Pilavla Değil de Hamburger Ekmeğiyle Yemek ?

Konu sahibi arkadas bana kızdı ama. Burda bir kaç kisi birlesip kamera şakası yapiyor baska aciklamasi olamaz. Konu sahibi arkadas pilav ve turevleri beni ugrastiriyor onun yerine ekmek yesem olurmu diye soruyor ve pilav ve turevleriyle ekmegin kiyaslandigi bir tartismaya dönmüş ortam inanilir gibi değil.
bir şey bilmiyorsun bari sus

bir şey bilmiyorsun bari sus
Tamam suan tamamen ikna oldum hakliymissin hahahaha :) sen ne saniyon bilmiyon bari sus diyerek hakli falan oldugunumu . Neyseki sizin gibi spor yapanlarda varda herkes ayni gelişmiyor yoksa nasil fark koyardik ortaya :)[DOUBLEPOST=1583622453][/DOUBLEPOST]
Tam tahıllı ekmek kana glikoz olarak karışır. Harcanmazsa yağa dönüşür. Pirinçten daha masum. Pirinç tamamen supplement gibi hızlı bir çözüm olduğu için kullanılıyor.

Ekmek hızlı bir çözüm değildir. Ben tam tahıllı organik ekmek yapmak için pilav yapmaktan kat kat daha fazla zaman harcıyorum. Bazen kendi ekmeğimle kendi köftemle karamelize soğanlı burger yaparım. Pirinç yedikten sonra gelen sınırsız açlığıda yaşatmıyor.
Senin bu yazdigina hicbirsey diyemem hocam. Kendim organik yapiyorum falan diyorsan vardir bi bildigin .benim bilmedigim bir olay sen en azindan birsey biliyosunki yapiyosun ugrasiyosun . Yoksa bazilari gibi evet tuket glisemik endeksleri bla bla deyip sallamiyorsun.

Endüstriyel ekmeğin aç kalmak pahasına bile olsa tüketilmemesi gerekir. Bence aç kalmak daha iyidir.

Organik ekmek ortaya çıkarmakta zor olduğu için pirinç bu noktada tercih edilecek bir seçenek oluyor.

Ama yine en iyisi bence bulgur ve yulaftır.

Tamam suan tamamen ikna oldum hakliymissin hahahaha :) sen ne saniyon bilmiyon bari sus diyerek hakli falan oldugunumu . Neyseki sizin gibi spor yapanlarda varda herkes ayni gelişmiyor yoksa nasil fark koyardik ortaya :)[DOUBLEPOST=1583622453][/DOUBLEPOST]
Senin bu yazdigina hicbirsey diyemem hocam. Kendim organik yapiyorum falan diyorsan vardir bi bildigin .benim bilmedigim bir olay sen en azindan birsey biliyosunki yapiyosun ugrasiyosun . Yoksa bazilari gibi evet tuket glisemik endeksleri bla bla deyip sallamiyorsun.
vücuduna bakıyorum da gelişmiş dediğin şey buysa sektör ülkede batmış demek :laughing::joy:

vücuduna bakıyorum da gelişmiş dediğin şey buysa sektör ülkede batmış demek :laughing::joy:
Hahaha tamam abisi fotolarini görünce konusuruz bunlari :) ayrica kendi vucudumla alakali gelismis demedim ben yaptığımız sporda farkimiz ortaya nasil cikacak herkes ayni gelismiyor Allahtan dedim sen muhtemelen su evde 100 kg oturup burda kendini tatmin etmeye calisan tiplerdensin :) ben 1 yıldir yapıyorum seninde fotolarını bekliyorum merakla .

Hahaha tamam abisi fotolarini görünce konusuruz bunlari :) ayrica kendi vucudumla alakali gelismis demedim ben yaptığımız sporda farkimiz ortaya nasil cikacak herkes ayni gelismiyor Allahtan dedim sen muhtemelen su evde 100 kg oturup burda kendini tatmin etmeye calisan tiplerdensin :) ben 1 yıldir yapıyorum seninde fotolarını bekliyorum merakla .
Hic ugrasma kardesim fake hesapla laf carpitor koya bunlara cevap yazman hata

Back
Yukarı