Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar hiç bir protein tozu kilo aldırmaz !
Ortalama 100-200 kalori alarak kim kilo almış bu devirde ? :)

Neyse ürüne gelelim herkes tutturmuş bir optimum en iyi hammade bu firma kullanıyormuş %30 a daha ucuz alıyormuş sayıyordu herkes. Neyse deneyeyim dedim ürünü çilekli aldım. Aldığıma bin pişman oldum.

Negatif yönleri
1) Tadı eh işte gideri var.
2) Topaklanma oluyor içmesi zor bir hale geliyor.
3) Shaker hemen yıkanmalı gerçi ben hemen yıkıyorum fakat 1 seferliğine dalgınlığıma geldi acil işim çıktı shaker'ı mı yıkamayı unuttum geldiğim de yıkadım ama nafile iğrenç kokusu shakerda kaldı yeni shaker aldım sonrasında.
4) Etki olarak bir çok marka denedim kullandığım markaların yanından bile geçemez kalite olarakta öyle.

Pozitif yönü
1) Fiyatı

Bu ürün dünyanın en iyi ham maddesini kullanıyor diyenler alt seviyeli supplementlerden başka ürün kullanmadıkları için en iyi optimum sanıyor sanırım fiyatı uygun olmasından kaynaklı bu durum ve başka protein tozu kullanmamışlar veya kalitesiz protein tozu kullanmışlar.
Konu dışı fakat dünyanın en iyi ham maddelerini supplementlerde Weider kullanır burada kimse birbirini yemesin ! Yurt dışında en iyi ham maddeyi Weider değilde Optimum derseniz var ya nasıl tepki verirler size bilemiyorum :)

Ağır bir eleştiri yapıyorum ama lütfen insanları kandırmayalım.
Protein tozu dediğin iyi karışmalıdır, topaklanma yapmamalıdır, ham maddesi kaliteli olmalı ve etkisini göstermelidir.
Fiyat, tat bunlar 2. plandadır. Ay bu çok pahalı buna vereceğim paraya ben iki tane alırım diyorsunuz ama o iki tane aldığınız ürünün etkisi pahalı dediğiniz ürünün etkisinin yarısını bile göstermez.

Peki ne öneriyorsun?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yine bebeler basmış burayı yakında açılacak yeni başlıkları görebiliyorum
"spora başlayalı 1 hafta oldu, protein tozu kullanmak boy kısaltır mı ? Lütfen yarrdım :( "
yakında bunları da görecez. :D :p

Peki ne öneriyorsun?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İlk önerim Parası olan kesinlikle Weider Premium Whey alsın.
Diğer önerim Ultimate ProStar %100
Bsn Syntha
Muscletech Nitrotech
Bu ürünler optimumdan kesinlikle çok daha kaliteli ve daha etkili bence.
Fiyat olarak Hardline Whey 3Matrix'te güzel performans olarak optimumdan çok daha iyi.

Son düzenleme:
İlk önerim Parası olan kesinlikle Weider Premium Whey alsın.
Diğer önerim Ultimate ProStar %100
Bsn Syntha
Muscletech Nitrotech
Bu ürünler optimumdan kesinlikle çok daha kaliteli ve daha etkili bence.
Fiyat olarak Hardline Whey 3Matrix'te güzel performans olarak optimumdan çok daha iyi.
Prostari kac kutu kullandiniz ? Prostar hakkinda biraz daha detay verebilirmisin ?

Prostari kac kutu kullandiniz ? Prostar hakkinda biraz daha detay verebilirmisin ?
1 kutu kullandım tadı eh işte. Karışımı çok iyi yalnız tek kötü yanı kokusu üründe. Fakat bunlar benim için bahane değil tadı kötü olsada kötü koksada içiyorum. Performans olarak çok iyi bence fakat idman beslenme bunlarda önemli. Ben genelde farklı markaları denerim sürekli sebebi ise sürekli aynı markaya sabit kalmamak için. Hem farklı markaları denemiş oluyorum bu sayede bende ki etkileri nasıl oluyor diye test etmiş oluyorum. Kısacası kokusu ve tadını bahane etmezseniz çok iyi bir ürün hemen hemen optimum ile aynı fiyata denk gelmekte.

Yalnız şunu da söyleyeyim bu kişiden kişiye değişebilir etki konusu. Mesela bende universal ürünleri yaramıyor. Animal Pak, Gain Fast ürünlerini kullandım çok fena karın ağrısı yapıyor bu markanın ürünleri içerisinde ki kimyasalardan olsa gerek sanırım benim vücuduma yaramıyor Universal'ın ürünleri.

