Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Merhaba Arkadaşlar, bu fiyatlar imkansız. 2011 yılında bodybuilding.com da 39 dolar olan optimum gold standart 5 lb şu an 57,99 dolar. Abd de böye bir enflasyon yok, en büyük nedeni artan whey protein fiyatları. Özellikle optimum fiyatları olsa olsa maliyet olur ki bu bile çok zor.

O zamanlar bodybuilding ile pazartesi sipariş verip cuma Fedex ile alabiliyorduk ama sonra yasaklandı. Şu anda kargoyu da katarsak aslına optimum fiyatı abd ile kafa kafaya çünkü 20 küsür dolar veriyorduk kargoya. Ama bu optimumda böyle, diğer birçok üründe fiyatlar Türkiyede gerçekten çok pahalı.
Sen bb.com boşver şimdi adam toptan fiyat bu diyor kaldıkı distribütör firma amerikadan değil irlandadan getiriyor optimumu bb.com toptan değil perakende satış yapan bir firma distribütör firma optimumun ana bayisinden alıyor vergiler çok yüksek türkiyede arkadaşın verdiği 1 2 tane fiyatı değil toptan fiyatı.

Merhaba Arkadaşlar, bu fiyatlar imkansız. 2011 yılında bodybuilding.com da 39 dolar olan optimum gold standart 5 lb şu an 57,99 dolar. Abd de böye bir enflasyon yok, en büyük nedeni artan whey protein fiyatları. Özellikle optimum fiyatları olsa olsa maliyet olur ki bu bile çok zor.

O zamanlar bodybuilding ile pazartesi sipariş verip cuma Fedex ile alabiliyorduk ama sonra yasaklandı. Şu anda kargoyu da katarsak aslına optimum fiyatı abd ile kafa kafaya çünkü 20 küsür dolar veriyorduk kargoya. Ama bu optimumda böyle, diğer birçok üründe fiyatlar Türkiyede gerçekten çok pahalı.
ya okuduğunu anlayamıyosun yada anlamak istemiyosun.:D site ismi yazdım yol gösterdim fiyat isteme yeri var tıklayın aynı fiyatları maile alırsınız dedim.sen hala gelmiş bu fiyatlar imkansız diyosun.optimumumun 20 tane toptancısı var 6-7 ingiliz,irlanda,rusya,bulgar hepsinin fiyatı 14-15 dolar civarı minumum 100 ürün..ürün sayısı yükselir fiyatta düşer.amerikan firmasının verdiği fiyatlarda 4-5 dolar oynuyor ürün başı,fazla fark yok.oda bedava kargo %10 indirim falan promosyon yapmış.bizim sitelerin biz ithalatçı firmayız distrübütörüz kelimeleri falan laf kalabalığı hep hikayeden reklam işleri.arayıp soruyoruz tek distrübütöre niye böyle diye al o zaman sende ithal et diyolar..bu ürünlerin toptancıdan gelişi budur arkadaşlar 14-15 dolar.hala olamaaaz imkansız diyen varsa mailini yollasın gelen mailleride yollarım.

Arkadaşlar merhaba oncelikle herkeze kolay gelsin .yeni uye oldum yanlis yere yaziyorum buyuk ihtimal kusurum varsa affola . Konuya gelince Benim kilo aldirici almam lazim pek bilgim yok bu konularla ilgili . Ortalama butce 150 180 civari . Bu paraa nekadar iyi alabilirim ? Alicagim kilo aldirici beni Kac ay idare eder ? Bide size zahmet iyi bi marka onerirseniz sevinirim almisken saglamini alalimda bi sıkıntı cikmasin . Yorumlariniz cok onemli benim icin simdiden tesekkürler.

