p90x programını denedim ve ilk izlenimlerim..

Bu spora başlayan insanlar neden hep Arnold gibi olmak istemiyorum der anlamam.. Acaba Arnold nasıl olunur biliyorlar mı? "ama arnold gibi olmak istemiyorum" bu sporun bismillahı mı?

ahaha :D aynen hacı bende yeni başlayanlarda çok görüyorum :D kazara arnold gibi olacaklarını düşünüyolar :D :D

düşünsene bi sabah bi uyanıyolar "aha lanet olsun adamım bu kaslar ne ?" fak!?" filan :D

• Like
Reactions: BrS
http://isohunt.com/torrent_details/48607318/p90x?tab=summary buyrun arkdaşlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:36 ----------

bende kol omuz sırt antremanlarını yapmayı planlıyodum ama kas kütlesini artırmaya yönelik değilmiş sanırım yanlışmı anladım ?

Vücudumun yağ oranı az p90x yapsam olumlu sonuç alırmıyım

p90x yapsan yağ oranın az olsa çok olsa programa uyarak ve beslenmeni ona uygun götürürsen tabi gelişme olur ama amaç kas kütlesiyse p90xin şiddetli bir programı vardı onu yap.Yağ oranın azmış ne olsa.

arkadaslar peki hakkaten olumlu sonuc veriyor mu? ben uyguladim iyikide uygulamisim cok iyi parcaladim kaslari yagda yaktim diyen var mi?
zhu.zhq bu programı uygulayan ve blog unda yayınlayan bir arkadaşımız var http://p90xturkiye.blogspot.com/ p90x programı ile ilgili bilgiler paylasıyor ben intertten buldum ve takip ediyorum faydalı oluyor. Benimde programa baslıyalı 19 gün oluyor ve spor salonlarından daha cok faydasını gördüm

herkese iyi forumlar bir soru soracaktım...sadece ab ripper programını yapsak diğer kas gruplarını normal antremanda geliştirsek bir sorun olur mu ??

p90x antreman programına ulaşmakta zorlanan arkadaşlara 15 tl karşılığında orijinal olmayan cd leri gönderebilirim. Mesaj göndermeniz yeterli

gündelik mi spor şekli bunun 3 hafta sonunda nasıl çalışıyoruz peki?

P90Xi 2 Aydır Kullanıyorum Vallaha 30 Şınavdan 50 Şınava Çıktım
2Kg Dumbeli 40 Kere Kaldırabiliyodum
5 Kiloyu 20 Kere Kaldırdım
8 Kiloyu 1 Kere bile Kaldıramıyodum 10 kere Kaldırıyorum
Herkesin Vücut Yapısı Farklı Elliott da Söylüyor Sırf Sende Olduğu İçin İnsanlara Böyle Söyleme
1 Ayda Omuzlarım Çıkıntılarla Doldu Acaip Bi Hacim Yakaladım Çok Formda Tutar
Not:P90X Vg değil Dik Duruş Gibi Sorunları Kaldıran Sinir Sistemine Yardım Eden Bi Programdır
Kaynak:P90x Türkiye

Back
Yukarı