Merhaba Arkadaşlar Ben 1.83 BOYUNDA 76 KİLOYUM FAKAT BU BOY BU KİLODAKİ İNSANLARLA ALAKAM YOK DİYEBİLİRİM.KOLUM BACAĞIM GÖĞSÜM HER YERİM ACAİP YAĞLI.KOLLARIM HELE ÇOK YAĞLI VE SARKIK DİYEBİLİRİM.2 AY KADAR BODY YAPTIM FAKAT Omuzda Bir Problemden Dolayı Bıraktım.Şimdi tekrar başlamak istiyorum.Fakat Düşüncem Şu Ve Beni Bunalıma soktu vücut halim.Hiç Gelişemedim 2 aylık süre içinde.En iyi gelişme ilk aylarda olur diyor herkes.Başladığım arkadaşlarm en azından 2 cm falan genişlediler.Ben Omuz Ölçüsü düştüm.Omuzda yağ Olması zor bi ihtimal gibi geliyor.Bu Yağlardan ben nasıl kurtulucam anlamış değilm.60 kiloya mı inince fit olucam ben hiç mantıklı gelmiyor aklımdaki bu Fırtınaya Bir abimiz,hocamız son versin Lütfen.
Yağlanma sorunu olan herkes Normal Kilonun üstünde oluyor.Fakat ben 1.83 boy 76 kiloyum.Ama Bacak(ÖZELLİKLE ARKA),Kol,Göğüs Her Yerden Yağlandım.
Lütfen Yardım Eli Uzatın :...
Yağlanma sorunu olan herkes Normal Kilonun üstünde oluyor.Fakat ben 1.83 boy 76 kiloyum.Ama Bacak(ÖZELLİKLE ARKA),Kol,Göğüs Her Yerden Yağlandım.
Lütfen Yardım Eli Uzatın :...