ya okuduğunu anlayamıyosun yada anlamak istemiyosun.:D site ismi yazdım yol gösterdim fiyat isteme yeri var tıklayın aynı fiyatları maile alırsınız dedim.sen hala gelmiş bu fiyatlar imkansız diyosun.optimumumun 20 tane toptancısı var 6-7 ingiliz,irlanda,rusya,bulgar hepsinin fiyatı 14-15 dolar civarı minumum 100 ürün..ürün sayısı yükselir fiyatta düşer.amerikan firmasının verdiği fiyatlarda 4-5 dolar oynuyor ürün başı,fazla fark yok.oda bedava kargo %10 indirim falan promosyon yapmış.bizim sitelerin biz ithalatçı firmayız distrübütörüz kelimeleri falan laf kalabalığı hep hikayeden reklam işleri.arayıp soruyoruz tek distrübütöre niye böyle diye al o zaman sende ithal et diyolar..bu ürünlerin toptancıdan gelişi budur arkadaşlar 14-15 dolar.hala olamaaaz imkansız diyen varsa mailini yollasın gelen mailleride yollarım.
bazı insanlara laf anlatmak gerçekten zo
O zaman beli kimin yazdığı ya şöyle firmalar gelip buraya yorum atıyolar ya uyuz oluyorum neyin peşindeler anlamadım milleti kurutular 60€ gainerı 550tl satıyolar ya insaf ya alanda bi gazla alıyor sanki sihirli bişeymiş gibi kaç tane firmayla atıştım bu fiyatlar yüzünden dedim türk marka whey alıyım oda basmış içine sorbitolü kimyasal tatlandırıcı oda fos çıktı.

bb.com amerikan merkezli bir site tr ye kargo gönderip göndermediklerini bilmiyorum ama önemlide değil çünkü yasal olarak bu ürünleri dışardan ülkeye sokamıyoruz gümrükde el koyuyorlar o yüzden türk sitelerine yönelmeni tavsiye ederim arada çok fiyat farkı var ama napalım ülkemizde ucuz pek birşey yok :)[DOUBLEPOST=1436132576][/DOUBLEPOST]
ürün suplement sitesinde uk menşeli usa daha iyi degilmi acaba
ikisinide kullandım içerik açısından çok bi fark yok ancak tad farkı var birazcık o kadar

Slm arkadaslar ben whey gold protein aldim ama 0/0100 yazmiyot bi sikinti olurmu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

148dd2449260f19a5b91a113ea2f3217.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nutrade premium whey mi yoksa optimum gold standart whey mi sizce ?[DOUBLEPOST=1438847574][/DOUBLEPOST]nutrade premium whey mi yoksa optimum gold standart whey mi sizce ?

beyler çok iyi anlıyan bı ******sı satan abımız var optimum gold yaklasık 1 senedır amerıkadan gelmıyormuş bunu ingiltereden yan sanayi olarak yapıyolar ben bugun almaya gıttıgımde kesınlıkle onermedı bakarsanız zaten eskı amerıkan optimum 71 servis kutusu değişik ve altında izole bişeyler yazıyor yenı cıkan urunlerın hıc bırınde yok bana dedıgı bu cakma gıbı dusun tat ve etkısı olarak cok kotu dedı ve ınkospora yoneldım ınkospor xtreme kesınlıkle araştırın weider oldugu ulkede 5 sene 1.ci gelen %40 izole tadı mukemmel ve içeriği cok iyi

bazı insanlara laf anlatmak gerçekten zo

O zaman beli kimin yazdığı ya şöyle firmalar gelip buraya yorum atıyolar ya uyuz oluyorum neyin peşindeler anlamadım milleti kurutular 60€ gainerı 550tl satıyolar ya insaf ya alanda bi gazla alıyor sanki sihirli bişeymiş gibi kaç tane firmayla atıştım bu fiyatlar yüzünden dedim türk marka whey alıyım oda basmış içine sorbitolü kimyasal tatlandırıcı oda fos çıktı.
Türk marka dedigin genrise mi yoksa :D

Selam millet optimumun sahtesi piyasada dolaşıyo diye bişeyler duydum salonda.. Distribütörü protein...7 varken başka yerden almayın..

Back
Yukarı