Pek yeni sayılmam ama :)

1 senelik düzenli gittim ve yoğunluktan dolayı ara vermek zorunda kaldım. Tekrar başlamayı düşünüyorum, 1 aylık süreci atlatınca supplement desteği ile eski formumu yakalamak istiyorum hemen olmaz biliyorum tabi ki süreci hızlandırmak sadece :)

1 aylık program bitince bana bir öneri yapar mısınız 1.5 ay boyunca uygulayacağım antrenman programı yani.

Ayrıca supplement destek yapmak istiyorum 1 aylık süreci geçtikten sonra erken gerçi ama eski kiloma ve formumu çabuk yakalamak istiyorum.
Muscletech Mass-Tech kilo aldırıcısını almak istiyorum 3 ay geçene kadar kilo aldırıcısı ile devam etmeyi düşünüyorum veya 2 kutu bitirene kadar kilo aldırıcısı kullanırım. Sonrasında protein tozu,creatine,performans artırıcı,amino asit ve kazein proteini almak istiyorum.

Almayı düşünüyorum baştan eski kiloma hızlıca kavuşmak için yaklaşık 7-8 kilo almam lazım yani. Beslenme programı da yapıcam tek supplement olmaz.

Kombinemi bu şekilde düşünüyorum sizce nasıl ?

Protein tozu: Bsn Syntha
Creatine: Belli değil
Performans Artıcı: Bsn No-Xplode 2.0
Amino asit: Muscletech'in sıvı ve toz halinde amino asitleri var karar veremedim toz olanı düşünüyorum profesyonel değilim sonuçta doğru mu acaba kararım ?

Eksiğim veya yanlışım varsa düşüncelerimde değiştirerek ve ekleme yaparak tavsiyeler verirseniz çok makbule geçer :)

Lord;
Bsn protein ok (Ultimate prostar tavsiye ederim)
X-plode içinde komplex creatine var (Bu ürünü kullanırken ekstra dışarıdan creatine gerek yok) ürün bitince alırsın Musclephram (300 gram)& Universal (1kg) creatine uygundur.
Amino asit :Liquit olanlarda sıgır gelatini var (marka ürün detayına girmiyorum )
Toz yada tablet tercihin olsun.

Back
Yukarı