Idmandan 30 dk once mı yoksa sabah kalktıktan sonramı içmeyi önerirsiniz ? Sonrası zaten içiyoruz.
1 kutu bitirdim idmandan 30 dk once aldım ve sonrası bı faydası cok olmadı gibi sanki.
Sabah kalkar kalkmaz ve idman sonrası iç.
Idmandan 30 dk once mı yoksa sabah kalktıktan sonramı içmeyi önerirsiniz ? Sonrası zaten içiyoruz.
1 kutu bitirdim idmandan 30 dk once aldım ve sonrası bı faydası cok olmadı gibi sanki.
Bir öğünde alınması gereken protein miktarı için 30-40 gr deniyor. Peki bu doğal besinler için mi geçerli yoksa her ikisi içinmi? Mesela sabahları 1 ölçek whey ile 5 yumurta beyazı yesem bunun bir kısmı boşa mı gider?
Extreme milk üretilmiyor artık
Arkadaşlar benimde sorum olucak. 120 liraya bugün aldım ürünün kakaolusunu.
Haftada 6 gün salona gidiyorum düzenli olarak. Kilo almam gerek fakat gainer yerine kas olarak almak için bu ürünü tercih ettim. Sizce doğru yapmış mıyım?
Kas ağırlıklı aylık 2 kilo civarı alabilsem benim için yeterli
Arkadaşlar benimde sorum olucak. 120 liraya bugün aldım ürünün kakaolusunu.
Haftada 6 gün salona gidiyorum düzenli olarak. Kilo almam gerek fakat gainer yerine kas olarak almak için bu ürünü tercih ettim. Sizce doğru yapmış mıyım?
Kas ağırlıklı aylık 2 kilo civarı alabilsem benim için yeterli
Günlük karbonhidrat alımı örnek vermek gerekirse şöyle yapabilirsin :
Sabah kahvaltıda : 150 gr yulaf ezmesi(komplex karbonhidrat)
Antreanmandan 2.5 saat önce : Bulgur pilavı ya da pirinç pilavı az yağlı olacak (komplex karbonhidrat)
Antrenman sonrası : Sade ya da yoğurtlu makarna gene komplex karbonhidrat örneğin bu tarz bir beslenme ile ayda rahat 4-5 kg alırsın.Aldığın protein tozu düşük carb ve yağ içerir ondan dolayı sadece kas inşasına yarar kilo aldırmaz karbonhidratını bu şekilde almaya bak gainer felan boşuna masraf yapma.
multi teşekkür ederim cevabın için. Zaten karbonhidrat alımı biraz daha rahat olduğu için protein tozu tercih etmiştim . Birde bir sorum olacak hocam. Şimdi ben karbonhidrat alımımı yüksek düzeyde tuttum proteinimide alıyorum gerekli miktarda diyelim. Karbonhidrattan aldığım kiloyu yağ olarak mı alıyorum?
@Martinez Karbonhidrat alımıyla birlikte protein tozunu kullandığımda kilo olarak kas kütlesi dahil 2 kilo rahat alırım diye düşünüyorum yani 500 gr kas 1500 gr normal şekilde. Ayrıca ürünü biraz daha ucuza dahi bulmak mümkün özel mesajdan ulaşırsanız gerekli yerlere yönlendiririm. Yasak mı bilmiyorum yasaksa modlar dikkate almasın mesajımı![]()