Patlayıcılık ve Çabukluk İçin

Arkadaşlar lisanlı basketbol oyuncusuyum düzenli şekilde çalışıyorum ama kafama takılan bir konu var bacak kasları bir bütün olarak çalışıyor tamam ama patlayıcılığı belirleyen kaslar nedir ve çalışmaları ne tür olmalıdır ?
İyi günler

patlayacılıpı bir tek çalışma prensibi beliler bunun için belli bir kas yoktur patlayıcı kuvvete dayalı antreman yaparsanız patlayıcı kuvveti öyle elde edersiniz

anladım peki normal çalışmalarım sırasında patlayıcılığı artırmam için egzersizleri hızlı yapmak gibi püf noktalar var mı mesela calf çalışmasının özellikle yavaş yapmam gerektiği söylendi etkili olması için

Abi sen gel 15 haftanı ayır bence Air Alert 3 Çalış . Felaket güzel bi program 30 inch garanti ediyolar adamlar yanlış hatırlamıyorsam . Bende yaptım ama 4. haftada sıkıldım eger başarabilirsen ne mutlu sana :)

Air alertı biliyorum ama o programın çok saçma yanları var yani bacak programının kişiye göre olması lazım ordaki tekrar sayıları herkes için aynı ayrıca air alert vertical artırıyor malesef

Air alert 4 yap. ben air alert 3 ü, 3 kez denedim. Üçündede sakatlık yaşadım. Hareketleri nizami, çok iyi ısınarak yaptığın takdirde 15 hafta sonunda minimum 20 cm zıplaman gelişecektir.

valla ben 3 kez denedim 3 üde okul zamanıydı. Yani sorun senin isteğine bağlı. O kadarda isteğin yok gibi . . .

Back
Yukarı