Pişmiş tavuk buzdolabinda kac gun durur

Merak ettigim bir konu simdi ben 1 haftalık tavugumu pilavimi ve brokolimi hazırlayıp hepsini 1 haftaya bölücek sekilde plastik kaplara dagıtsam en fazla ne kadar dayanır bunlar buzdolabında yada dayanması için ne yapabilirz

cok cok cok sıkı sekile dolaba atsan bi süt 3 gün sonra bozuluyorsa et de o civarlarda olcaktır en iyisi hepsini buz dolabına atıp aksam yiğecemiz taktirde sabah kaba koyup açılmasını beklemek

Fazla dayanmıyor test edildi onaylandı, ikinci günden sonra kokmaya başlıyor. Zaten plastik kablarda saklanmaması lazım plastik BPA içeriyor bu madde tehlikeli ve hormonların da dengesini bozduğu araştırmalarla gösterilmiş. Plastiği hayatınızdan olabildiğince çıkarmaya çalışın. Cam kaplar kullanın ve en fazla iki günlük hazırlayın.

standartı 3 gündür bu heryemek için geçerlidir bakteri üremeye başlar lakin 1 haftaya kadar dolabın kalitesine soğutma şekline bağlı saklayabilirsin pişmiş şekilde

1gün bile beklese tadındaki değişim hissediliyor ben genelde bırakmamaya özen gösteriyorum ama bazen ertesi güne kalıyor öteki güne kalırsa tüketmem zaten sanada taze tüketmeni öneririm.

Back
Yukarı