Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bir öğünde alınması gereken protein miktarı için 30-40 gr deniyor. Peki bu doğal besinler için mi geçerli yoksa her ikisi içinmi? Mesela sabahları 1 ölçek whey ile 5 yumurta beyazı yesem bunun bir kısmı boşa mı gider?

24 proteini wheyden alırsın 5 yumurta beyazıda yaklaşık 16-18 protein eder.2-3 gram protein fazla almakla hiçbir şey boşa gitmez.bu kadar ince ayrıntılara takılma

İyi günler arkadaşlar,

Protein tozunu ne amaç ile aldığnıza bağlı zayıflamak yada kilo almak???

Ben zayıflamak ve hacim artışı için alıyorum.

OPTIMUM Gold Standart Whey ve OPTIMUM CASEIN GOLD Standart

Sabah spora gitmiyor isen ve kahvaltını sağlam yapıyor isen sabhları proteine ihtiyaç yok.
Ama sabah erken kalkıyorsan saat altı gibi kahvaltıdan sonra 9 gibi Casein az yağlı süt ile süper öğlen yemeğin zaten standart 230 gr tavuk veya K.Et öğle arası yoğurt yada başka bişi eğer saat altı da antreman yapıyorsan saat 17:00 da whey standart süper neden çünkü öğlen 12 ile akşam altı arasında enerji harcıyoruz böylece gücümüz yerinde sporaa başlayabiliriz.
Ağır çalışıyorsan antremandan sonra Glutamine iyi dir gerçi Optimumun içinde var.

Saygılarımla

Extreme milk üretilmiyor artık

Extreme milk amerikada üretiliyor fakat içinde gümrükten geçmesini engelleyen bazı katkı maddeleri olduğu için türkiyeye getirilemiyor artık.

Onun yerine ingilterede üretilen ve gümrükte sıkıntı yaratan katkı maddesi kullanılmayan double rich aromalı ürünler getirilebiliyor türkiyeye.

Bakınız
Extreme milk içeriği
Protein Blend(Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Whey Peptides), Cocoa(Processed With Alkali), Natural And Artificial Flavors, Lecithin, Creamer(Sunflower Oil, Maltodextrin, Modified Food Starch, Di-Potassium Phosphate, Tri-Calcium Phosphate, Tocopherols), Salt, Acesulfame Potassium, Aminogen®, Sucralose, Lactase.

Double rich içeriği
Protein Blend(Whey Protein Isolate, Cultured Whey Protein Concentrate, Whey Peptides), Cocoa(Processed With Alkali), Artificial Flavors, Lecithin, Acesulfame Potassium, Aminogen®, Lactase.

Fakat ingilterede üretilen başka aromalar da var ama yıllardır türkiyede bir çikolata aromasıdır gidiyor nedense başka aroma getirmiyorlar..

okuduğuma göre herkes için markalar değişiyor, kas yapımı istiyorum, ama kilo artışından da korkmaktayım. isopure iyi midir acaba?

Arkadaşlar benimde sorum olucak. 120 liraya bugün aldım ürünün kakaolusunu.
Haftada 6 gün salona gidiyorum düzenli olarak. Kilo almam gerek fakat gainer yerine kas olarak almak için bu ürünü tercih ettim. Sizce doğru yapmış mıyım?
Kas ağırlıklı aylık 2 kilo civarı alabilsem benim için yeterli

Haftada 6 gün salona gidiyorum düzenli olarak. Kilo almam gerek fakat gainer yerine kas olarak almak için bu ürünü tercih ettim. Sizce doğru yapmış mıyım?

Günlük karbonhidrat alımı örnek vermek gerekirse şöyle yapabilirsin :

Sabah kahvaltıda : 150 gr yulaf ezmesi(komplex karbonhidrat)

Antreanmandan 2.5 saat önce : Bulgur pilavı ya da pirinç pilavı az yağlı olacak (komplex karbonhidrat)

Antrenman sonrası : Sade ya da yoğurtlu makarna gene komplex karbonhidrat örneğin bu tarz bir beslenme ile ayda rahat 4-5 kg alırsın.Aldığın protein tozu düşük carb ve yağ içerir ondan dolayı sadece kas inşasına yarar kilo aldırmaz karbonhidratını bu şekilde almaya bak gainer felan boşuna masraf yapma.

ayda iki kilo kas kütlesi çok zor.1 yılda 8 yada 9 kiloyu bu şekilde alabilirsen zaten başarılı sayılmış olursun.aceleye gerek yok.
ayrıca şu fahiş fiyatların döndüğü piyasada 120 liraya bu ürünü nerden buldun merak ettim açıkcası

