Parçalanma dönemi programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mlh192
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mlh192

Üye
15 gün sonra kaslarımın dilimlenmesini istiyorum. Bunun için antremanımın üstüne veya öncesinde (haftada 4 gün amtreman yapıyorum şu an) kardiyomu yapmalıyım yoksa 2 gün ayrıca kardiyo mu yapmalıyım? Birde bu dönemde l-carnitine ile bcaa kullanmam yeterli olur mu?

Ant sonrası kardio bana daha sağlıklı geliyor off günlerinide tamamen dinlenmeye yönelik kullana bilirsiniz. Besin desteklerinide bir kaç ay sonra kullansan daha iyi olur sanki

iyi de kas yapmadan ortaya neyi cıkaracan..ayrıca 15 gün de cıkarcağın tek şey terli atletlerin olur :) antreman sonrası kardio daha iyi yağ yaktığı ama kastan da kaybettiğin bir gerçek...bunu engellemek için bcaa ve l carnitin ayrıca antreman öncesi c vitamini kullan...

iyi de kas yapmadan ortaya neyi cıkaracan..ayrıca 15 gün de cıkarcağın tek şey terli atletlerin olur :) antreman sonrası kardio daha iyi yağ yaktığı ama kastan da kaybettiğin bir gerçek...bunu engellemek için bcaa ve l carnitin ayrıca antreman öncesi c vitamini kullan...
Peki off olan 2 günümde kardiyo yapsam nasıl olur? Cla ve l-carnitine kullanıcam zaten. Birde bu kardiyoya başlamadan 15 gün boyunca kreatin kullansam olurmu sence?[DOUBLEPOST=1397325166][/DOUBLEPOST]Birde off günlerimde kardiyo yapmam (cla ve l-carnitine kullanarak) kas gelişimimi etkiler mi? Hacimlenmeyi yavaşlatır mı?

Son düzenleme:
HIIT programı uygula . kararlıysan yaza kadar 1 off gününü de programa dahil et , diyetini düzenle , kas yapın yerindeyse normal kilonda %10 civarı yağa ulaşman mümkün 3 ay gibi bir sürede . tabi HIIT programları zor programlardır hem kas inşası hem yağ yıkımı için bana göre en ideal programlardır . Birçok ıfbb sporcusu definasyon döneminde hiit antreman uyguluyor . örnek antreman bulup antrenörünle izlemen gereken yoku konuş . Doğru yaptığın zaman 3 ayda büyük değişiklikler olur

HIIT programı uygula . kararlıysan yaza kadar 1 off gününü de programa dahil et , diyetini düzenle , kas yapın yerindeyse normal kilonda %10 civarı yağa ulaşman mümkün 3 ay gibi bir sürede . tabi HIIT programları zor programlardır hem kas inşası hem yağ yıkımı için bana göre en ideal programlardır . Birçok ıfbb sporcusu definasyon döneminde hiit antreman uyguluyor . örnek antreman bulup antrenörünle izlemen gereken yoku konuş . Doğru yaptığın zaman 3 ayda büyük değişiklikler olur
Teşekkür ederim :) araştırıcam. Araştırdıktan sonra tekrar sana danışırsam yardımcı olur musun?

Back
Yukarı