p90x baslıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

egva

Üye
merhaba arkadaşlar p90x e baslıcam 7 8 aylık body geçmişim var bırakmak zorunda kaldım 55 kiloyum 175 boy sizce evde ağırlıkmı calısmalıyım p90x mi yapmalıyım lütfen yardım edin

Benim bildiğim kadarıyla px90 programı ilk önce kilo verdiriyo.Youtube aracılıyla araştırmıştım. Sen1.75 boy 55 kgsın kilo alman lazım yani.

7-8 ay geçmişe 55 kilo nasıl oluyor?ben ektomorfum ben bile 7-8 ayda 15-20 kilo alabildim.hastalık falan mı geçirdiniz?

hocam hastalık değilde şu lanet vucudum bir türlü kilo almıyor ya başladığımda 48dim anca 55 olabildim

Aslında alırsın kilo alamamanın en büyük sorunu kaloriyi artırmamandan kaynaklı.Beslenmende artış yapıcaksın.Antreman önccesi karbonhidrat yüklenicen , proteinde günlük miktarını hep alıcan , yapıyorsan ağır iş vs yorucu şeyler öncesi yüklenicen karbo gene yüklenicen ki kilo alasın.

P90x bence direkman ağırlıklarla çalışma yapılmadığı için güçte vaat ediyor bu yandan avantajı var klasik bbye göre ve gelişim görülen videolar dolanıyor bir sürü internette çok fazla hemde bizim forumda bile fotoğraf atan bir arkadaş vardı onunda gelişimi güzeldi.Gelişim vaat ediyor.

Back
Yukarı