Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Yapma Tigerr şimdi, şu forumda bu kadar zamandır bulunuyorum, ilk defa karşımıza bu tarz bir kullanım ile geliniyor. Sende diyorsun ki verim alan çok :)

Yanlış bilgi olması benim düşüncem olması ile alakalı değil bilimin ilerlemesi ve vücudun enerji kaynakları kullanımı üzerine yapılan araştırmalar ile ilgili. ( girmeyeceğim ayrıntıya pubmed te bir çok yeni tarihli araştırma mevcut enerji kaynakları, önceliği vs konusunda)

Tavsiye tabi ki edebilirsin o yüzden her yiğidin yogurt yiğişi farklıdır dedim.

Üste çıkmak vs gibi bir çabam yok yanlış anlaşılmasın, bunca yıldır o kadar makale, araştırma vs okudum uyguladım, yazdım ,önerdim bu kullanımı ilk defa duydum.
Bence de farklı ben 100kg ' den 70 e düştüğüm sırada son ay 2 kg verdim ve o 2kg kastan gitti sadece yağ gitmedi.

Herkese merhaba.

Bu ürünü almayı düşünüyorum. 1 serviste;

• 24 gr protein
  • 5.5 gr BCAA
  • 4 gr glutamin
olduğu söyleniyor. Supplementler.com'un bu protein için açıklaması ;

Üçüncü nesil yeni formülü Mikrofiltre edilmiş Whey proteini, İyon-değişim Whey protein izolesi ve
Hidrolize Whey proteininden
oluşmaktadır, bu kombinasyon sayesinde proteinlerin kana karışım hızı normal
Whey protein ürünlerine göre daha fazladır. 1 servisinde 24gram protein, 5.5gram BCAA ve 4gram Glutamin ve
öncülerini
bulundurmaktadır.
Ayrıca BCAA ve Glutamin için

• BCAA ürünlerinin ortalama kullanım miktarı günlük 10gramdır. Kullanım şekli ise antrenmandan önce ve sonradır.
  • Glutamin, tavsiye edilen kullanım miktarı normal sporcular için günde 5gramdır.
    [*] Yoğun antrenman yapan kişileri içinse bu miktar 10-15grama kadar çıkartılabilir.
Şeklinde açıklamalar mevcut. Benim daha sağlıklı bir gelişim için bu protein tozunun yanında ilave olarak
BCAA ve Glutamin almama gerek var mıdır acaba? Yoksa bu protein tozu, benim günlük tüm ihtiyaçları mı karşılıyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

@tigerr hangi detaylardan bahsediyorsun, senin yazdığının bilimsel açıklaması dahi geç kim kullanmış hangi pro yapmış bu uygulamayı onu bile göstermemişsin.. insanları yönlendirmekten, halktan halka bilgileri (tıpkı yağa kasa çevirmek gibi) aktarmaktan başka birşey değil.. klask türk insanı mentalitesi.

bhrcmr yazmış aynı şeyleri tekrar yazmaya gerek yok. Proteinin en izole hali CFM bile 25-30 dakika da sindirilirken, sen ustune carbon???? (bu ne demekse artık) ekle diyorsun, hiçbir karbonhidrat türü sindirime uğramadan kana karışmaz bu vitargo da dahil.

Ben bugün 1 tane sipariş verdim boy = 1,80 kilo = 56 ( çok zayıfım ) body ile kilo alabilmek için aldım ama kafamda bi ton soru var . yeme düzenim düzenli değil antremandan önce ve sonra şeklinde kullanıcam protein tozunu etkisini görürmüyüm

Ben bugün 1 tane sipariş verdim boy = 1,80 kilo = 56 ( çok zayıfım ) body ile kilo alabilmek için aldım ama kafamda bi ton soru var . yeme düzenim düzenli değil antremandan önce ve sonra şeklinde kullanıcam protein tozunu etkisini görürmüyüm

Beslenmeni duzeltmeden cope atmis olursun parani, once yeni baslayan sabit basliklarini oku kendine adam gibi beslenme cikart, bu aldigin sey alti ustu biraz destek :)

Tam olarak karar veremedim neyle içmem gerektiğine ürüne başlayalı 1 hafta oldu sadece antreman sonrası süt ile alıyodum ama suyla daha faydalı oluyosa veya meyve suyu ile hemen ona geçebilirim ve en son olarak off günlerde kullanmalımıyım ?

Son düzenleme:
Tam olarak karar veremedim neyle içmem gerektiğine ürüne başlayalı 1 hafta oldu sadece antreman sonrası süt ile alıyodum ama suyla daha faydalı oluyosa veya meyve suyu ile hemen ona geçebilirim ve en son olarak off günlerde kullanmalımıyım ?

Istedigin ile al, mide akilli cozelti degil ayri ayri sindiriyor.

Off gunlerde de protein ihtiyacin var sanirim degil mi?

Buna tam emin değilim ilk defa protein kullanıyorum çünkü spora başlayalıda 4 ay oldu nasıl olur bilemedim

Farkettiysen protein tozu ihtiyacin demedim, protein ihtiyacin dedim.