1 kutu kullandım tadı eh işte. Karışımı çok iyi yalnız tek kötü yanı kokusu üründe. Fakat bunlar benim için bahane değil tadı kötü olsada kötü koksada içiyorum. Performans olarak çok iyi bence fakat idman beslenme bunlarda önemli. Ben genelde farklı markaları denerim sürekli sebebi ise sürekli aynı markaya sabit kalmamak için. Hem farklı markaları denemiş oluyorum bu sayede bende ki etkileri nasıl oluyor diye test etmiş oluyorum. Kısacası kokusu ve tadını bahane etmezseniz çok iyi bir ürün hemen hemen optimum ile aynı fiyata denk gelmekte.

Yalnız şunu da söyleyeyim bu kişiden kişiye değişebilir etki konusu. Mesela bende universal ürünleri yaramıyor. Animal Pak, Gain Fast ürünlerini kullandım çok fena karın ağrısı yapıyor bu markanın ürünleri içerisinde ki kimyasalardan olsa gerek sanırım benim vücuduma yaramıyor Universal'ın ürünleri.
Hmm prostari kacinci sirada kullandiniz ki?

3. Sırada. İlk sırada Weider Premium Whey 2 de Nitro Tech 3. de Prostar. Benim sıralamam bu şekilde yalnız kişiden kişiye değişir ürünlerin etkisi.
Evet farkindayim ama kardes bu durumda diger markalarin etkisi prostara etki gostermesine neden olmasin? Cunku baya kaliteli urunler ilk siradakiler.İlk kutuda kullandim desen anlayacagimda prostar muhtelif bir urun begenende cok kotuleyende emin olamadim?

Evet farkindayim ama kardes bu durumda diger markalarin etkisi prostara etki gostermesine neden olmasin? Cunku baya kaliteli urunler ilk siradakiler.İlk kutuda kullandim desen anlayacagimda prostar muhtelif bir urun begenende cok kotuleyende emin olamadim?
1 kutu ürün bitince 2 ay ürün kullanmıyorum vücudumun o kimyasalları atması için.[DOUBLEPOST=1411382553][/DOUBLEPOST]Ben pek fazla supplement kullanmam senede 3-4 kombine yaparım sadece ve bir kaç ay ara veririm sürekli kimyasal madde içeren ürün kullanmamaya özen gösteririm. Belli bir süre ara verip farklı markaları deniyorum.

Benim sivilce sorunum vardı yüzümde çok sivilcem vardı ancak tedaviyle hepsini atlattım şimdi yüzümden çok memnunum ancak şöyle bir sorum olucak bu ürün sivilce yapıyormu acaba kullansam bende sivilce yaparmı? Kullanan arkadaşlarda sivilce oluşan oldu mu acaba?

Merhaba 18 yaşındayım son bir aydır gncden aldığım optimum whey kullanoyorım.Ancak ilginç olanı whey kullandığım halde yağ alıp kas verdim.Ve geçtiğimiz ay gelişmiştim toz olmadan ve bu aydan daha kötü besleniyordum.Hocam da duruma çok şaşırdı ve optimum wheyin abddeki ile aynı olmadığını söyledi zaten ürünü aldığımda üstünde etiketlerle bazı yerler kapatılmıştı.Şimdi bunu bitirince multipower alıcam. Bu optimum hakkında bilginiz var mı içeriği mi farklı bunun

Merhaba 18 yaşındayım son bir aydır ******den aldığım optimum whey kullanoyorım.Ancak ilginç olanı whey kullandığım halde yağ alıp kas verdim.Ve geçtiğimiz ay gelişmiştim toz olmadan ve bu aydan daha kötü besleniyordum.Hocam da duruma çok şaşırdı ve optimum wheyin abddeki ile aynı olmadığını söyledi zaten ürünü aldığımda üstünde etiketlerle bazı yerler kapatılmıştı.Şimdi bunu bitirince multipower alıcam. Bu optimum hakkında bilginiz var mı içeriği mi farklı bunun

Aylarca kullandım , beslenmemin aynı olduğu zamanlarda oldu diyebilirim ama nedendir bilmiyorum en az , hatta etki almadığım diyebileceğim supplement benim de... Şuanda Prostar a geçtim Ultimate markasının. Daha iyi etkiliyor gibi.

