miamili_sercan
Üye
pazuları yukarı doğru büyüten hareketler nelerdır ? (Yumurta gibi)
bilenler lütfen yazmadan gecmesın en cok sorulan sorulardan biri_bench_O
bilenler lütfen yazmadan gecmesın en cok sorulan sorulardan biri_bench_O
arkadaşlar konuyu biraz saptırıor gibi olucam ama aratmama ragmen baslıgı bulamadım eger adminler bulabilirlerse lütfen mesajımı alıp oraya taşıyın.Ya bicepsi üste dogru degilde elongation dedigimiz uzatmak nasıl mümkün hangi hareketler yapılmalı ? yani pazu ile dirsek arasındaki bosluk nası doldurmak mümkün müdür?
yani şimdi normal biceps büyüklüğü olan biri barbell curl ardından da konsantrasyon curlla bicepsini zirveleştiremezmi? illa da genetik midir?
uzatmak nasıl mümkün değil tabiikide mümkün yani uzatmak derken söylemek istediğini anladım ..genel olarak sporda kullanılan terminolojik adı belki farklı olabilir ama bizim salonda scut curl dediğimiz tarzda hareketler bicepsi uzatan ve bicepsin bittiği yer ile dirseğin iç kısmı arasında oluşan yağlanmayı azaltan hareketlerdir ..telde ve scut sehpasında yapabilirsin ..umarım biliyosundur hareketiarkadaşlar konuyu biraz saptırıor gibi olucam ama aratmama ragmen baslıgı bulamadım eger adminler bulabilirlerse lütfen mesajımı alıp oraya taşıyın.Ya bicepsi üste dogru degilde elongation dedigimiz uzatmak nasıl mümkün hangi hareketler yapılmalı ? yani pazu ile dirsek arasındaki bosluk nası doldurmak mümkün müdür?
uzatmak nasıl mümkün değil tabiikide mümkün yani uzatmak derken söylemek istediğini anladım ..genel olarak sporda kullanılan terminolojik adı belki farklı olabilir ama bizim salonda scut curl dediğimiz tarzda hareketler bicepsi uzatan ve bicepsin bittiği yer ile dirseğin iç kısmı arasında oluşan yağlanmayı azaltan hareketlerdir ..telde ve scut sehpasında yapabilirsin ..umarım biliyosundur hareketi
kas uzar öylede bir uzar ki yatay sehbada dumbelllarla yaptığın harekette dumbelları sonuna kadar indir kas yayılsın tamamına kolunun farkı göreceksin