Bugün plank duruşunda 6 dakika durdum. Yeni rekorum 6 dakika.5 dakika çok iyi bir süre,gerçekten doğru duruşta yapıyorsan gayet iyisin.
salonda birisi sırtına 20 kilo koyup durmaya çalışıyordu aynı etkiyi fazlasıyla yapıyordur heralde.hatta aynı kişi sırtında ağırlıkla şınav falan çalışıyordu.birde öyle dene bakalım karın kasların buna nasıl tepki verecek merak ettimBugün plank duruşunda 6 dakika durdum. Yeni rekorum 6 dakika.
Üzerime koyabileceğim bir ağırlık yok. Sen vücut ağırlığın ile ne kadar duruyorsun?[DOUBLEPOST=1463224786][/DOUBLEPOST]salonda birisi sırtına 20 kilo koyup durmaya çalışıyordu aynı etkiyi fazlasıyla yapıyordur heralde.hatta aynı kişi sırtında ağırlıkla şınav falan çalışıyordu.birde öyle dene bakalım karın kasların buna nasıl tepki verecek merak ettim![]()
Vücut ağırlığın ile yarım saat mi?20 kg ağırlık ile 50 sn
ben karın çalışmıyorum kardeş.ilk fırsatta deneyecem ama.Üzerime koyabileceğim bir ağırlık yok. Sen vücut ağırlığın ile ne kadar duruyorsun?[DOUBLEPOST=1463224786][/DOUBLEPOST]
Vücut ağırlığın ile yarım saat mi?
Arıza mısın sen birader? O 50 kiloluk vücudunla kimsin de laf sallıyosun sen bana ?Üzerime koyabileceğim bir ağırlık yok. Sen vücut ağırlığın ile ne kadar duruyorsun?[DOUBLEPOST=1463224786][/DOUBLEPOST]
Vücut ağırlığın ile yarım saat mi?
Abi sorun kiloda degil [emoji106]Arıza mısın sen birader? O 50 kiloluk vücudunla kimsin de laf sallıyosun sen bana ?
65 kiloyum. Boyum da 172 santim. Boy ve Kilo gayet orantılı. Arıza olan sizlersiniz. Sen kaslı olduğun için merak etdim vücut ağırlığın ile ne kadar plank pozisyonunda durabildiğini. Belki yarım saat duruyorsundur dedim. Hiç vücudunda kas olmayan kişi 6 dakika duruyorsa senin 30 dakika durman lazım. Yoksa ayıp olur.[DOUBLEPOST=1463254571][/DOUBLEPOST]Arıza mısın sen birader? O 50 kiloluk vücudunla kimsin de laf sallıyosun sen bana ?
Sorun neymiş?Abi sorun kiloda degil [emoji106]
86 kiloyum. 85 inin ne olduğunu söylememe gerek yok.65 kiloyum. Boyum da 172 santim. Boy ve Kilo gayet orantılı. Arıza olan sizlersiniz. Sen kaslı olduğun için merak etdim vücut ağırlığın ile ne kadar plank pozisyonunda durabildiğini. Belki yarım saat duruyorsundur dedim. Hiç vücudunda kas olmayan kişi 6 dakika duruyorsa senin 30 dakika durman lazım. Yoksa ayıp olur.[DOUBLEPOST=1463254571][/DOUBLEPOST]
Sorun neymiş?
Ben sana plank duruşunda kaslı vücut ağırlığın ile 30 dakika duruyor musun dedim, lafı sataşma noktasına getiren sensin 50 kilo halinle bana mı sataşıyorsun sözünü kullanarak. 85 kilo olunca iyi mi kavga ediliyor yani anlamadım. Ben sana vücut ağırlığınla 30 dakika plank duruşunda durur musun diye sordum. 24 Kilonun tamamını kastan vermiş 65 kilo olan obez bir erkek 6 dakika plank duruşinda durabiliyor sonuçta.86 kiloyum. 85 inin ne olduğunu söylememe gerek yok.
Git belanı başkasından bul birader. Senin konuna yazdığım güne lanet olsun yav insanı dinden imandan çıkarıyorlarBen sana plank duruşunda kaslı vücut ağırlığın ile 30 dakika duruyor musun dedim, lafı sataşma noktasına getiren sensin. 85 kilo olunca iyi mi kavga ediliyor yani anlamadım. Sataşan kişi sensin. Ben sana vücut ağırlığınla 30 dakika plank duruşunda durur musun diye sordum. Konuda zaten vücut ağırlığı ile ne kadar durabildiğinizi sordum.