PiskoLojim Bozulcak

HocaLArım BüyükLerim Lütfen Bir yARdım Edin.!!
3 aydır bodye gidiorum başladıgımda 93 kilyodum şimdi 87 cardiyo ve diyet yapmadım hiç sürekli body yaptım
sırt gögüs kol şekillendi ama basen bölgesinden sorunum var karınımdada biraz sorun var ama onu sorun etmiyorum pek :( basenden kurtulayım birdaha doğmuş gibi olucam o derece lütfen yardım edin hocalarımdan bir cardio bir antreman bir diyet bekliorum lütfen ölcülerim
(yaş 17)
boy 1.82
bel 96
omuz 118 (omzuda veriyorum omuz-bel orantısını bilmeniz için)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:41 ----------

kafa_ yokmu yardım edebilicek

Gün boyu idman yap proteinle beslen ağırlıktan sonra kardiyo yap

Bölgesel eritemessin orayı çünkü bölgesel incelme diye bir şey yoktur. Diyet cardio ve disiplinle 2 ayda istediğin ölçülere ulaşabilirsin kolay gelsin.

bolgesel zayıflama yoktur. ancak sen yinede bacak egzersizlerini nispeten hafif kilolarla uzun setler olarak yapmaya bak. bununda yararını goreceksin. imkan varsa en yii kardiyolar yuzme ve kosudur.. uygulayabilirsen senin adına cok iyi olur. saygılarımla ...

Bisiklet,koşu,yüzme,yürüyüş yapabilirsin haftada 3-4 gün.Geri kalan günlerde agırlık yaparsın.

hepiniz güzel güzel şeyler yaZMIŞINIZ saolasınız
bymerdo ağırlık calıstıktan sonra cardio calıs demişsin flexor hocamızın dedigine göre ağırlıktan sonra cardio daha cok yağlanmaya yol acıor :(
daha daha yorumlar bekliorum :(

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:52 ----------

bench_O upppppppppppppp

hepiniz güzel güzel şeyler yaZMIŞINIZ saolasınız
bymerdo ağırlık calıstıktan sonra cardio calıs demişsin flexor hocamızın dedigine göre ağırlıktan sonra cardio daha cok yağlanmaya yol acıor :(
daha daha yorumlar bekliorum :(

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:52 ----------

bench_O upppppppppppppp

Kişiden kişiye değişir o ya

Kişiden kişiye değişir o ya

nasıl anlıcaz peki bende antremandan sonra yağlanma olmuyacagını eğer :D bende olmazsa senin dediklerin bana cok uygun :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:07 ----------

uppppppppppppp

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:38 ----------

uppppppppppppppppp

Şişt şişt abuk subuk şeyler yazma lütfen

abuk sabuk derken ne yazdım ki :(:(
uppp yazıyorum konu güncel kalsın diye forumlarda birde acemiyim kusura bakma yanlışlıkla bişey olduysa :(

nasıl anlıcaz peki bende antremandan sonra yağlanma olmuyacagını eğer bende olmazsa senin dediklerin bana cok uygun :D

abuk sabuk derken ne yazdım ki :(:(
uppp yazıyorum konu güncel kalsın diye forumlarda birde acemiyim kusura bakma yanlışlıkla bişey olduysa :(

nasıl anlıcaz peki bende antremandan sonra yağlanma olmuyacagını eğer bende olmazsa senin dediklerin bana cok uygun :D

Belini ölç,yağ oranına baktır

Kalça egzersizleri yap(Forumda bulabilirsin)ordaki yağlar kasa dönüşür gelişincede foto koy
:D

Gün boyu idman yap 2 öğün ye bunlarda diyet ürünleri,proteinler falan olsun.İdmanlardada koşu,sekme,zıplama,pedal çevirme felan yap.Kas kaybetmemek için ağırlık çalış

Back
Yukarı