Birde benim daha önceden bb yapmışlığım vardı bir yıl kadar ara vermiştim sonra 2 ay önce tekrar başladım şimdi kreatin kullanmaya başlamalımıyım yoksa daha erken mi?Ant sonrasina kardio yapabilirsin ama bence en iyisi off günlerinde kardio yapmak.
Yok be bu 15 günlük yani definizyona başlamadan önceki dönemde kullansam olur mu diye sordumKreatin definasyonda kullanılmaz su tuttuğu için .
Söylediğim gibi daha önceden zaten çalışmışlığım var birde nede olsa yaza giriyoruz yağları iyice yakıp kasları ortaya çıkarmak istiyorum2 aylik çalışma sonrasımı kasları parçalayıp definasyon yapıcaksın?Kasları parçalıcaksın?
iyi de kas yapmadan ortaya neyi cıkaracan..ayrıca 15 gün de cıkarcağın tek şey terli atletlerin olurantreman sonrası kardio daha iyi yağ yaktığı ama kastan da kaybettiğin bir gerçek...bunu engellemek için bcaa ve l carnitin ayrıca antreman öncesi c vitamini kullan...
Peki off olan 2 günümde kardiyo yapsam nasıl olur? Cla ve l-carnitine kullanıcam zaten. Birde bu kardiyoya başlamadan 15 gün boyunca kreatin kullansam olurmu sence?[DOUBLEPOST=1397325166][/DOUBLEPOST]Birde off günlerimde kardiyo yapmam (cla ve l-carnitine kullanarak) kas gelişimimi etkiler mi? Hacimlenmeyi yavaşlatır mı?iyi de kas yapmadan ortaya neyi cıkaracan..ayrıca 15 gün de cıkarcağın tek şey terli atletlerin olurantreman sonrası kardio daha iyi yağ yaktığı ama kastan da kaybettiğin bir gerçek...bunu engellemek için bcaa ve l carnitin ayrıca antreman öncesi c vitamini kullan...
Teşekkür ederimHIIT programı uygula . kararlıysan yaza kadar 1 off gününü de programa dahil et , diyetini düzenle , kas yapın yerindeyse normal kilonda %10 civarı yağa ulaşman mümkün 3 ay gibi bir sürede . tabi HIIT programları zor programlardır hem kas inşası hem yağ yıkımı için bana göre en ideal programlardır . Birçok ıfbb sporcusu definasyon döneminde hiit antreman uyguluyor . örnek antreman bulup antrenörünle izlemen gereken yoku konuş . Doğru yaptığın zaman 3 ayda büyük değişiklikler olur