Phill Heath ekimde istanbulda

Aramiss

Üye
Arkadaşlar Mr. Olympia Phil Heath Muscletech Türkiye sponsorluğu ve organizasyonuyla Ekim ayının ortalarında İstanbul'a geliyor. Tarih ve yer netleşince bilgi vericekler. Bu buluşmayı kesinlikle kaçırmam diyenler varmı :)

Bu arada inşallah seda sayan yada saba tümere katılmaz :))

Acun abi bunada bi el atar :D şaka bir yana bende istanbuldayım bu fırsatı kaçırmamam lazım :)

Son düzenleme:
Eğer geleceği tarihte bir planım olmazsa gidebilirim. Hatta İstanbul'da ki BFTR üyeleriyle topluca bile gidilebilir.

çok iyi haber..dediğiniz gibi organizatör beyaz şov ya da seda sayan'a vs götürüp koskoca mr.olympia'yı vücuttan anlamaz tiplere meze yaparsa hayatının hatasını yapar..

5n1k tarzı bir programa çıkabilir mesela..soru ve cevap şeklide olabilir.. aslında serdar aktolgada katılabilir bu şova..

seda ronnie nin kucağına atladığı gibi bununda kucağına atlar. teyzelerin önünde soyundurur filan. umuyorum tüm bunlar yaşanmaz bir daha. bu nedir ya dedirten görüntülerdi bana

Ronnie coleman'a çevirmezler bu adamı inş:D

İstanbulda olsaydım görmeye gelirdim:D

ben de duymuştum geleceği hakkında söylentileri ama doğru mu bilmiyordum.

Eğer ki doğruysa ilk gidecek kişi ben olurum heralde :D

bu arada mr.olympia'ya bir ay kala Türkiye'ye gelmiş olacak ekimde gelecekse

Eğer geleceği tarihte bir planım olmazsa gidebilirim. Hatta İstanbul'da ki BFTR üyeleriyle topluca bile gidilebilir.

Katılıyorum yer ve tarih netleşince forumdan gidecek kişiler olarak toplanıp gidebiliriz hem küçük bir buluşma olur hemde ustayı görmüş oluruz:)

Organizasona katılmak için neler gerekli arkadaşlar bilgilendirir misiniz biraz? :)

Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

16 Ekim Salı günü, 3 tane Yüksek lisans dersim olmasına rağmen, bu buluşmaya gideceğim. 3 arkadaşımla, daha doğrusu abim diyebileceğim kişilerle gideceğim. Gelenler olursa, orada görüşebiliriz.

Saygılarımla,

Back
Yukarı