Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Beyler merhaba..

******'dan İngiliz versiyon bir Optimum Gold Standart satın aldım.
İzlenimlerimi aktarayım..

1- Etkisi hiç yok! Antrenman sonrası adamı toparlamıyor bile!
2- Syntha 6 İsolate ile binbir güçlükle yaptığım kütleyi yavaş yavaş kaybediyorum sırf bunu kullandığım için.
3- Tadı alenen berbat! Hesapta çikolatalı, fakat içinde garip; plastikimsi bir tat var.
4- Netten, orjinal ambalajına bakıyorum tamam orjinali ile fark yok. Sadece üzerinde ****** değil, Bakara Dış Tic. diye bir firmanın sonradan yapıştırılmış etiketini görüyorum.
5- Shakera koyup çalkaladığımda çalkalanıyor ve karışıyor bunda sorun yok. Fakat normalde protein tozu kalıntısını shakerden çıkarmak zor bir iştir hani; o derece yoğundur. Bu ise bildiğiniz oralet gibi. Bir kere içinde tortu dahi kalmıyor..
6- Amerikan versiyon olanı (kutusu biraz daha büyük, kapağından reklam stickeri olan, dış etiketi parlak olmayan) antrenman sonrası resmen nirvana yaşatıyordu. Onun gazıyla bir antrenman daha bile çıkartabilirdim. Resmen protein kaslarıma hücum ediyordu. Ama bu İngiliz versiyonunda bu hiç yok!
7- Bu Optimum'un ABD/ingiliz muhabbeti gerçekten can sıkmaya başladı. Bunun için kesinlikle bir şeyler yapılması şart.

Beyler bu niye böyle oldu ya. Deliricem, kafayı sıyıracağım yemin ederim.
Boş yere 205 lira param gitti..
İade etsem geri alırlar mı?

Bilgisi veya görüşleri olanları dinliyorum, buyurun?[DOUBLEPOST=1430679302][/DOUBLEPOST]Beyler merhaba..

******'dan İngiliz versiyon bir Optimum Gold Standart satın aldım.
İzlenimlerimi aktarayım..

1- Etkisi hiç yok! Antrenman sonrası adamı toparlamıyor bile!
2- Syntha 6 İsolate ile binbir güçlükle yaptığım kütleyi yavaş yavaş kaybediyorum sırf bunu kullandığım için.
3- Tadı alenen berbat! Hesapta çikolatalı, fakat içinde garip; plastikimsi bir tat var.
4- Netten, orjinal ambalajına bakıyorum tamam orjinali ile fark yok. Sadece üzerinde ****** değil, Bakara Dış Tic. diye bir firmanın sonradan yapıştırılmış etiketini görüyorum.
5- Shakera koyup çalkaladığımda çalkalanıyor ve karışıyor bunda sorun yok. Fakat normalde protein tozu kalıntısını shakerden çıkarmak zor bir iştir hani; o derece yoğundur. Bu ise bildiğiniz oralet gibi. Bir kere içinde tortu dahi kalmıyor..
6- Amerikan versiyon olanı (kutusu biraz daha büyük, kapağından reklam stickeri olan, dış etiketi parlak olmayan) antrenman sonrası resmen nirvana yaşatıyordu. Onun gazıyla bir antrenman daha bile çıkartabilirdim. Resmen protein kaslarıma hücum ediyordu. Ama bu İngiliz versiyonunda bu hiç yok!
7- Bu Optimum'un ABD/ingiliz muhabbeti gerçekten can sıkmaya başladı. Bunun için kesinlikle bir şeyler yapılması şart.Eki Görüntüle 37680 Eki Görüntüle 37681 Eki Görüntüle 37682 Eki Görüntüle 37683

Beyler bu niye böyle oldu ya. Deliricem, kafayı sıyıracağım yemin ederim.
Boş yere 205 lira param gitti..
İade etsem geri alırlar mı?

Bilgisi veya görüşleri olanları dinliyorum, buyurun?
arkadaşım protein tozu bu uçak yakıtı değil, antreman sonrasi toparlama vs. cogunda ilk supplementlerinde psikolojik yasadigi seyler biz wheyi performans icin kullanmiyoruz.simdiye kadar hicbir antreman sonrasi protein tozunun beni dinamiklestirdigini yada antreman oncesi aldigimda nox etkisi yaptığını gormedim sadece tozdan beklentilerin fazla :)

arkadaşım protein tozu bu uçak yakıtı değil, antreman sonrasi toparlama vs. cogunda ilk supplementlerinde psikolojik yasadigi seyler biz wheyi performans icin kullanmiyoruz.simdiye kadar hicbir antreman sonrasi protein tozunun beni dinamiklestirdigini yada antreman oncesi aldigimda nox etkisi yaptığını gormedim sadece tozdan beklentilerin fazla :)

Hocam ben bu sporu 3 yıldır yapıyorum, kolum 47 cm..
Hemen hemen tüm protein tozu markalarını kullandım.
160 liraya satılan Twinlab Fuel'de ve 170 liraya satılan Xpro Whey Complex de bile bundan daha fazla etki var..

