orantısızlık nasıl giderilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alsyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alsyd

Üye
selam arkadaşlar benim kolumda ve göğsümde ve adonislerimde orantısızlık var ve beni cokr ahatsız ediyor hele göğsüm ve kolum beni bitiriyor bu orantısızlıgı gidermek için ne yapmalıyız yardımlarınızı bekliyorum......a32

Hareketlerinizi makinalarda orta şiddetli bir ağırlıkla , az gelişmiş bölgenizi hissederek yapmaniz gerekiyor.Kısa sürede olacabilecek bir şey değil ancak düzelmeyecek bir şey de değil.

Hareketlerinizi makinalarda orta şiddetli bir ağırlıkla , az gelişmiş bölgenizi hissederek yapmaniz gerekiyor.Kısa sürede olacabilecek bir şey değil ancak düzelmeyecek bir şey de değil.

haklısın ama serbest ağırlık daha iyi gelişim sağlamazmı bende makinadan yanayım ama serbest teki gibi de cıkmıyor makinada

kollar ıcın dumbella degılde barla calısmalısın makınadan zıyade serbest daha verımlı olacaktır bende cok olmadı orantısızlık ama bır kolu 36 bır kolu 38 olan adam var salonda o hep öle yapıoyor ve mesela 3 set ıse hareketı bır set daha zayıf kısmı ıle yapıyor kı daha cok yıpransın ve gelıssın dıye ama sonucları sorarsanız 3 ayda 0.5 cm kapanmıs aradakı fark

benimde kol ve göğüsde eşitsizlik var malesef, takipteyim burayı.

peki göğüs eşitlemek için ne yapmalıyız dambull ilemi ? (birde dumbell da sol kol zayıf kalıyor bench yana açışlarda flan yada üst göğüs presde dumbella sol kol diğer kolla eşit kalkmıyor sıkıntı olurmu o ? )

esitlik su sekilde saglaniyor. ZAyif olan tarafin kaldirdigi kas kadar agirligin altina girin. Mesela ben dumbell press calisirken, 40 ar kg ile calisabiliyorum, ama sol kol 5. tekrardan sonra daha fazla itmiyor. sag taraf ise rahatlikla 9-10 tekrar cikarabiliyor. Bunun icin 10 tekrar odakli calistigim icin, 35 er kilo ile calisiyorum boylece sol tarafta 10 sag tarafta 10 tekrar yapmis oluyor. Aksini yapar isem, sag tarafi daha fazla guclendirmis olacagim.

Back
Yukarı