Evet gaz olayi fenaBende aşırı gaz yaptı bıraktım ama kişiden kişiye degişir![]()

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet gaz olayi fenaBende aşırı gaz yaptı bıraktım ama kişiden kişiye degişir![]()
Gece yatarken kullanmana bence gerek yok hatta antreman oncesi almana cok gerek yok ama sana kalmış bir durum gece yatarken içme off günlerinde iç daha uygun olurArkadaslar bu urunu spordan once ve sonra 1 er olcek kullaniyorum off gunlerde kullanmam sikinti yaratirmi en fazla kac olcek icilir gunde ? 3.olcegide yatarken alsam sorun olurmu ?
kuzenım de kullanıyor hıc gaz problemı yaşamadık, 1-2saat beklemeyle bı problem olacagını sanmıyorum , sahsen öyle dusunuyorum.bende de kreatın gaz yapıyoduarkadaşlar bende 2 haftadır kullanıyorum içeceğim zaman hazırladığımda yeni çalkaladığım için köpüklü olduğundan bende de gaz yapıyor fakat antrenmana gitmeden önce evde hazırlayıp gittiğimde antrenman bitene kadar köpük kalmıyor dolayısıyla gaz sorunu da kalmıyor. bir de bu şekilde denemenizi tavsiye ederim fakat beklemesinde bi sakınca olur mu onu bilmiyorum 1 2 saat bekliyor.
Kargoylami getrtiniz tanıdık felan miÇilek - Muz karışımını USA dan getirdim 1 ay önce.. inanilmaz güzel aroması.. özellikle az su ile karıştırıldığı zaman bile süper oluyor tadına çok takılmam normalde içtiğimiz şey bi supplement kötü de olsa fayda görmek için içiyoruz ama severek içtiğim nadir ürünlerden.. Çilek muz bulursanız yada yurt dışına çıkarsanız kesin alın pişman olmazsınız
Bir ara türkiyede de vardı sonradan getirmediler. Bende kullanmıştım o zamanlar tadı enfesti.Kargoylami getrtiniz tanıdık felan mi
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Öncelikle neyi amaçladığını ve ne kadar süredir bu sporu yaptığı söylersen ona göre bir tavsiyede bulunabiliriz çünkü söylediğin 3 protein de birbirinden farklı kısaca söylersek, whey emili en hızlı olan protein, casein yatmadan önce alınıp uyku esnasında sindirilen, compleks protein ise kısa, orta ve uzun sürede sindirilen proteinleri barındıran vücudu gün boyu besleyen protein çeşididir.Merhaba arkadaşlar benim danışmak istediğim bi kaç şey var..
Şu an ON gold standart wheyi kullanmatayım (2. Kutum ) yanında bi de xpro amino 6000 kullanıyorum aminoasitleri antremandan önce ve sonra wheyi ise antremandan sonra su, yatarken süt ve sabah uyanır uyanmaz su ile alıyorum . Tadından ve etkisinden (kendimce) memnun kaldığım için yine ON ürünleri ile devam edeyim diyorum.. Whey in yanında casein de alıp ikisini birlikte kullanmayı düşünürken karşıma yeni ürünler kısmında yine ON un complex proteini çıktı 20g protein 20g amino içeriyor bir ölçekte.
Bu complex proteini casein yerine veya whey yerine kullanabilirmiyiz ya da ona hiç bulaşmayıp whey+casein mi alayım. Sabah uyanınca bi kısım arkadaşlar whey iç diyor bi kısım casein hangisini yapmak lazım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..
Öncelikle neyi amaçladığını ve ne kadar süredir bu sporu yaptığı söylersen ona göre bir tavsiyede bulunabiliriz çünkü söylediğin 3 protein de birbirinden farklı kısaca söylersek, whey emili en hızlı olan protein, casein yatmadan önce alınıp uyku esnasında sindirilen, compleks protein ise kısa, orta ve uzun sürede sindirilen proteinleri barındıran vücudu gün boyu besleyen protein çeşididir.
Optimum Complete Protein'i kullanabilirsin1 sene yapıp sonra 6-7 ay ara verip sonra 3-4 ay yapıp yine 4-5 ay ara verdim sonra bu sene işte 3 aydır yapıyorum niyetim ilk etapta Ramazan Ayına kadar devam etmek (Temmuz) amaca gelince fit ve hafif belirgin bi vücud yapmak karın bölgemde yağlanma var onun içinde l-cartinin içip spora önce cardio hareketlerle başlıyorum.. Pazartesi Çarşamba Cuma antreman günlerim Salı Perşembe Cumartesi de evde dumbell la 2-3 hareket yapıyorum bicepa triceps mide şeklinde.. Buraya yazmadan önce araştırdım whey ve caseini biliyordum zaten de complex proteinler hakkında çok bişey bulamadım özellikle ON un bahsettiğim ürünü hakkında. Şimdi aklıma takılan complex protein de madem hepsi var az az sadece onu kullanmak olabilir mi ? Ya da ne yapmak lazım..