Knec
Üye
tam anlamıyla aralıksız yaptığım sporda 2. senemdeym ve yaklaşık 2.5 aydir fln omuz ve koldan ölçü alamadığımı farkettim.Gögüs-sırt ve bacakta ölçü devam ediyor. Özellikle kollar vücuda oranla çok ufak kalmaya başladılar.
1.80 boy 88kg
127cm omuz
111 cm gögüs
40 kol
92cm bel
60cm bacak
40cm alt bacak
Aslında hep aynı antremanları devamlı yapmam, ben hep amaç kasları yormak olduğu için, bir hafta ağır girerim, bir hafta kafama eser çok yavaş 4 snyede kaldirip, 4 snyede indirirm, 1 hafta antremanda yaptığım hareketlerin yerlerini deiştirirm.Ama yinede pek ölçü alamadığımı farkettim kol ve omuzlarda ne önerirsiniz. Forumda araştırarak yeni 1 program çıkardm tavsiyeleriniz nelerdir?
Eski programım
Biceps
Barbel curl
Hammer curl
concentration veya zottman curl (kafama göre 3. hareketi deiştiriyorm)
Triceps[/B
]one arm exception
Skull crusher
Dips
Omuz
Omuz press
arnold press
lateral raise
Bent over fly
1 haftadir yeni hareketler ekledm programa, biceps e concentrationdan önce dar tutuş barbell curl ve triceps ede en son hareket dar tutuş bench press ekledim.
Omuzdada SCHWARZXXL'ın forumda bir topicte önerdiği bir programı deniyorum.
Military press
Front raise
Upright Row
lateral raise
Bent over fly
Beslenmem nasi diye sorarsanız, günlük ortalama 220-240 gr arası protein 400 gr a yakın karbonhidrat tüketiyorm.
Beslenme ilede bir soru sormak istiyorum.Sabahlari genelde yulaf ezmesi türü vs. kompleks karbonhidratlar tüketiyorm, yarısı basit şekerli, yarisi kompleks türü karbonhidratlar tüketsem sabah boş olan glikojenleri cabuk doldurmak için yararlımı olur, yoksa yağ depolamayamı yardımı olur
1.80 boy 88kg
127cm omuz
111 cm gögüs
40 kol
92cm bel
60cm bacak
40cm alt bacak
Aslında hep aynı antremanları devamlı yapmam, ben hep amaç kasları yormak olduğu için, bir hafta ağır girerim, bir hafta kafama eser çok yavaş 4 snyede kaldirip, 4 snyede indirirm, 1 hafta antremanda yaptığım hareketlerin yerlerini deiştirirm.Ama yinede pek ölçü alamadığımı farkettim kol ve omuzlarda ne önerirsiniz. Forumda araştırarak yeni 1 program çıkardm tavsiyeleriniz nelerdir?
Eski programım
Biceps
Barbel curl
Hammer curl
concentration veya zottman curl (kafama göre 3. hareketi deiştiriyorm)
Triceps[/B
]one arm exception
Skull crusher
Dips
Omuz
Omuz press
arnold press
lateral raise
Bent over fly
1 haftadir yeni hareketler ekledm programa, biceps e concentrationdan önce dar tutuş barbell curl ve triceps ede en son hareket dar tutuş bench press ekledim.
Omuzdada SCHWARZXXL'ın forumda bir topicte önerdiği bir programı deniyorum.
Military press
Front raise
Upright Row
lateral raise
Bent over fly
Beslenmem nasi diye sorarsanız, günlük ortalama 220-240 gr arası protein 400 gr a yakın karbonhidrat tüketiyorm.
Beslenme ilede bir soru sormak istiyorum.Sabahlari genelde yulaf ezmesi türü vs. kompleks karbonhidratlar tüketiyorm, yarısı basit şekerli, yarisi kompleks türü karbonhidratlar tüketsem sabah boş olan glikojenleri cabuk doldurmak için yararlımı olur, yoksa yağ depolamayamı yardımı olur