Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Ben protein tozuna yeni başlıycam ve ilk olarak hangi markayla başlasam nitrotech de iyi diyolar spor geçmişim var ama protein tozuna yeni başlıycam sizce yeni başlayanlar için nitrotechmi yoksa optimummu daha iyi olur birde nitrotechde hardcor pro yazısı ne anlama geliyor alıcağım yerde bitek bundan var nitrotech olarak bişey değişirmi ?

Ben protein tozuna yeni başlıycam ve ilk olarak hangi markayla başlasam nitrotech de iyi diyolar spor geçmişim var ama protein tozuna yeni başlıycam sizce yeni başlayanlar için nitrotechmi yoksa optimummu daha iyi olur birde nitrotechde hardcor pro yazısı ne anlama geliyor alıcağım yerde bitek bundan var nitrotech olarak bişey değişirmi ?

yerinde olsam gold whey ile başlardım.

kolay gelsin arkadaşlar optimum whey ile optimum creatin aldım ikisini nasıl kombin edebilirim en iyi verimi almak için yardımcı olurmusunuz ? off günlerde ve anteraman günlerinde nasıl kullanmalıyım ?

kolay gelsin arkadaşlar optimum whey ile optimum creatin aldım ikisini nasıl kombin edebilirim en iyi verimi almak için yardımcı olurmusunuz ? off günlerde ve anteraman günlerinde nasıl kullanmalıyım ?

gold whey i antreman öncesi ve sonrası birer ölçek kreatini spor öncesi 5-10 gr almalısın.Off günlerinde doğal beslenmeye önem ver eğer zayıf beslendiğin bir öğün varsa o öğünden sonra bir ölçek alabilirsin

Kilon 80 alti ise

creatine 2.5 gram idman oncesi ve sonrasi
Protein sabah kalkinca veya idman sonu ( 1 olcegi gecmenin bir anlami yok cebinize yazik)

Off gunlerde sabah kalkinca Protein+5 gram creatine yeterli olacaktir.

Ürünü şimdi p7 den sipariş ettim. Çikolata aromalısına kötü yorum yapanlarda çok olmuş ama bakalım gelince göreceğiz umarım etkili bir üründür..

ben p7 den sipariş ettim.. geldi ve ortalama 5 gündür kullanıyorum.. ant öncesi ve sonrası olarak.. öncesinde sütle sonrasında su ile karıştırıyorum.. tadına kötü diyenlerin nasıl bir düşüncede oldugunu merak ediyorum.. performans açısından yorum yapamam , hem okadar bilgiye hem okadar uzun kullanım tecrübesine sahip değilim ama fiyatı ve tadı gerçekten muhteşem..

ben p7 den sipariş ettim.. geldi ve ortalama 5 gündür kullanıyorum.. ant öncesi ve sonrası olarak.. öncesinde sütle sonrasında su ile karıştırıyorum.. tadına kötü diyenlerin nasıl bir düşüncede oldugunu merak ediyorum.. performans açısından yorum yapamam , hem okadar bilgiye hem okadar uzun kullanım tecrübesine sahip değilim ama fiyatı ve tadı gerçekten muhteşem..

çok yanlış kullanıyorsun bence

sabah aç karnına 1ölçek su ile
antrenmandan hemen sonra 1 ölçek su ile almanı tavsiye ederim

Bu ürünü bir türlü suyla içemiyorum sütle hiç denemedim çünkü sütle içince genellikle motoru bozuyorum. :S Boşa bekliyor ürün.

p7 nin ürünlerini dubaiden getirdiğini söylüyordu bir kaç kişi...ama p7 de ısrarla ingiltereden getirdiklerini söylüyor...bu konuda kesin bir bilgisi var mı...dubaiden geliyor olabilir mi sahiden ?

Merhabalar ben ilk defa takviye ürün kullanıcam Almanyadan 3 kutu weider whey aminos aldım ve p7 den optimumun bu ürününü almayı düşünyorum kombin olarak kullanmak için sizce bu ürünleri ne şekilde tüketmem gerekiyor.

17 Yaşındayım 1.81 boyum 77kilom var O.N Whey almalımıyım yoksa yaşım daha gençmi karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

Back
Yukarı