Plank duruşunda ne kadar dayabiliyorsunuz?

Benim rekorum 5 dakika. 5 dakika boyunca plank duruşunda dayanabildim ama çoğu zaman süreyi daha kısa tutuyorum çünkü çok yorucu, acı veren bir egzersiz.

Bugün plank duruşunda 6 dakika durdum. Yeni rekorum 6 dakika.
salonda birisi sırtına 20 kilo koyup durmaya çalışıyordu aynı etkiyi fazlasıyla yapıyordur heralde.hatta aynı kişi sırtında ağırlıkla şınav falan çalışıyordu.birde öyle dene bakalım karın kasların buna nasıl tepki verecek merak ettim:)

Önkolların canına okuyor.

salonda birisi sırtına 20 kilo koyup durmaya çalışıyordu aynı etkiyi fazlasıyla yapıyordur heralde.hatta aynı kişi sırtında ağırlıkla şınav falan çalışıyordu.birde öyle dene bakalım karın kasların buna nasıl tepki verecek merak ettim:)
Üzerime koyabileceğim bir ağırlık yok. Sen vücut ağırlığın ile ne kadar duruyorsun?[DOUBLEPOST=1463224786][/DOUBLEPOST]
20 kg ağırlık ile 50 sn
Vücut ağırlığın ile yarım saat mi?

20 kg la 1 dk bekliyorum 2 set yapıyorum karın antremanında en sonda :D ama ağırlıksız rekor denemedim hiç[DOUBLEPOST=1463226463][/DOUBLEPOST]Ve 20 kg la 20-30 tane şınav çekebiliyorum. O aradada 1dk geçiyodur elbet. yani plankdada ön kol çok ağrıyo dirsekler felan çürüyo yoksa daha da dururumda :D

Arıza mısın sen birader? O 50 kiloluk vücudunla kimsin de laf sallıyosun sen bana ?
65 kiloyum. Boyum da 172 santim. Boy ve Kilo gayet orantılı. Arıza olan sizlersiniz. Sen kaslı olduğun için merak etdim vücut ağırlığın ile ne kadar plank pozisyonunda durabildiğini. Belki yarım saat duruyorsundur dedim. Hiç vücudunda kas olmayan kişi 6 dakika duruyorsa senin 30 dakika durman lazım. Yoksa ayıp olur.[DOUBLEPOST=1463254571][/DOUBLEPOST]
Abi sorun kiloda degil [emoji106]
Sorun neymiş?

Son düzenleme:
65 kiloyum. Boyum da 172 santim. Boy ve Kilo gayet orantılı. Arıza olan sizlersiniz. Sen kaslı olduğun için merak etdim vücut ağırlığın ile ne kadar plank pozisyonunda durabildiğini. Belki yarım saat duruyorsundur dedim. Hiç vücudunda kas olmayan kişi 6 dakika duruyorsa senin 30 dakika durman lazım. Yoksa ayıp olur.[DOUBLEPOST=1463254571][/DOUBLEPOST]
Sorun neymiş?
86 kiloyum. 85 inin ne olduğunu söylememe gerek yok.

86 kiloyum. 85 inin ne olduğunu söylememe gerek yok.
Ben sana plank duruşunda kaslı vücut ağırlığın ile 30 dakika duruyor musun dedim, lafı sataşma noktasına getiren sensin 50 kilo halinle bana mı sataşıyorsun sözünü kullanarak. 85 kilo olunca iyi mi kavga ediliyor yani anlamadım. Ben sana vücut ağırlığınla 30 dakika plank duruşunda durur musun diye sordum. 24 Kilonun tamamını kastan vermiş 65 kilo olan obez bir erkek 6 dakika plank duruşinda durabiliyor sonuçta.

Son düzenleme:
Ben sana plank duruşunda kaslı vücut ağırlığın ile 30 dakika duruyor musun dedim, lafı sataşma noktasına getiren sensin. 85 kilo olunca iyi mi kavga ediliyor yani anlamadım. Sataşan kişi sensin. Ben sana vücut ağırlığınla 30 dakika plank duruşunda durur musun diye sordum. Konuda zaten vücut ağırlığı ile ne kadar durabildiğinizi sordum.
Git belanı başkasından bul birader. Senin konuna yazdığım güne lanet olsun yav insanı dinden imandan çıkarıyorlar

dün yalnız yaptığım için ağrlıksız yaptım. 1dk 30 saniye yaptım. Tabi maks için yapmadım :D yani pek titremiyordum sadece biraz kollar omuzlar yorulmuştu. Sanırım maks denesem 3 dk felan olur

Salonda herifin biri tek kolla yapıyordu, kolları değiştirerek. Rekor için hiç denemedim, 1 dakika yapıyorum 3 set.

Back
Yukarı