Hergun protein ihtiyacin mevcut sende tama alamadigina inandigin icin bu urunu aldin destek olsun diye o zaman hergun kullanacaksin bu akdar basit.

bu spora başlayalı yaklaşık 2 ay oldu bu protein tozuna başladım, kreatine 3. aydan sonra başlamayı düşünüyorum bir kaç kişi böyle tavsiye etmişti sizlere sorum bu protein tozunun yanında herhangibir aminoasit almalımıyım, eğer almalıysam hangisini önerirsiniz?

bu spora başlayalı yaklaşık 2 ay oldu bu protein tozuna başladım, kreatine 3. aydan sonra başlamayı düşünüyorum bir kaç kişi böyle tavsiye etmişti sizlere sorum bu protein tozunun yanında herhangibir aminoasit almalımıyım, eğer almalıysam hangisini önerirsiniz?

Agir git derim, creatine soyle saglam 6 ay calismadan kullanma mesela, beslenmen cesitli ve bunu kullaniyorsan amino asite ihtiyacin yok.

sıkıntı zaten beslenmemde işlerimin karışıklığından adam akıllı beslenemiyorum bu yüzden bir kaç arkadaşım whey protein e başlamamı söyledi antreman yaptığım günler sabah kalkar kalkmaz, antremandan yarım saat önce ve antremandan hemen sonra kullanıyorum, off günlerimde ise sadece sabah kalkar kalkmaz kullanıyorum, nasıl sizce uygunmudur en azından 1 ay idare etsin fazla külfiyetlide olsun istemiyorum

sıkıntı zaten beslenmemde işlerimin karışıklığından adam akıllı beslenemiyorum bu yüzden bir kaç arkadaşım whey protein e başlamamı söyledi antreman yaptığım günler sabah kalkar kalkmaz, antremandan yarım saat önce ve antremandan hemen sonra kullanıyorum, off günlerimde ise sadece sabah kalkar kalkmaz kullanıyorum, nasıl sizce uygunmudur en azından 1 ay idare etsin fazla külfiyetlide olsun istemiyorum

Bos cabalar, beslenmeniz duzgun olmadan bosa kurek cekeceksiniz, Bu tur ek besinlerden gunluk protein ihtiyacinizin maks. %20 sini aliniz. 3 olcek cok fazla miktar, biran evvel beslenmenizi duzeltin.

şöyle söyliyim sabah kalkar kalkmaz whey protein iş yerine vardığımda akşamdan hazırladığım 2 dilim tam buğday ekmeği arasına bir büyük dilim beyaz peynir bir adet akşamdan haşladığım yumurta, bir saat sonrada bir kase müsli tüketiyorum, öğlen ne bulursam ne denk gelirse yağdan tuzdan uzak durarak dikkatli bi şekilde artık ALLAH ne verdiyse yiyorum, saat 4 gibi yulaflı light bisküvi atıştırıyorum, akşam eve gidincede yada spordan sonra yağsız tavuk eti tüketiyorum bazen sebze meyve bunların ötesine gidemiyorum hem iş yoğunluğu olsun hem ufak bi çocuğum var onla uğraşmaktan olsun, nasıl idare edermi hocam?

valla başladık bu spora hakkımızda hayırlısı on whey siparişimide verdim, aslında kollarım çok güçlüdür o da tam yetişme çağında ortaokul lise döneminde karnemde her zayıf getirdiğimde babam şantiyeye götürür okumanın ne olduğunu anlayayım diye ağır işler yaptırtırdı inşaat işleri o yüzden kollarım çok sağlamdır, ee yıllarca futbol oynadığım için bacaklarımda oldukça iyi ve kuvvetli, tek sıkıntım göğüs ve omuz, yaş 28 omuzlarım genişlermi bu saatden sonra göğüsler çıkarmı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum..

valla başladık bu spora hakkımızda hayırlısı on whey siparişimide verdim, aslında kollarım çok güçlüdür o da tam yetişme çağında ortaokul lise döneminde karnemde her zayıf getirdiğimde babam şantiyeye götürür okumanın ne olduğunu anlayayım diye ağır işler yaptırtırdı inşaat işleri o yüzden kollarım çok sağlamdır, ee yıllarca futbol oynadığım için bacaklarımda oldukça iyi ve kuvvetli, tek sıkıntım göğüs ve omuz, yaş 28 omuzlarım genişlermi bu saatden sonra göğüsler çıkarmı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum..

Omuzlarında genişler gögüslerinde çıkar ama whey ile değil saglam beslenme saglam antrenman disiplinli yaşam biçimi ile.....

Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum şimdi bu protein tozunusipariş ettik kullanmaya devam ediyoruz. Body p.tesi perşembe cuma cumartesi günleri gidiyorum bu günleri haftada 6 1 gün dinlenme şeklinde yapsam ne olur yine gelişme sağlarmıyım haftada 6 gün body yapıcam 1 gün dinlenicem ama yemek düzenime dikkat edicem boy:1,80 kilo 56 dahada zayıflarmıyım yoksa gelişme sağlarmıyım

Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum şimdi bu protein tozunusipariş ettik kullanmaya devam ediyoruz. Body p.tesi perşembe cuma cumartesi günleri gidiyorum bu günleri haftada 6 1 gün dinlenme şeklinde yapsam ne olur yine gelişme sağlarmıyım haftada 6 gün body yapıcam 1 gün dinlenicem ama yemek düzenime dikkat edicem boy:1,80 kilo 56 dahada zayıflarmıyım yoksa gelişme sağlarmıyım

Bos ver sen protein tozunu filan bolbol pirinc, bulgur, yulaf ye onune geleni ye cok zayifsin buyuk ihtimalle idmandan ote yemene dikkat ve gun asiri idman yap.

Back
Yukarı