Uzun zamandan beri optimum kullanıyorum ilk defa değiştirip Weider Premium sipariş verdim bulgaristandaki arkadaşıma umarım pişman olmam...

arkadaslar durumu sıze ozetleyım sute karsı alerjım soz konusu bazı proteın tozlarında sut etkenı olabılıyor. optımum gold whey urununu begendım ama ıcınde sut besını bulunuyormu yardımcı olursanız cok sevınırım

Arkadaşlar hiç bir protein tozu kilo aldırmaz !
Ortalama 100-200 kalori alarak kim kilo almış bu devirde ? :)

Neyse ürüne gelelim herkes tutturmuş bir optimum en iyi hammade bu firma kullanıyormuş %30 a daha ucuz alıyormuş sayıyordu herkes. Neyse deneyeyim dedim ürünü çilekli aldım. Aldığıma bin pişman oldum.

Negatif yönleri
1) Tadı eh işte gideri var.
2) Topaklanma oluyor içmesi zor bir hale geliyor.
3) Shaker hemen yıkanmalı gerçi ben hemen yıkıyorum fakat 1 seferliğine dalgınlığıma geldi acil işim çıktı shaker'ı mı yıkamayı unuttum geldiğim de yıkadım ama nafile iğrenç kokusu shakerda kaldı yeni shaker aldım sonrasında.
4) Etki olarak bir çok marka denedim kullandığım markaların yanından bile geçemez kalite olarakta öyle.

Pozitif yönü
1) Fiyatı

Bu ürün dünyanın en iyi ham maddesini kullanıyor diyenler alt seviyeli supplementlerden başka ürün kullanmadıkları için en iyi optimum sanıyor sanırım fiyatı uygun olmasından kaynaklı bu durum ve başka protein tozu kullanmamışlar veya kalitesiz protein tozu kullanmışlar.
Konu dışı fakat dünyanın en iyi ham maddelerini supplementlerde Weider kullanır burada kimse birbirini yemesin ! Yurt dışında en iyi ham maddeyi Weider değilde Optimum derseniz var ya nasıl tepki verirler size bilemiyorum :)

Ağır bir eleştiri yapıyorum ama lütfen insanları kandırmayalım.
Protein tozu dediğin iyi karışmalıdır, topaklanma yapmamalıdır, ham maddesi kaliteli olmalı ve etkisini göstermelidir.
Fiyat, tat bunlar 2. plandadır. Ay bu çok pahalı buna vereceğim paraya ben iki tane alırım diyorsunuz ama o iki tane aldığınız ürünün etkisi pahalı dediğiniz ürünün etkisinin yarısını bile göstermez.

Ya optimum un fanı fenal değilim ama bütün ürünlerini beğendigim için genel olarak optimum kullanıyorum ve yazdıkların %100001 sacmalık ötesi.

1)Tad konusuna hıc gırmıcem bence Extreme milk aroması harika ama Syntha-6 yı bile begenmeyen cıkabılıyor.
2)Ben hiç topaklanma yaşamadım 50 ml su mu atıyon oyle tam karısmıyo anlayamadım 250-300 ml suda 1 olcegı rahatlıkla karısıyor.
3)Acaba neden koku yapıyor ??? Proteinler acık havada kaldımı koku yapar cunku her protein tozu yapar bunu shaker ı hep yıkamak lazım diğer aldıgın protein tozları sahteydi ozaman koku yapmadıysa...
4)Allah askına hangı protein tozunu kullandın da okadar etkisini hissettin ya ? Bana marka söyle VPX ZERO CARB A 360 TL verip 1 cm kol olcusumu aldın ??? Protein tozu ya ne bekliyonki o ay düzgün beslenmediysen kilo bile kaybedebilirdin onudamı Optimum a bağlıyacaktın optımum kullandım kılo verdim berbat mı diyecektin ??

Optimum piyasadaki en kaliteli protein tozlarını üğretiyor senin karşılastırdıgın protein tozları 300 tl civarında okadar para vericeksen Optimum Hydrowhey ve Yeni Cıkan PRO WHEY leri var aynı fiyat segmentinde gir Bodybulındıng.com a bak yorumlara ozaman görürsün zaten.

Tamamen sacma optimum u kötüleyen bir kişi okuyan kımse bence kale almamalı Türkyie Disiribitöründen alırsanız iyi olur suan site marka veremiyorum zaten optımum turkıye distiribitörü yazarsanız cıkar Extreme milk aromasını alın iyi beslenin kaliteyi anlarsınız zaten...[DOUBLEPOST=1411895172][/DOUBLEPOST]
3. Sırada. İlk sırada Weider Premium Whey 2 de Nitro Tech 3. de Prostar. Benim sıralamam bu şekilde yalnız kişiden kişiye değişir ürünlerin etkisi.

Ya yanlıs anlamada vücudunu cok merak ettım bukadar toz denediysen sen 85 90 kılo bi adamsın tahmın ediyorum veya klavye basına oturmus sallıyosun bi fotograf atarmısın bu konuya herkes görsün bide ben atarım sen attıktan sonra bende genel olarak Optimum ürünlerini kullanarak yaptım mıllet görür ona göre karar verir ya kabul et teklıfımı yada oprımumu bos yere karalamayı kes...

Zaten tahmınımce sana sagda solda 100 tl ye sahte optımum sattılar onun acısını cıkarmaya calısıyorsun...[DOUBLEPOST=1411895452][/DOUBLEPOST]
Merhaba 18 yaşındayım son bir aydır ******den aldığım optimum whey kullanoyorım.Ancak ilginç olanı whey kullandığım halde yağ alıp kas verdim.Ve geçtiğimiz ay gelişmiştim toz olmadan ve bu aydan daha kötü besleniyordum.Hocam da duruma çok şaşırdı ve optimum wheyin abddeki ile aynı olmadığını söyledi zaten ürünü aldığımda üstünde etiketlerle bazı yerler kapatılmıştı.Şimdi bunu bitirince multipower alıcam. Bu optimum hakkında bilginiz var mı içeriği mi farklı bunun
Hocanı dinlemeyi birkez kes bence kulaktan dolma bilgiler veriyor neymis amerikadakiyle aynı degıl vs vs TR Distiribütor den al Extreme Mılk aromasını ıste dırek amerıkadan ıthal olan Sarı Kaşık Çıkan ürünü yolluyorlar...

Yağ alıp kas veridigini nasıl anladın bunu ölçtürmek cok çok çok zordur Öyle dandik aletlere cıkıp boyuna kılona bakmasıyla vs falan olmaz...
Çok iyi beslendim diyorsun ama hacım alamadıysan kaslarında beslenmende bir yanlıslık var demekki Günde 5 6 ogun ye her ogunde 25 30 gram protein al antrenmanlardan once daha fazla carb tüket antrenman sonrasında karb tuketımını ogunden ogune azalt tavsiyelerim bunlar...

Son düzenleme:
Dediklerim saçma ise o zaman senin dediğine göre protein tozu kilo aldırıyor ooo süpermiş bu haber bak buna sevindim artık insanlar ortalama 100-200 kalori arasında bir içecek ile hedeflerinde ki kiloya ulaşabilecekler :)

1)Weider, Hardline, Gaspari, Ultimate, All Star, Optimum, Scitec, Multipower, Bsn, Muscletech gibi bir çok markanın protein tozlarını kullandım.
2) Ayrıca şunu eklemek isterim ki beslenmem gayet iyidir protein ve karb. ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyorum. Hatta şöyle diyeyim antrenman sonrası toparlanma, performans, kalite, ürünün karışımı, kokusu, tadı vb. şeyleri katınca Hardline 3Whey Matrix > Optimum Gold Standart.
3) Ayrıca ürünü kullanmadığın belli ürünün karışımı hakkında çoğu kişi topaklanma yaptığını belirtiyor. Hatta sitenin sponsor sitesinde negatif yönlerinde bile yazıyor madem benim dediğim yalan onlarca, yüzlerce hatta yabancı forumları katarsak binlerce kişi yalan söylüyor o zaman. Herkes topaklama yaptığını söylüyor. 50 ml su filan koyduğumda yok 300 ml su ile karıştırmaya çalışıyordum.
4) Ayrıca herkes tadının iyi olmadığını ve kötü koktuğunu belirtiyor tek ben değilim demek ki bu konudan şikayetçi olan. Ayrıca ben çileklisini kullandım tadı gayet kötüydü.
5) Optimum ucuz bir markadır hesaplı geldiği için tercih edilmektedir. Hatta sana şöyle diyeyim 1 cent'in bile hesabını yapan amerikalılar oldukça ilgi görmektedir sebebi ise fiyatıdır. Ülkemizde de durum aynı diğer protein tozlarına göre daha ucuz.
6) Oturup sallamadığım ortada bence senin salladığın ortada :) Ayrıca protein tozu kilo aldırmakta etkili bir şey olduğunu savunan kişi ile polemiğe girmem bile hatadır :)
7) Aaa dip notumu belirteyeyim. Sakatlık sürecim vardı futbol ve vücut geliştirmeye devam edemedim sakatlığımı atlatalı 1 ay oldu. Şuan formumu toparlıyorum ama şunu belirteyeyim ben öyle 80 kilo olmak gibi bir hedefim yok ben şuan 60 kiloyum sakatlıktan ötürü 8 kilo vermiştim sakat olduğum için spor yapamadım ve beslenmemde git gide zayıflamıştı antrenman yapamadığım için. Şuan 60 kiloyum 5 kilo daha alırsam hedefime ulaşıyorum eski kilom ve formuma kavuştuğumda sorun kalmıyor yani boyum, fiziğim ve ölçülerime bakarsak şuan 60 bile benim için yeterlidir fakat 65 ile hedefimde ki kiloya ulaşarak kilomu korumak istiyorum. Futbolcu dediğin seri olmalı hamtal bir futbolcu olacak değilim 80-90 kilo ile benim boyuma göre o kilolar hamtallaşmama neden olacaktır. 1.80 lerde boyum olsa hadi neyse. Ayrıca bir vücut geliştirmeci asla kiloya göre değerlendirilemez kas ağırlığı önemlidir. Bu arada parası olan ve cimri olmayan bir sporcunun optimum markasını kullandığını göremezsin. Genelde Weider'i tercih ederler.

Dediklerim saçma ise o zaman senin dediğine göre protein tozu kilo aldırıyor ooo süpermiş bu haber bak buna sevindim artık insanlar ortalama 100-200 kalori arasında bir içecek ile hedeflerinde ki kiloya ulaşabilecekler :)

1)Weider, Hardline, Gaspari, Ultimate, All Star, Optimum, Scitec, Multipower, Bsn, Muscletech gibi bir çok markanın protein tozlarını kullandım.
2) Ayrıca şunu eklemek isterim ki beslenmem gayet iyidir protein ve karb. ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyorum. Hatta şöyle diyeyim antrenman sonrası toparlanma, performans, kalite, ürünün karışımı, kokusu, tadı vb. şeyleri katınca Hardline 3Whey Matrix > Optimum Gold Standart.
3) Ayrıca ürünü kullanmadığın belli ürünün karışımı hakkında çoğu kişi topaklanma yaptığını belirtiyor. Hatta sitenin sponsor sitesinde negatif yönlerinde bile yazıyor madem benim dediğim yalan onlarca, yüzlerce hatta yabancı forumları katarsak binlerce kişi yalan söylüyor o zaman. Herkes topaklama yaptığını söylüyor. 50 ml su filan koyduğumda yok 300 ml su ile karıştırmaya çalışıyordum.
4) Ayrıca herkes tadının iyi olmadığını ve kötü koktuğunu belirtiyor tek ben değilim demek ki bu konudan şikayetçi olan. Ayrıca ben çileklisini kullandım tadı gayet kötüydü.
5) Optimum ucuz bir markadır hesaplı geldiği için tercih edilmektedir. Hatta sana şöyle diyeyim 1 cent'in bile hesabını yapan amerikalılar oldukça ilgi görmektedir sebebi ise fiyatıdır. Ülkemizde de durum aynı diğer protein tozlarına göre daha ucuz.
6) Oturup sallamadığım ortada bence senin salladığın ortada :) Ayrıca protein tozu kilo aldırmakta etkili bir şey olduğunu savunan kişi ile polemiğe girmem bile hatadır :)
7) Aaa dip notumu belirteyeyim. Sakatlık sürecim vardı futbol ve vücut geliştirmeye devam edemedim sakatlığımı atlatalı 1 ay oldu. Şuan formumu toparlıyorum ama şunu belirteyeyim ben öyle 80 kilo olmak gibi bir hedefim yok ben şuan 60 kiloyum sakatlıktan ötürü 8 kilo vermiştim sakat olduğum için spor yapamadım ve beslenmemde git gide zayıflamıştı antrenman yapamadığım için. Şuan 60 kiloyum 5 kilo daha alırsam hedefime ulaşıyorum eski kilom ve formuma kavuştuğumda sorun kalmıyor yani boyum, fiziğim ve ölçülerime bakarsak şuan 60 bile benim için yeterlidir fakat 65 ile hedefimde ki kiloya ulaşarak kilomu korumak istiyorum. Futbolcu dediğin seri olmalı hamtal bir futbolcu olacak değilim 80-90 kilo ile benim boyuma göre o kilolar hamtallaşmama neden olacaktır. 1.80 lerde boyum olsa hadi neyse. Ayrıca bir vücut geliştirmeci asla kiloya göre değerlendirilemez kas ağırlığı önemlidir. Bu arada parası olan ve cimri olmayan bir sporcunun optimum markasını kullandığını göremezsin. Genelde Weider'i tercih ederler.