Beklenti değil, 3 sene boyunca her antrenman sonrası yaşadığım etki hissinib, vücudumu dinleme hissinin bunda olmadığını söylüyorum.
Hani yoksa ben de biliyorum neyin ne olduğunu, merak etme..

Hocam ben bu sporu 3 yıldır yapıyorum, kolum 47 cm..
Hemen hemen tüm protein tozu markalarını kullandım.
160 liraya satılan Twinlab Fuel'de ve 170 liraya satılan Xpro Whey Complex de bile bundan daha fazla etki var..

Beklenti değil, 3 sene boyunca her antrenman sonrası yaşadığım etki hissinib, vücudumu dinleme hissinin bunda olmadığını söylüyorum.
Hani yoksa ben de biliyorum neyin ne olduğunu, merak etme..
yanlış anlasildiysam kusura bakma ama dedigim gibi protein tozundan da performans guc dirilik beklemek de sacma olur tozda sorun oldugunu sanmiyorum, ben sadece hizli emiliminden ve pratikliginden dolayi kullanırım mesela.Bu arada kollarinin ölçüsünu sormadim ama bi ara sirrini da yazarsin :D

yanlış anlasildiysam kusura bakma ama dedigim gibi protein tozundan da performans guc dirilik beklemek de sacma olur tozda sorun oldugunu sanmiyorum, ben sadece hizli emiliminden ve pratikliginden dolayi kullanırım mesela.Bu arada kollarinin ölçüsünu sormadim ama bi ara sirrini da yazarsin :D

Ama işte 3 yıldır gördüğüm çeşitli etkiyi bu üründe görmüyorum, anlamıyorsun.
Bazı adamlar, diyet listesiyle iş yapmaz hani, vücudunu dinler..
Ben de böyleyim..
Sana ve herkese de bunun neden böyle olduğunu soruyorum sadece..
Cidden, açık konuşuyorum bu ürünün bu versiyonunun kati suretle satılmaması gerekiyor piyasada.

.

Sırrı yok, endomorf vücut tipliyim ben..
Basıyorum basıyorum, dayanıyorum kırmızı ete, brokoliye ve toza, oluyor işte..[DOUBLEPOST=1430682094][/DOUBLEPOST]
Bence xPro Nutrion WHEY optimum yerıne tercih edilmeye baslayacak türkiyede amerikada hala fiyatı aynı cunku...

Ben yinede supplementler.com dan sastısı yapılan içinden SARI KAŞIK çıkan amerikan optimum whey ını degismem...
Ben de bundan bahsediyorum işte en son mesajımda. Hocam, ingiliz versiyonunun yani içinde beyaz kaşık çıkanın etkisi gerçekten hiç yok. Anlatamıyorum kimseye..

Son düzenleme:
Ama işte 3 yıldır gördüğüm çeşitli etkiyi bu üründe görmüyorum, anlamıyorsun.
Bazı adamlar, diyet listesiyle iş yapmaz hani, vücudunu dinler..
Ben de böyleyim..
Sana ve herkese de bunun neden böyle olduğunu soruyorum sadece..
Cidden, açık konuşuyorum bu ürünün bu versiyonunun kati suretle satılmaması gerekiyor piyasada.

.

Sırrı yok, endomorf vücut tipliyim ben..
Basıyorum basıyorum, dayanıyorum kırmızı ete, brokoliye ve toza, oluyor işte..[DOUBLEPOST=1430682094][/DOUBLEPOST]
Ben de bundan bahsediyorum işte en son mesajımda. Hocam, ingiliz versiyonunun yani içinde beyaz kaşık çıkanın etkisi gerçekten hiç yok. Anlatamıyorum kimseye..
Tamamen katiliyorum. Gittim hile hurda olmasin diye GNC den aldım koca kutuyu bitirdim ne bir kas beslemesi nede ufacıcık bir hareketlenme verdi. Su ile karıştırılıp oralet gibi kıvamında yaptıgın tespite tamamen katılıyorum. ON cok buyuk bir firma ancak Avrupa piyasasi ürünlerini kesinlikle kullanmayin ancak USA menşeyli ise de kesinlikle kacirmayin.

