Pişmiş tavuk buzdolabinda kac gun durur

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve gunesxxl tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 7 üye.
  1. gunesxxl
    Offline

    gunesxxl Üye

    Katılım:
    12 Mart 2011
    Mesajlar:
    16
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Merak ettigim bir konu simdi ben 1 haftalık tavugumu pilavimi ve brokolimi hazırlayıp hepsini 1 haftaya bölücek sekilde plastik kaplara dagıtsam en fazla ne kadar dayanır bunlar buzdolabında yada dayanması için ne yapabilirz
     
  2. aseraser123
    Offline

    aseraser123 Üye

    Katılım:
    21 Şubat 2014
    Mesajlar:
    402
    Beğenileri:
    137
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    cok cok cok sıkı sekile dolaba atsan bi süt 3 gün sonra bozuluyorsa et de o civarlarda olcaktır en iyisi hepsini buz dolabına atıp aksam yiğecemiz taktirde sabah kaba koyup açılmasını beklemek
     
  3. Aranel
    Offline

    Aranel Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2012
    Mesajlar:
    1.008
    Beğenileri:
    611
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Fazla dayanmıyor test edildi onaylandı, ikinci günden sonra kokmaya başlıyor. Zaten plastik kablarda saklanmaması lazım plastik BPA içeriyor bu madde tehlikeli ve hormonların da dengesini bozduğu araştırmalarla gösterilmiş. Plastiği hayatınızdan olabildiğince çıkarmaya çalışın. Cam kaplar kullanın ve en fazla iki günlük hazırlayın.
     
  4. Orkun Oltu
    Offline

    Orkun Oltu Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2014
    Mesajlar:
    239
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    chef
    standartı 3 gündür bu heryemek için geçerlidir bakteri üremeye başlar lakin 1 haftaya kadar dolabın kalitesine soğutma şekline bağlı saklayabilirsin pişmiş şekilde
     
  5. volvol6161
    Offline

    volvol6161 Üye

    Katılım:
    29 Nisan 2014
    Mesajlar:
    488
    Beğenileri:
    181
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    ögrenci
    Mumkunse günlük haşla tavuğu gerek lezzet gerekse sağlık açısından
     
  6. Orkun Oltu
    Offline

    Orkun Oltu Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2014
    Mesajlar:
    239
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    chef
    en iyisi :)
     
  7. redpack
    Offline

    redpack Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2014
    Mesajlar:
    746
    Beğenileri:
    433
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    sporcu
    Yer:
    istanbul
    akşiam yaptığımı mutlaka ertesi gün aynı saat dolmadan bitirmiş olmaya dikkat ediorum tabi tavugu nerden aldığın nasıl sakladığın da önemli
     
    Orkun Oltu bunu beğendi.
  8. FoReVeR_S.F
    Offline

    FoReVeR_S.F Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2011
    Mesajlar:
    285
    Beğenileri:
    92
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    1gün bile beklese tadındaki değişim hissediliyor ben genelde bırakmamaya özen gösteriyorum ama bazen ertesi güne kalıyor öteki güne kalırsa tüketmem zaten sanada taze tüketmeni öneririm.
     

Sayfayı Paylaş