Günlük karbonhidrat alımı örnek vermek gerekirse şöyle yapabilirsin :

Sabah kahvaltıda : 150 gr yulaf ezmesi(komplex karbonhidrat)

Antreanmandan 2.5 saat önce : Bulgur pilavı ya da pirinç pilavı az yağlı olacak (komplex karbonhidrat)

Antrenman sonrası : Sade ya da yoğurtlu makarna gene komplex karbonhidrat örneğin bu tarz bir beslenme ile ayda rahat 4-5 kg alırsın.Aldığın protein tozu düşük carb ve yağ içerir ondan dolayı sadece kas inşasına yarar kilo aldırmaz karbonhidratını bu şekilde almaya bak gainer felan boşuna masraf yapma.

multi teşekkür ederim cevabın için. Zaten karbonhidrat alımı biraz daha rahat olduğu için protein tozu tercih etmiştim . Birde bir sorum olacak hocam. Şimdi ben karbonhidrat alımımı yüksek düzeyde tuttum proteinimide alıyorum gerekli miktarda diyelim. Karbonhidrattan aldığım kiloyu yağ olarak mı alıyorum?

@Martinez Karbonhidrat alımıyla birlikte protein tozunu kullandığımda kilo olarak kas kütlesi dahil 2 kilo rahat alırım diye düşünüyorum yani 500 gr kas 1500 gr normal şekilde. Ayrıca ürünü biraz daha ucuza dahi bulmak mümkün özel mesajdan ulaşırsanız gerekli yerlere yönlendiririm. Yasak mı bilmiyorum yasaksa modlar dikkate almasın mesajımı :)

multi teşekkür ederim cevabın için. Zaten karbonhidrat alımı biraz daha rahat olduğu için protein tozu tercih etmiştim . Birde bir sorum olacak hocam. Şimdi ben karbonhidrat alımımı yüksek düzeyde tuttum proteinimide alıyorum gerekli miktarda diyelim. Karbonhidrattan aldığım kiloyu yağ olarak mı alıyorum?

@Martinez Karbonhidrat alımıyla birlikte protein tozunu kullandığımda kilo olarak kas kütlesi dahil 2 kilo rahat alırım diye düşünüyorum yani 500 gr kas 1500 gr normal şekilde. Ayrıca ürünü biraz daha ucuza dahi bulmak mümkün özel mesajdan ulaşırsanız gerekli yerlere yönlendiririm. Yasak mı bilmiyorum yasaksa modlar dikkate almasın mesajımı :)

Öncelikle kilo alırken mutlaka yağda alırsın hedefin bunu minumum düzeyde tutmaktır yağsız kimse kilo alamaz.Bu tarz örnek verdiğim gibi bu tür karbonhidrat kaynaklarıyla minumum yağlanırsın.

Arkadaşlar forumda yeniyim, vücut geliştirmede de yeni sayılırım. Yaklaşık 6 aydır bu sporla uğraşıyorum başladığımdan bu yana yaklaşık 6-7 kilo aldım sıkı yemeye dikkat ediyorum. Son 1-2 günde supplement kullanımına başlama düşünceleri geziyor kafamda. Kas kütlesi kazanımımı optimum şekilde yapalbileceğimi düşündüğüm; optimum whey, kreatin,glutamin+xprc 5000 amino almayı planlıyorum, nasıl olur sizce ? kararsız olduğum konu bu 4lüyü alarak aşırıyamı kaçıyorum, yoksa hepsi gereklimidir?

Kendini Değiştirmen İmkansız Değil, Ne kadar değişime zorlandığın bu konuda önemli...;)

bir süre sonra insanı çikolatadan soğutan :) sütle birlikte shaker'da kaldığında peynirleşen :D diyet zamanlarında ağızınızın tadını azda olsa tutan bir formul . daha önce etiketinde 24 gr yazsada suan 23,9 gr protein yazıyor :) iyi ancak weider ws . kaç yıllık marka optimum daha yeni 3-4 yıllık marka ne biliyim :) 3 kutu kullandım işe yarar .

Dün denedim kutuyu açmadan önce yoğun çikolata kokusu beni cazip etmişti.lakin kutuyu açmıştım şöyle bi 3 kez kokladım sonra baymaya başladı.köpürme olayı azdı ve içilebilirdi.

Back
Yukarı