İşte beni de tedirgin ediyor. Acaba bu parti hatalı mı falan diye. Sonuçta 180 lira verip iki üç ay kullanacağız.Geçen hafta pr7deb aldım. Creatin powder ile birlikte olan ürünü. Yukarıda da yazdım zaten. Kapak etrafında koruyucu vardı ama altındaki kapağın içindeydi. Kutuya yapışık değildi. Sonradan mail attim açıklama yapıldı. Kapakla beraber çıkıyormuş dediler. Ama kutuya creatinin ki gibi yapışık olmaması çok tedirgin etti.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rengi beyaz mı tozun? yoksa flashdan mı öyle görünmüş?
3 kere optimum aldım, hepsinin koruyucu bandı tam kapalıydı + kapağın üzerinde de koruyucu band vardı.
Optimumun bir take yetkili ithalatçısı var, ya oradan alın yada oradan alıp satış yapan sitelerden almaya özen gösterin.
Bu optimum gold standart mı acaba ???2 gun once go*proteinden aldıgım toz geldi ama onceki aldıgımda olan koruyucu bant yapısık degildi kapagın altındaydı ve ürünün içinde siyah topaklar vardı sizdede boyle bir sorun varmı ona göre iade edeceğim.
Eki Görüntüle 28568
Evet , yaka*moz gıdaya mail attım , onlarda aynı seyi soyluyor ,yeni seride topaklanma ve siyah cikolata parcacıkları var dediler , Sorun yokmuş yani.Yalnız ürüne müthiş bir zam geldi[DOUBLEPOST=1399041668][/DOUBLEPOST]
Bu optimum gold standart mı acaba ???
kıllanmamak elde değil her serinin farklı gelip farklı farklı hatalar içermesi ayrıca kapak altından çıkan güvenlik bandının açılmış olması çok manidar bence böyle dünyaca ünlü bir markanın böyle hatalar içinde olacağını sanmıyorum almanyada optimum kullanan arkadaşım var ve tek tabanca ürün diyor hep aynı içerik diyor bence optimum türkiyede tercih edilmemesi gereken bir marka sanırım güvenilirlik açısından[DOUBLEPOST=1399053052][/DOUBLEPOST]bide satın alınan firmaların her soruna bir cevapları var oda garip hocam bu seri böyle hocam bu sefer içine çikolata parçası atmış optimumhocam bu sefer bandrolünde sıkıntı olmuş partide yok hocam şöyle bu parti ya kardeşim dünyada milyonlarca dolar kazanan bir firma merdiven altı üretim mi yapıyorda her partide farklı şeyler denesinler birinin içine çikolata birine bilmem ne atsın biraz düşünerek alın bu markayı bence
Hocam bende şüphelendim ama getiren distributor oyle diyor simdi geri versem diğerleride aynı cıkıcak , yurtdısından getirtme sansımda yok.
Bu arada bodybuilding* . com dan arasstırdım biraz kapagın altındaki guvenlik bandının yapısık olmamasıyla ilgili oradada cok konu var , adamlar kapagın üstünde ON hologramlı bant varsa sıkıntı yok diyor , o altındaki bandı cıkaramayınca bıcakla kesmek zorunda kalındığı için o sekilde yaptıklarını yazmıslar.
flashdan oyle gorunuyor siyah topaklar belli olsun diye oyle cektim , renginde bir sorun yok. KAhverengi.Ürün gereğinden fazla beyaz gibi geldi acaba flash tan mı kaynaklanıyor tam bilemedim. Kahverengi olması lazım tozun.
2 yildir spor yapiyorum belirli bi kas kutlesine sahibim. Boy 190 kg 97
Optimum Whey + Scivation Xtend ile mi kombine etmeliyim?
Optimum Whey + Weider Amino Liquid Mega Forte ile mi ? sizin onerileriniz nelerdir ?