibi. Ben azimle çalışıcam ve forma giricem sizden istediğim yol biraz yardım.. Son olarak istediğim vücüt yapısı hacimli olmak yani ince ve kaslı deil hacimli ve kaslı olmak istiyorum..
Şimdiden herkese çok teşekkürler ve saygılar..