pilates egzersizleri ( resimli )

FLEX-POINT

Özel Üye
1-1.jpg

2-1.jpg

3-1.jpg

4-1.jpg

5-1.jpg

6-1.jpg

7-1.jpg

8-1.jpg

9-1.jpg

10-1.jpg

11-1.jpg

12-1.jpg

13-1.jpg

14-1.jpg

eline sağlık flex-point..güzel bir kaynak oluşturmuşsun..

hareketlere ilk baktığınızda ve yapmaya başladığınızda kolay gibi görünse de zaman geçtikçe zorluğunu hissedeceksiniz. çünkü pilates te konsantrasyonu sağlamak ve ders sonuna kadar bunu sürdürebilmek çok önemli. hareketlerin hakkını vererek yapmak gerek. en basit bir egzersiz işte tüm bu konsantrasyon ve denge ile çok zor bir hale gelebiliyor. uygulayan herkese kolay gelsin...

Çevremde genelde bayan arkadaşlar pilates kurslarına çok önem veriyorlar ve kendilerine epey iyi geldiğini söylüyorlar..(gerçi ilk günler epey acınası halde oluyorlar ama)..Erkeklerden pilatesi uygulayan var mı varsa ne gibi faydalar gördüler...

eskisi gibi replerimiz olsaydi hemen verecektim,ilk yaptiginizdada farkindaydim ama kurallara uymak icin yazmadim,cok tesekkurler ve tebrik ederim sizi calismalariniz icin.

pilates aslında mevcut olan boyunuzu ortaya çıkarıyor.

yapılan egzersizler vücuda esneklik kazandırarak omurların arasını açmaya yardımcı oluyor. işte 2-3 cm uzamanın asıl nedeni bu.

teşekkürler flex point bende bunu arıyordum. salona gidemediğim için evde uygulanabilecek şeylere ihtiyacım vardı. keşke bide hangi hareket hangi kas grubuna yarıyor yazsaydın ama bu kadarı bile harika. tekrar teşekkürler.

pilates vg gibi değil yani omuz için kol için belli hareketler var diyemeyiz. pilates genele yöneliyor. en genel yönelilen bölgeler ise omurgayı çevreleyen kas grupları ve power house denilen karın ve bel bölgesi. yani amaç vücudu saran bir korse gibi o bölgeleri güçlendirmek. bu bölgeniz ne kadar güçlü ise duruşunuz o kadar düzgün ve dik olur.

belinizde bir kemer var gibi düşünün. o kemeri 4. deliğe takın. bakın, mideniz sıkı oldukça ne kadar dik duruyorsunuz...işte mantık bu...

cok yararli 1 paylasim saol.
brad pitt in truva filminde 6-7 ay calisip vucuduna elastikiyet kazandirdigi program pilatesmiydi yoksa placebo muydu arkadaslar ?

teşekkürler flex point bende bunu arıyordum. salona gidemediğim için evde uygulanabilecek şeylere ihtiyacım vardı. keşke bide hangi hareket hangi kas grubuna yarıyor yazsaydın ama bu kadarı bile harika. tekrar teşekkürler.

çok teşekkür ederim, çok yararlı bir çalışma olmuş.

Teşekkür etmek yerine teşekkür butonun u kullanınız

Back
Yukarı