Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
QNT metapure whey değerleri buna çok yakın kullanan tavsiye eden varmı ? Veya başka bir tavsiyede bulunmak isteyen.Twinlab likit amino ile kombine edeceğim cevplar için şimdiden tşk ederim.ayrıca takviyelerin değerleri ve fiyatı konusunda bende katılıyorum yurtdışı ile türkiyeye gelenler arasındaki suplementlerin etkisi gerçekten farklı keşke bu konuda herkez birlik olabilse tepki göstermeliyizki ona göre davransınlar

Son düzenleme:
Selam , Sonu 7 ile biten siteden çilek aromalısını aldım fakat diğer bayiliklerde 74 service ' olduğu yazıyor benim aldığım ürün 75 service , acaba merdiven altı imalatı mı diye de düşünmedim değil bilgisi olan varmı ?

Selam , Sonu 7 ile biten siteden çilek aromalısını aldım fakat diğer bayiliklerde 74 service ' olduğu yazıyor benim aldığım ürün 75 service , acaba merdiven altı imalatı mı diye de düşünmedim değil bilgisi olan varmı ?

Aromaya göre servis sayısı değişiyor.Sahte değildir merak etmeyin.Benimki de extreme milk chocolate 71 servis

Biraz önce bu ürünün Exstrem sütlü çikolata aromalısını ve Ultimade nutrition creatine monohydrate aldım.

Bunlar ilk supplementlerim olacak, gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Sent from my Tapatalk using iPhone.

Biraz önce bu ürünün Exstrem sütlü çikolata aromalısını ve Ultimade nutrition creatine monohydrate aldım.

Bunlar ilk supplementlerim olacak, gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.
1 ay sonra gelisimini yazarsan sevinirim ;) bende yaz sonu supplemente baslayacagim,bir fikir olur :D

Sent from my Tapatalk using iPhone.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu optimumun amerikan ve avrupa olan kutuları var.Amerikan olan daha pahalı avrupa olan daha ucuz aradaki farkı bilen var mı ?

Selamlar, bu urun mu yoksa weider whey protein mi almaliyim sizce? 3 aydir spor yapiyorm, weider 908 gr, optimum ise 2.5 kg fiyat olarakta su an hepsiburada da optimum 20tl daha pahali hangisini almaliyim weider az ama dahamibetkili olur?

Selamlar, bu urun mu yoksa weider whey protein mi almaliyim sizce? 3 aydir spor yapiyorm, weider 908 gr, optimum ise 2.5 kg fiyat olarakta su an hepsiburada da optimum 20tl daha pahali hangisini almaliyim weider az ama dahamibetkili olur?

Kardesim sen 3 aylik sporcuysan optimum sana yetecektir. 72-74 servisi 2 ay kullanirsin.

tüm proteinlerin hammaddesi peynir altı suyu biri diğerinden kaliteli olamaz. bunler beslenmene takviyedir, genel olarak aldıgın protein oranını arttırmana yardımcı olurlar. protein yüzdesi en yüksek protein tozunu tercih etmelisiniz her zaman. tabiki aynı zamanda fiyatıda makul olmalı. zaten çok pahalı ürünler, birde markaya para verirsek işimiz zor.

Ben 3.5-4 aydır yapıyorum şuana kadar supplement kullanmadım iyi besleniyor sayılırım çok'ta mükemmel değil tabi. Buna rağmen iyi gelişme kat ettim sayılır kaslarım belli olmaya başladılar son 1 ay içinde t-shirt'lerin göğüs bölgeleri sıkmaya başladı :) kollarda soğuk olarak sıktığımda 35cm.

Yağ oranım birazcık fazla hiç yağ-kas oranı ölçümü yaptırmadım ancak kafadan %15-20 arası diyebilirim. Ağırlık antrenmanlarından sonra 20dk civarı kardiyo yapıyorum ve tüm bunlar beni yoruyor ev içinde uyuklamaya başlıyorum bazı zamanlar. Antrenman sonrası'da insan yiyecek içecek bir şeyler arıyor, enerji içeceği içeyim desen bildiğin şekeli su hiç bir yararlı madde yok. Süt içsen kana kim bilir kaç saate karışır içerisindeki protein oranı'da pek fazla sayılmaz ve sade sütü'de seven pek yoktur çikolatalı süt desen oda şeker kutusu.

Bu yüzden Protein tozları özellikle Optimum Whey gibi kaliteli aminoasit profili olan kompleks tozlar en sağlıklı ve yararlısı.

Supplemenleri çok abartmayı düşünmüyorum. Aminoasit,Glutamin,multivitamin,preworkout,cla,l-carnitine v.b ürünler harcadığım paraya değeceğini sanmıyorum ve cebim hemde vücut'um için pek yararlı olacağını söyleyemem..

Whey+Creatine bunlar Supplementlerin anasıdır ve olmazsa olmazlarıdır.

Ürünün 100 gr daki tryptophan miktari 405 gr mi yoksa bir ölçekteki miktarimi eğer 100 gr ise bence kaliteli bi protein değil

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı