Eresbos
Üye
Arkadaşlar hiç bir protein tozu kilo aldırmaz !
Ortalama 100-200 kalori alarak kim kilo almış bu devirde ?
Neyse ürüne gelelim herkes tutturmuş bir optimum en iyi hammade bu firma kullanıyormuş %30 a daha ucuz alıyormuş sayıyordu herkes. Neyse deneyeyim dedim ürünü çilekli aldım. Aldığıma bin pişman oldum.
Negatif yönleri
1) Tadı eh işte gideri var.
2) Topaklanma oluyor içmesi zor bir hale geliyor.
3) Shaker hemen yıkanmalı gerçi ben hemen yıkıyorum fakat 1 seferliğine dalgınlığıma geldi acil işim çıktı shaker'ı mı yıkamayı unuttum geldiğim de yıkadım ama nafile iğrenç kokusu shakerda kaldı yeni shaker aldım sonrasında.
4) Etki olarak bir çok marka denedim kullandığım markaların yanından bile geçemez kalite olarakta öyle.
Pozitif yönü
1) Fiyatı
Bu ürün dünyanın en iyi ham maddesini kullanıyor diyenler alt seviyeli supplementlerden başka ürün kullanmadıkları için en iyi optimum sanıyor sanırım fiyatı uygun olmasından kaynaklı bu durum ve başka protein tozu kullanmamışlar veya kalitesiz protein tozu kullanmışlar.
Konu dışı fakat dünyanın en iyi ham maddelerini supplementlerde Weider kullanır burada kimse birbirini yemesin ! Yurt dışında en iyi ham maddeyi Weider değilde Optimum derseniz var ya nasıl tepki verirler size bilemiyorum
Ağır bir eleştiri yapıyorum ama lütfen insanları kandırmayalım.
Protein tozu dediğin iyi karışmalıdır, topaklanma yapmamalıdır, ham maddesi kaliteli olmalı ve etkisini göstermelidir.
Fiyat, tat bunlar 2. plandadır. Ay bu çok pahalı buna vereceğim paraya ben iki tane alırım diyorsunuz ama o iki tane aldığınız ürünün etkisi pahalı dediğiniz ürünün etkisinin yarısını bile göstermez.
Peki ne öneriyorsun?
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi