Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar. forumda araştırdım ama powerball adlı aletin tam olarak etki ettiği özelliklere değinilmemiş. bilekleri güçlendireceği belirtiliyor. ancak powerball bileklerde hacim artışı sağlarmı?
Bence önkollarda hacim artışı sağlayabilir.. Çünkü çevirdikçe ağırlaştığından ve önkolları ciddi şekilde zorladığından düzenli kullanımda beklentilere yanıt verecek kadar olmasada bir değişim yaratabilir. Bu arada kaç rpm çeviriyosunuz? Şu yunanlı azmanı geçen çıkmadı daha sanırım..
Hacimden ziyade taş kadar sert hale getirebilir diye düşünüyorum. Ayrıca diğer konuda sormuştum ama burada da sorayım. Powerball 45 liradan başlıyor, bir de wristball diye birşey görmüştüm, o da 25 lira gibi birşey. Bu alet hakkında bilgisi olan var mı?