P90x (klasik) günlüğüm

23. gün core synergistics yaptım 4. haftanın 2. günü fena zorladı :D birde cuma günü var aynısından iple çekiyorum...bende kesin bi sorun var...zorlanmadığım antrenmanı sevmiyorum...acı çekiyorsam mutluyum...vardı bunun bi adı ama...neyse :D herkese bol sporlar...

Kilo durumu nasıl ? Aldın mı ?

evde tartı yok malesef hiç bakmıyorum...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:08 ----------

1 ay sonunda afer befor yaparsan seviniriz küçükte olsa değişiklikleri merak ediyoruz :)

inşallah yapacağım onu... :)

kardeşim bu p90x evde yapılır mı 2 tane dambılım var sadece ayarlanabilr 25 kg ye kadar evde yapabilrmym bu p90x i hiçbirşey bilmyrm yardım edermisin

kardeşim bu p90x evde yapılır mı 2 tane dambılım var sadece ayarlanabilr 25 kg ye kadar evde yapabilrmym bu p90x i hiçbirşey bilmyrm yardım edermisin
P90X'in en büyük özelliği zaten evde yapılabilmesi, ihtiyacın olanlar ise yoga mat, dambıl, kapı (koridor) barfiksi, havlu ve su bunları edinemiyorsan ki çok zor çünkü hepsi alışveriş sitelerinde var, alternatifleride var.
Tabi en önemlisi hareketlerin olduğu cd'leri edinmen veya indirmen. Bende iyi ingilizce olduğu halde herhangi bir şey kaçırmamak için türkçe altyazılı cd setinden aldım.
Sendeki dambılllar ile çalışabilirsin. Bence internette biraz araştır ben en çok www.p90xtr.com'dan öğrenmiştim.

yoga yeni bitti :) sıcağı sıcağına yazıyorum...yoga konusunda okuduklarıma bakarak ön yargım vardı. bir buçuk saat sürüyor sıkıcı diyenleri anlamıyorum...tam bir arınma.. :D esnediğimi hissettim...ve kardiyo kadar ter döktürüyor...bence p90x yaparken yogayı atlayanlar büyük hata yapıyor....

dün en sevdiğim programı yaptım omuz ve kollar...birazdan yogaya başlıyacağım...sıkıcı gelsede yapılması gereeken bir program...kasların uzaması ve şekilenmesine yardımcı oluyor....

Sıkıcı mı , değil mi? :)

Hadi bakalım bozkurt, takip ediyorum seni iyi bir gelişim sağlayacağını da inanıyorum. Başarı dolu sporlar azmin eksik olmasın :) bench_thums:

P90X hastalığına mı desem yoksa rüzgarına mı desem ben de kapıldım gidiyorum.. classic yani dengeli olan programı uyguluyorum.. 2. ay 2. haftadayım.. İlk başladığımda etkisinin olacağından şüphem vardı.. fakat ilk haftanın bitmesiyle dahi bu şüphem yok oldu.. Vücut geliştirmekten çok hayat tarzınızı etkiliyor.. daha sağlıklı ve bilinçli beslenmeye başlıyorsunuz.. egzersizlerin zorluğuna diyeceğim şu ki Tony Horton'un (yani P90X' in yaratıcısı) dediği gibi '' nefret edeceksiniz, mideniz bulanacak ama bayılacaksınız da..'' aynen böyle.. egzersiz günü bittiğinde ertesi gün olması için sabırsızlanıyorsunuz.. ayrıca bazı arkadaşlar kenpox i atlamayı tercih etmiş.. bence çok yanılırsınız.. vücut duruşunu ve çevikliği etkileyen çok önemli bir egzersiz.. sonuç olarak P90X' e başlayanlar, yeni bir hayata merhaba desin..

ben p90x i bitirmiş biri olarak söylüyorum ki,spora yeni başlayacaklar vücudunu toparlamak,düzenli spor hayatına alışabilmek için p90x ile,çok zor gelirse(ki kesinlikle yeni başladıysanız gelecek) p90 ile spor hayatına başlamalı.p90x i bitirdikten sonra p90x2 yi de yapmanızı tavsiye ederim bu sefer işin içine biraz daha ağırlık çalışmaları giriyor.

Back
Yukarı