1)Ben yazımın neresinde protein tozu kılo aldırır dedim ??? Hatta bir protein tozundan nasıl bir etki bekliyorsun demişken ???
2)Ya ben optimum kullanmıyorum yada başkaları optımum kullanmıyor Savaş cebecinin bir videosu var Hangi Supplementleri Kıyorum diye youtube a girin bakın 1.5Kaşık ON WHEY 1.5 Kasık ON Casein + 500 ml su koyuyor yani toplam 3 kasık icin 500 ml su koyuyor ve topaklanma yapmıyor!!!
3)Zevkler ve renkler Extreme Milk aroması gayet harika ki Protein Tozunuda Zevk için içiçek varsa bişey diyemem tek önerim SYNTHA-6 kullanması olur.
5)Yine tamamen katılmıyorum Optimum Ucuz bir marka değil diğerleri fiyatları aşırı şişiriyor ki 189 TL Optimum un fiyatı nereye ucuz pekte anlamadım ???
6)Ben optimum ürünlerini kullanarak vücudumu yaptım dememden sen protein tozu kılo aldırıyor anlamını çıkartıyorsan gerçekten anlama kapasiten baya düşük!
7)Bir yanın daha ortaya çıktı sporcusun!Hele bide futbolcu günde kilometrelerce kosup antrenmanlar yapıyorsun yağ oranın hep dusuk ürünleri bulk dönemine girmeden nasıl bukadar kolay yorumluyorsun anlamadım ?Nekadar kilo alabilirsinki zaten ???

1)Ben yazımın neresinde protein tozu kılo aldırır dedim ??? Hatta bir protein tozundan nasıl bir etki bekliyorsun demişken ???
2)Ya ben optimum kullanmıyorum yada başkaları optımum kullanmıyor Savaş cebecinin bir videosu var Hangi Supplementleri Kıyorum diye youtube a girin bakın 1.5Kaşık ON WHEY 1.5 Kasık ON Casein + 500 ml su koyuyor yani toplam 3 kasık icin 500 ml su koyuyor ve topaklanma yapmıyor!!!
3)Zevkler ve renkler Extreme Milk aroması gayet harika ki Protein Tozunuda Zevk için içiçek varsa bişey diyemem tek önerim SYNTHA-6 kullanması olur.
5)Yine tamamen katılmıyorum Optimum Ucuz bir marka değil diğerleri fiyatları aşırı şişiriyor ki 189 TL Optimum un fiyatı nereye ucuz pekte anlamadım ???
6)Ben optimum ürünlerini kullanarak vücudumu yaptım dememden sen protein tozu kılo aldırıyor anlamını çıkartıyorsan gerçekten anlama kapasiten baya düşük!
7)Bir yanın daha ortaya çıktı sporcusun!Hele bide futbolcu günde kilometrelerce kosup antrenmanlar yapıyorsun yağ oranın hep dusuk ürünleri bulk dönemine girmeden nasıl bukadar kolay yorumluyorsun anlamadım ?Nekadar kilo alabilirsinki zaten ???

Öncelikle bu tartışma günlerce sürecek bence noktalasak iyi olur.