Tamamen katiliyorum. Gittim hile hurda olmasin diye ****** den aldım koca kutuyu bitirdim ne bir kas beslemesi nede ufacıcık bir hareketlenme verdi. Su ile karıştırılıp oralet gibi kıvamında yaptıgın tespite tamamen katılıyorum. ON cok buyuk bir firma ancak Avrupa piyasasi ürünlerini kesinlikle kullanmayin ancak USA menşeyli ise de kesinlikle kacirmayin.
Tamamen katiliyorum. Gittim hile hurda olmasin diye ****** den aldım koca kutuyu bitirdim ne bir kas beslemesi nede ufacıcık bir hareketlenme verdi. Su ile karıştırılıp oralet gibi kıvamında yaptıgın tespite tamamen katılıyorum. ON cok buyuk bir firma ancak Avrupa piyasasi ürünlerini kesinlikle kullanmayin ancak USA menşeyli ise de kesinlikle kacirmayin.
Nihayet anlayan biri çıktı..

Hocam, bunun içinde sadece iki servis kullandım ben.
Geri götürsem iade alırlar mı?

Bendede İngiliz menşei var ama gelişim gördüm ben bi tezatlik var ama hadi hayırlısı benide dusundurttunuz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bendede İngiliz menşei var ama gelişim gördüm ben bi tezatlik var ama hadi hayırlısı benide dusundurttunuz

Tadını bi söylesene bana hocam. Gerçekten iğrenç değil mi? Toz kakaoyu su ile karıştırmışsın gibi bir tadı yok mu sence de?

Tadını bi söylesene bana hocam. Gerçekten iğrenç değil mi? Toz kakaoyu su ile karıştırmışsın gibi bir tadı yok mu sence de?
Valla hocam şimdi tat çok göreceli bir kavram ama kıvamı suyla karıştırınca gayet seyrek güzel karışıyor ama biraz nesquike benziyor gibi geliyor (biraz şekerli ama çok değil) bana sütle karıştırırsam gerçekten milkshake gibi oluyor. Anlayamadım valla bilgili olan biri aydınlatabilirse çok iyi olacak.

Valla hocam şimdi tat çok göreceli bir kavram ama kıvamı suyla karıştırınca gayet seyrek güzel karışıyor ama biraz nesquike benziyor gibi geliyor (biraz şekerli ama çok değil) bana sütle karıştırırsam gerçekten milkshake gibi oluyor. Anlayamadım valla bilgili olan biri aydınlatabilirse çok iyi olacak.

Böyle mi seninki de?

PIXECT-20150502030952.jpg
PIXECT-20150502030952.jpg
PIXECT-20150502030851.jpg

Eklentiler

• PIXECT-20150502031048.jpg
    PIXECT-20150502031048.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 361
Bende de var yaklaşık bir ay oldu ama kollar yaklaşık 1.5 - 2 cm genişledi ertesi gün ağrılarım azaldı ama performansa her hangi bir katkısı olmadı

Geçen sene bende 3 ay boyunca kullanmıştım bu ürünü.Tat konusunda beğenmiştim severekte içiyordum gerçi tat konusu göreceli bir kavram.Beğenmediğim tarafı ise sırtımda sivilcelenmeye sebep olmuştu.Etki konusu içinse tam bişey diyemeyeceğim 20 gr proteinden çok şey beklemiyordum.Bu sene farklı bir protein tozu kullanıyorum Bcaa ve kreatinle kombine yaparak ve beslenme düzenimde fena sayılmaz.Geçen senede 3 ay çalıştım bu sene daha 3 ay olmadı ama bu seneki gelişimim gözle görülür şekilde daha iyi.

Yalnız benim dikkatimi bir sey çekti kapağın iç kisiminda bende folyo yok. Buraya resim atan arkadaşlar da var bir farklilik oldugu kesin

Arkadaşlar birde bu ürünü kullanınca shaker ı yıkamayınca ertesi gün leş gibi kokuyor. Sahte filan olsa kokmaz tahminimce protein çok çabuk bakteri üreten bir besin. Birde tozu direk yeyince ağzımda sakız gibi oluyor. Bu yönleriyle test edebiliriz bence.

ürün vasat önermiyorum 5 yıldır body ile uğraşan biri olarak muscletech ürünlerine yönelin derim optimumun proteini reklamla satıyor ürünü kalitesiyle değil

Back
Yukarı