powerball hacim kazandırırmı?

merhaba arkadaşlar. forumda araştırdım ama powerball adlı aletin tam olarak etki ettiği özelliklere değinilmemiş. bilekleri güçlendireceği belirtiliyor. ancak powerball bileklerde hacim artışı sağlarmı?

Bence önkollarda hacim artışı sağlayabilir.. Çünkü çevirdikçe ağırlaştığından ve önkolları ciddi şekilde zorladığından düzenli kullanımda beklentilere yanıt verecek kadar olmasada bir değişim yaratabilir. Bu arada kaç rpm çeviriyosunuz? Şu yunanlı azmanı geçen çıkmadı daha sanırım..

.

Merhabalar
Powerball'ın hacim kazandırdığını sanmıyorum fakat. Koldaki kasları çalıştırıp güçlü hale getirdiğini biliyorum.

Bende Powerball kullanıyorum. Yüksek devirlere çıktığımda Kollarımdaki kaslar zorlanıyor. tutmakta zorluk çekiyorum.
En yüksek devrim 12000 lerde...:D

Hacimden ziyade taş kadar sert hale getirebilir diye düşünüyorum. Ayrıca diğer konuda sormuştum ama burada da sorayım. Powerball 45 liradan başlıyor, bir de wristball diye birşey görmüştüm, o da 25 lira gibi birşey. Bu alet hakkında bilgisi olan var mı?

o da powerball gibi ama NSD marka değil başka firmanın galiba

bir de şu var kolları taş gibi yapar ama kasları belirginleştirir mi acaba?

Son düzenleme:
ben kullanıyorum 2 ayda damarlarım genişledi bicepsim 2 cm büyüdü damarlarım çıkmaya başladı ancak solum kötü görünmeye başladı artık soldan çeviricem

Back
Yukarı