1) Ben bu ürün kilo aldırır mı vb. soru soranlara cevaben yazdım protein tozu kilo aldırmaz diye sende benim yorumuma altıntı yaparak söylediklerimin tamamen saçma olduğunu belirtmişin haliyle sana göre protein tozu kilo aldırıyor demektir buda.
2) Çoğu kişi burada topaklanma yaptığından şikayetçi olmuş yabancı forumlarda da aynısını söylüyor. Ayrıca bu sitenin sponsorunun sitesine bakarsan optimum protein tozunun negatif yönlerinde topaklanma yaptığı yazısını da görürsün.
3) Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz senin sevdiğini ben sevmem belki benim sevdiğimi de sen sevmezsin belki. Ben kullandığım çilekli için yorumumu ekledim ayriyetten dediğin aroma o zamanlarda Türkiye'de yoktu.
4) 3 ten sonra 5 gelmez, 4 gelir.
5) Ucuz bir marka sana şu şekilde kanıtlayabilirim. Yurt dışı fiyatına göre ülkemizde iphonelar yurt dışına göre 2-2.5 kat daha yüksek bir meblağda satılıyor. Sebebi ne peki ? Kaliteli ve marka değeri yüksek olmasıdır gümrük yasağı da olunca mecbur bizden almak zorundasın diyorlar ve istediği fiyatı koyuyorlar. Yalnız şuna da değinelim Samsung modelleri 400-500 lira kadar bir miktar ile kar konulara satılıyor yurt dışına göre. Peki buradan ne anlaşılıyor ? Ülkemizde Apple ürünleri 2-2.5 kat kar oranında satılırken neden diğer android telefonlar 2-2.5 kat kar oranında satılmıyor ? Bu da yüksek kaliteli olanı apple yani ülkemizde daha pahalıya satıyorlar ee bide marka değeri yüksek olunca fiyat artıyor anlayacağın gibi. Fakat optimum'un öyle marka değeri çok yüksek değil. Ülkemizde ucuz diye optimum satılabilir hatta amerika'da bile ama sen avrupa'da özellikle almanya gibi ülkelerde Optimum kullanan tek tük insan görürsün.
6) Bunun cevabını 1. açıklamada verdim.
7) Futbola başlamadan önce optimum, hardline, all star, weider ve ultimate markalarını kullandım aralarında en iyileri weider ve all star'dı. 3. olarak ultimate'i koyarım 4 e hardline'ı son sıraya optimum girer. Futbola başladığımda, Weider, ultimate, hardline, bsn, nitrotech, universal gibi markaları da kullandım.

Not: İyi günler.

Öncelikle bu tartışma günlerce sürecek bence noktalasak iyi olur.

1) Ben bu ürün kilo aldırır mı vb. soru soranlara cevaben yazdım protein tozu kilo aldırmaz diye sende benim yorumuma altıntı yaparak söylediklerimin tamamen saçma olduğunu belirtmişin haliyle sana göre protein tozu kilo aldırıyor demektir buda.
2) Çoğu kişi burada topaklanma yaptığından şikayetçi olmuş yabancı forumlarda da aynısını söylüyor. Ayrıca bu sitenin sponsorunun sitesine bakarsan optimum protein tozunun negatif yönlerinde topaklanma yaptığı yazısını da görürsün.
3) Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz senin sevdiğini ben sevmem belki benim sevdiğimi de sen sevmezsin belki. Ben kullandığım çilekli için yorumumu ekledim ayriyetten dediğin aroma o zamanlarda Türkiye'de yoktu.
4) 3 ten sonra 5 gelmez, 4 gelir.
5) Ucuz bir marka sana şu şekilde kanıtlayabilirim. Yurt dışı fiyatına göre ülkemizde iphonelar yurt dışına göre 2-2.5 kat daha yüksek bir meblağda satılıyor. Sebebi ne peki ? Kaliteli ve marka değeri yüksek olmasıdır gümrük yasağı da olunca mecbur bizden almak zorundasın diyorlar ve istediği fiyatı koyuyorlar. Yalnız şuna da değinelim Samsung modelleri 400-500 lira kadar bir miktar ile kar konulara satılıyor yurt dışına göre. Peki buradan ne anlaşılıyor ? Ülkemizde Apple ürünleri 2-2.5 kat kar oranında satılırken neden diğer android telefonlar 2-2.5 kat kar oranında satılmıyor ? Bu da yüksek kaliteli olanı apple yani ülkemizde daha pahalıya satıyorlar ee bide marka değeri yüksek olunca fiyat artıyor anlayacağın gibi. Fakat optimum'un öyle marka değeri çok yüksek değil. Ülkemizde ucuz diye optimum satılabilir hatta amerika'da bile ama sen avrupa'da özellikle almanya gibi ülkelerde Optimum kullanan tek tük insan görürsün.
6) Bunun cevabını 1. açıklamada verdim.
7) Futbola başlamadan önce optimum, hardline, all star, weider ve ultimate markalarını kullandım aralarında en iyileri weider ve all star'dı. 3. olarak ultimate'i koyarım 4 e hardline'ı son sıraya optimum girer. Futbola başladığımda, Weider, ultimate, hardline, bsn, nitrotech, universal gibi markaları da kullandım.

