Pazu geliştirme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan themy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

themy

Üye
Merhabalar yaşım 16 65 kgmım bodye 3 aydır gitmekteyim pazu geliştirmek için dumble ile 15kg çalışıyorum 3 ayda 8cm pazu gelişimi meydana geldi büyümesi için ağırlık arttırmalımıyım yoksa normal 15de devammı edeyim bide ayakta burbell cruluda 15 kg olarak yapıyorum

Kolları soğuk ölçün çalışıp oraya laktik asit,kan pompalayıp dev gibi şişen pump olmuş kolu vay kolum kocaman zannedenler var 8 santim olağan üstü bi rakam 3 ayda.olağan dışı deyim daha doğru.kürde olman lazım o da belki yani hem çatır çatır yırtılmalar olur deride o hıza.koltuk altından kolun iç tarafına doğru harita gibi yarılma olur

Kolları soğuk ölçün çalışıp oraya laktik asit,kan pompalayıp dev gibi şişen pump olmuş kolu vay kolum kocaman zannedenler var 8 santim olağan üstü bi rakam 3 ayda.olağan dışı deyim daha doğru.kürde olman lazım o da belki yani hem çatır çatır yırtılmalar olur deride o hıza.koltuk altından kolun iç tarafına doğru harita gibi yarılma olur
Soguk haliyle olcup 3 ay sonrq sicak olcse yine 8 cm olmaz.Profesyonel olsa herseyi mukkemmel desen bu soruyu sormaz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı