Von_Pasther
Üye
bb.com da strawberry banana aromalısı 75 servis olarak görünüyor Ülkemiz de satılanlarda farklımı oluyor acaba ? İnternetten araştırdığım kadarıyla hiçbiryerde extrem milk chocolate bulamadım ya double rich alıcam yada banana strawberry
Aromaya göre içerikteki gram değişiyor ama siz 1 ölçek atacağınız için her aroma aynı gün gidecektir.
Double rich den vazgeçmem başka aromayıda önermem diğerleri bayıyor bu sorunu diğer suplement markalarında çok yaşadım.
Gold wheyi 150 ml civarı suya koyduğum için tadı çok yoğun oluyor antrenman sonrası çok rahat oluyor mideyi rahatsız etmiyor
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:57 ----------
Bir yetkiliyle geçen konuşmam.******nın çalışanlarıda şirket politikasımıdır bilmem çok güleryüzlü iyi insanlar.Şubeye gittiğinizde selamlaşmak için bile kargo yerine direk şubeden alışveriş yapıyorum bende
-****** Sporcu Gıdaları
Ürünlerin fiyatlarını belirlerken maliyetleri kadar türkiyede alım gücünü düşünmemiz bizim vazifemiz ve ahlaki sorumluluğumuz.Sizde biliyosunuzki bu ürünler faiş fiyatlarlada satılabilir ancak yola çıktığımızdan beri kaliteli ürün en iyi fiyat felsefesinden şaşmamaya özen gösteriyoruz ve göstereceğiz.
14:32
-Mertcan Pastırmacı
Gnc ile aranızda sözde indirim yapmalarına rağmen 13 15 lira fark var.Ki optimum orjinal sitesindeki fiyatlarla satıyorsunuz gerçekten fiyat politikanızı çok takdir ediyorum
14:37
-****** Sporcu Gıdaları
Optimumun da dünya genelinde belli bir fiyat standartı var bunu kotumaya çalışıyoruz.
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
Bir yetkiliyle geçen konuşmam.******nın çalışanlarıda şirket politikasımıdır bilmem çok güleryüzlü iyi insanlar.Şubeye gittiğinizde selamlaşmak için bile kargo yerine direk şubeden alışveriş yapıyorum bende
-****** Sporcu Gıdaları
Ürünlerin fiyatlarını belirlerken maliyetleri kadar türkiyede alım gücünü düşünmemiz bizim vazifemiz ve ahlaki sorumluluğumuz.Sizde biliyosunuzki bu ürünler faiş fiyatlarlada satılabilir ancak yola çıktığımızdan beri kaliteli ürün en iyi fiyat felsefesinden şaşmamaya özen gösteriyoruz ve göstereceğiz.
14:32
-Mertcan Pastırmacı
Gnc ile aranızda sözde indirim yapmalarına rağmen 13 15 lira fark var.Ki optimum orjinal sitesindeki fiyatlarla satıyorsunuz gerçekten fiyat politikanızı çok takdir ediyorum
14:37
-****** Sporcu Gıdaları
Optimumun da dünya genelinde belli bir fiyat standartı var bunu kotumaya çalışıyoruz.