Not: İyi günler.
Hocam öncelikle şunu belirtmek gerek. Optimum'a büyük bir ön yargıyla yaklaştığın açık bir şekilde belli. Memnun kalmamışsın onu da anlayabiliyorum ancak sen memnun kalmadın diye başkalarına da ürünü boklamanın bir mantığı yok.
Bu ürün bodybuilding.com'da Supplement Award ve En iyi Protein Tozu kategorilerinde 8 yıl üst üste ödül almış bir ürün.
Bu ürün dünyada en fazla kullanılan ve dolayısıyla dünyada en fazla satış rakamlarına ulaşan protein tozudur. Bunun sebebi de tamamiyle fiyat/performans dengesidir.
Tadı kötü gelebilir. Çilekli kullanmadım ancak Weider Premium Whey'in çileklisinin muazzam bir tada sahip olduğunu biliyorum. Ancak bu ürünün 'double rich chocolate' aromalısını kullanıp kullanmadığını bilmediğimden şunu söylemek isterim. Çikolatalı Weider Premium Whey ile boy ölçüşebilecek derecede lezzetli ve tek dikimde zorlanmadan içebileceğiniz baymayan bir tada sahip.
Dünyanın herhangi bir yerinde üretilen herhangi bir ürünün maliyeti için ben size 1 tl satışa sunum fiyatı vereyim. Üretildiği ülke için satış fiyatını 1 tl den baz alırsak, ciddi anlamda talebi olan ve gümrük kanunlarına tabi olan bir ürün olduğunu da göz önüne aldığımızda ülkemize bu ürünün girişi itibariyle distribütör firmaların kar marjlarını da ilave ettiğimizde bu ürünün satışı 2 tl'yi bulmaktadır. Bunun sebebi de tamamiyle ülkenin gümrük düzenlemesidir. Weider Premium Whey için de aynı şey geçerlidir. Ben yurtdışında Weider Premium Whey'i güvenilir bir Supplement Store'dan kur endeksine göre türkiyedeki tutarının yarısına ve hatta daha bile altına alabilirim. Zahmet edip bakmak istersen ebay.com dan aratabilirsin.
Şunu da belirtiyim. Kullanan arkadaşlar varsa şayet, antreman sonrası alıyorsanız veya ne zaman aldığınız farketmez. Shaker'inizi hemen yıkamanızı tavsiye ederim. Yıkamadığınızda özellikle ağız bölgesinde inanılmaz kötü bir koku kalıyor. Ben sıcak suda hipoya dahi batırdım arındıramadım. Bunun sebebine gelecek olursak o da şudur. Bu ürünün gerçekten peynir altı suyundan yapıldığını gösterir. Günlerce açıkta beklemiş ve kurumuş bir peynirin kokusuyla shakerinizi yıkamamanız durumunda shaker da kalan kokuyu kıyaslayın ne demek istediğimi anlarsınız.
Son olarak ''BU ÜRÜN BİR BESİN TAKVİYESİDİR. SİZİ ASLA MÜKEMMEL YAPMAZ. GELİŞMENİZİ VE BU SPORDA BİR NOKTALARA GELMENİZİ SAĞLAYAN ŞEYLER GERÇEK BESLENME VE DİNLENMEDİR. ANTREMANIN PAYI BU İKİSİNE GÖRE ÇOK ÇOK AŞAĞIDADIR.''
Benim görüşüm protein tozu ve bilimum supplement ürünlerinin kullanılmaması gerektiği yönündedir. Karaciğer, pankreas, böbrek sorunlarına yol açabiliyor. Örnekleri var. Öldürmez ancak ciddi sağlık sıkıntıları çıkarabilir. Çünkü biz türkler kerameti ilaçlarda bulan bir milletiz. Bunun bir sonraki adımı Steroid'dir malesef. Protein Tozu ile başlarsınız, Aminoasid alırsınız, Saf BCAA alırsınız, Gainer alırsınız, Creatin alırsınız. Muazzam bir kombin yaparsınız. Yetmiyor soruları kafanıza yerleşmeye başladığı andan itibaren de hepsinden kurtulur ve steroid'e yönlenirsiniz. Malesef bu sporla meşgul olan kesimin ''önemli bir yüzdesi'' çok aceleci olduklarından hayatlarına verdikleri zararların farkında değiller. Benim tavsiyem de o yüzden şudur ki;
PROTEİN TOZU KULLANMAYIN ama ÇOK DAHA İYİ BESLENİN. DAHA ÇOK TAVUK, DAHA ÇOK BALIK, DAHA ÇOK KIRMIZI ET, DAHA ÇOK LOR VE YUMURTA.
Kullanacaksanız da kendinizi Protein tozunda sabit tutun. Sadece spor sonrası kullanın. Çünkü bir kere ipi beyninize kaptırırsanız, kendinizi Supplement konusunda asla durduramazsınız.

Back
Yukarı