Parçalama-definasyon

bu yag oraninda zaten oldukca parcali olmalisin , fotograf eklermisin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dostum bence sana kalmis ben definasyon doneminde diyetime sadik kalirim diyebiliyorsan bence gecmelisin ama o istikrari surduremeyebilirim diyorsan bence kal cunku yazin baklavalarin parcali gozukmedigi bi vucut sadece irilik katiyor estetik degil ben gecen sezon diyete sadik kalamadim yaz geldiginde bi kislik emegim heba oldu(beach body) bu kis sezonunda korkumdan yuzde 12 13 un ustune cikmiycam yag orani olarak

uzerg kalabileceğime inanıyorum ama sadece hacim konusu beni düşündürüyor ciddi bir hacim kaybına ve kas yıkımına uğramaktan korkuyorum

Everybody wants to be a beast until it is time to do what real beasts do.

uzerg kalabileceğime inanıyorum ama sadece hacim konusu beni düşündürüyor ciddi bir hacim kaybına ve kas yıkımına uğramaktan korkuyorum

Kas kaybi yasamamak imkansiz ama dirty bulk yaparsan kas kutlen her turlu daha fazla olur define olduktan sonra

Yani sence bulka devam mı etmeliyim ?

Bence martsonuna kadar devam et nisan mayis 2 ay saglam definisyon yaparsin.bulking sonu yuzde 15 16yi gorursun yag orani olarak 2 ay diyetle de yuzde 9 10a cekebilirsin hatta ketojenle 1 ayda bile mumkun olabilir iradene bagli

Back
Yukarı