postür sorunum var yardim

Abiler dhaa once açtigim konularda göbegim oldugunu söylüyordum araştırmalarım sonucu göbek degil postür oldugunu ögrendim bu resimdeki soldan ikinci olan göbegimi dışarı cıkartıyor bu zmaanla sırt güçlendiginde düzelirmi ve heo dik durmaya özen gösteesem dik dursam bile bel içerde duruyo bu geçermi azalirmi kaslar güclendikce hep dik dursan sırr üstü yatsam

Eklentiler

• duru_bozuklu_u.jpg
    duru_bozuklu_u.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 425
fazla bilgisayarda oturmak ve masada yemek yerken kambur durmanın zararlarıdır bunlar nasıl alışırsa vucut öyle gider dik durmak istiyorsan belini dik tutacaksın omuzları geriye atmaya çalışma bel kemiğini dikleştir ayağa kalktıgında

Bol bol yüzme özellikle sırt üstü,sırt kası antrenmanları,postür bozuklukları için esneme hareketleri ve plates ve sırt kaslarını güçlendirmen gerek.Tamamen doğru bir duruşa kavuşabilirsin böylece ama şunu unutma duruş bozukluğu öyle birşey ki bir şeyi yanlış yaparsan daha da artabilir

ben pek fazla bırsey anlamadım durus bozuklugu hakkında da pek bı bılgım yok ama yerinde olsam nette buldugum değil de senin değişik açılardan duruşun anlaşılıcak şekilde fotoğraflar eklerdim. ki cevap atacak olan kişiler daha sağlıklı yorum yapabilsin..
Abi bu gün çekicem resim atıcam

ben pek fazla bırsey anlamadım durus bozuklugu hakkında da pek bı bılgım yok ama yerinde olsam nette buldugum değil de senin değişik açılardan duruşun anlaşılıcak şekilde fotoğraflar eklerdim. ki cevap atacak olan kişiler daha sağlıklı yorum yapabilsin..
Bak abi duruş bu göbek mi var yoksa o dedigim postür mü sence[DOUBLEPOST=1402898484][/DOUBLEPOST]

Sence postürmü göbek mi var abi

http://i.hizliresim.com/VpJBYq.jpg

Gördüğüm kadarıyla lordoz var.Bel kaslarını esneticeksin karın ve kalça kaslarını güçlendireceksin.

nette bi sürü kalça çalıştırma hareketleri var dostum
bahane yok yani yeterki çalıştıracam de :D
Anladım abi evde yapsam olur yani sıkıntı olmaz salonda vakit kisitli antrenmani anca bitiriyom :D kalcayida evde calistiriirim her gün. bu sorun iyi bir vücudum olmasini etkilermi çok ciddi bi sorun mu vücut gelişirmi geneede iyi bi görüntü alabilirmiyim yani zamanla geçermi vücur geliştikçe geçmese bile güzel görüntü alabilirmim hocam :D

aynı sorun bendede vardı. internete omurga düzeltme egzersizleri yaz çıkacaktır. bir ay falan yapsan çok faydalı oluyor

Back
Yukarı