yazıyodur üstünde ama geçmemiştir.4 aydır evde duruyor acaba kac gun bu urunun son kullanim tarihi ?
gg--n-c nedir hocam ya ?yazıyodur üstünde ama geçmemiştir.
Beyler ben şimdi Muscletech nitrotech kullanıyorum memnunum ama bittikten sonra daha hesaplı olan on na geçmek istiyorum.Ek olarak hangi ürünleri önerirsiniz? Kreatin vs
Bir de sitede yasaklı olan gg--n--c-- den alışveriş yapan var mı? İkinci ürüne yüzde 50 indirim yapıyolarmış
O dediğiniz firma zaten fiyatları şişirip yok g-n-c kartmış yok yüzde 50 indirimmiş diye hilelerle insanları aldatıyor.Sansürlendiği için öyle yazdım.Evet sitelerinde öyle yazıyor ama mağazalarında ikinci ürün yüzde 50 indirimli dediler uygun gibi geldi.var mı buradan alışveriş yapan?
Supplemenler ve besin mrket in böyle indirim olayları var mı?sizin sürekli alışveriş yaptığınız bir yer var mı?
Ben de genelde kötü yorumlar okudum.İndirimli ürünler reyonlarındaki ürünlerin skt si yaklaşmıştı.Yine de sormak istedim teşekkürler bilgi için.O dediğiniz firma zaten fiyatları şişirip yok g-n-c kartmış yok yüzde 50 indirimmiş diye hilelerle insanları aldatıyor.
Optimum wheyin piyasa fiyatına 250 lira diyip %20 indirim ile 200 lira yaptıkları izlenimini uyandırıyorlar.Piyasayı pek bilmeyenler de ah ne güzel indirim diyerek üstüne atlıyor.
Protein tozu veya genel olarak supplementler konusunda ülkemizde ne yazık ki pek fazla kampanyaya denk gelemezsiniz.Bir kampanya yapılmışsa da %90 ihtimalle SKT yaklaştığı içindir.
Anladım dostumAyrıca içeriğindeki BCAA'dan bahsetmeye gerek yok babında söyledim savas_yok![]()
kutunun üzerinde yazan tarihe kadar hiç birşey olmaması lazım. Kutuyu kuru güneş görmeyen yere koy tamamdır1,5 ay önce bu tozdan aldım, yaklaşık 30 servis falan kaldı sanırım. Ben bunu şimdi kullanmasam, dolapta kaç ay sağlıklı bir şekilde saklayabilirim? Fikri olan var mı![]()
kutunun üzerinde yazan tarihe kadar hiç birşey olmaması lazım. Kutuyu kuru güneş görmeyen yere koy tamamdır![]()
açılınca ömrü 1 yıl kısalmıyor yaO üzerindeki tarih paketi açılmamışken geçerli değil mi sayın hocam?![]()
Nemsiz serin yerde SKT bitene kadar kullanabilirsiniz.Hatta bazıları SKT geçtikten sonra bile kullanıyor,eğer iyi koşullarda saklanmışsa.1,5 ay önce bu tozdan aldım, yaklaşık 30 servis falan kaldı sanırım. Ben bunu şimdi kullanmasam, dolapta kaç ay sağlıklı bir şekilde saklayabilirim? Fikri olan var mı![]()