Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıldır zaman zaman ara vererek evde çalışıyorum
şuan 10 kg dambılla çalışacak seviyedeyim
protein tozu almak istiyorum ve en çok tavsiye edilen bu ürün sanırım

bunu nasıl kullanmalıyım
antremandan sonra kaç gram başka zaman kaç gram ?
bi de malum fiyat pahalı uzun süre gitmesi için asgari kullanımı söylerseniz sevinirim

Antreman olmayan günlerde, sabah uyanınca bir ölçek
Antreman olan günlerde, antremandan sonra bir ölçek
Böyle kullanılırsa 2 ay 10 gün idare eder sizi.
Beslenmeniz güzelse günde bir ölçekden fazla almaya gerek yok.

ya bu p7 bide siteye bsn nin tek disbirütorlugunu aldıgını yazmıs bu kadarda olmaz upafarma ne oluyo acaba koskoca bsn sitesınden upafarmayı kaldırmasını bılmıyormu bunlar iyice tozuttu. yok ingiltereden ital ettıklerınle abd versıyon arasında fark yokmus oturdukları yerden atıp tutmak kolay kullanıp oyle gozlemlesınler bakalım varmı yokmu.

ya bu p7 bide siteye bsn nin tek disbirütorlugunu aldıgını yazmıs bu kadarda olmaz upafarma ne oluyo acaba koskoca bsn sitesınden upafarmayı kaldırmasını bılmıyormu bunlar iyice tozuttu. yok ingiltereden ital ettıklerınle abd versıyon arasında fark yokmus oturdukları yerden atıp tutmak kolay kullanıp oyle gozlemlesınler bakalım varmı yokmu.

aslında güzel bir konu ama adamlar demekki bişeye güvenip bsn distribütörüyüz diyolar :) hem böyle bi duyuruyu piyasadaki tüm suplement satıcıları okumamışmıdır neden upafarma itiraz etmiyo ******a demekki ******un elince var bi belge.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:20 ----------

hocalara sorduğumuzda da sabah kahvaltıdan sonra bir ölçek spor sonrası bir ölçek diyolar ama amerikan sitelerine baktığımda spor öncesi bir ölçek spor sonrası bir ölçek diyorlar.
Hatta bir sitede şöyle birşey okumuştum özetle; eğer spor saatleriniz akşam saatlerine yakınsa kesinlikle hangi marka olursa olsun whey proteini spor önce ve sonrasında kullanın çünkü whey protein kısa sürede emilimi olan ve çalışan kas dokuya etki eden bir protein çeşidiymiş sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar vucutta protein olması için casein kullanın diyodu..mesela ben akşam spor yapıyorum sabah whey almıyorum param olduğunda casein alıyorum kullanıyorum :) yoksa asabah ve akşam süt içiyorum ve baktığında günün 16-18 saati protein oluyo vücudumda

hocalara sorduğumuzda da sabah kahvaltıdan sonra bir ölçek spor sonrası bir ölçek diyolar ama amerikan sitelerine baktığımda spor öncesi bir ölçek spor sonrası bir ölçek diyorlar.
Hatta bir sitede şöyle birşey okumuştum özetle; eğer spor saatleriniz akşam saatlerine yakınsa kesinlikle hangi marka olursa olsun whey proteini spor önce ve sonrasında kullanın çünkü whey protein kısa sürede emilimi olan ve çalışan kas dokuya etki eden bir protein çeşidiymiş sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar vucutta protein olması için casein kullanın diyodu..mesela ben akşam spor yapıyorum sabah whey almıyorum param olduğunda casein alıyorum kullanıyorum :) yoksa asabah ve akşam süt içiyorum ve baktığında günün 16-18 saati protein oluyo vücudumda

e bir sor bakalım o adamlara,sabahtan akşama kadar hiçbir şey yemeden mi duruyorlarmış?illaki protein alıyorlardır ara öğünler de öğlen öğününde.zaten sabahtan akşamki antrenmana kadar bir şey yemeden gidiyorsa birisi protein tozu almasına dahi gerek yok.

e bir sor bakalım o adamlara,sabahtan akşama kadar hiçbir şey yemeden mi duruyorlarmış?illaki protein alıyorlardır ara öğünler de öğlen öğününde.zaten sabahtan akşamki antrenmana kadar bir şey yemeden gidiyorsa birisi protein tozu almasına dahi gerek yok.

öyle tabiki sabah kahvaltıda öğle yemeklerinde doğal proteinden yanayım.akşam spor öncesinde yemek yemek zor oluyo tıkıyo adamı biraz karbonhidratlı yiyecekler (büskivi vb şeyler) yiyip spora başlamak ve protein tozu almak mantıklı geliyo bana

1-2 haftadır bunun "double rich chocolate" olanı bulmaya çalışıyordum
2 farklı gnc ye baktım, gnc nin sitesinde de stokta yok
sonunda bugün normalde pahalıya satan bir eczanede buldum
gnc fiyatından aldım biraz pazarlıkla

bundan önce ultimate prostar kullanıyorum, optimumun tadı bana göre çok çok daha iyi.

Arkadaşlar merhaba protein tozu markası olarak buna karar verdim sipariş vericem bana güvenilir site önerebilirmisiniz? ****************'da ürün yok cevabınızı bekliyorum

1. kutu bitmek üzere 2. kutu ya devam edip etmemekte kararsızım başka bir markayımı denesem acaba ? Birde extrem milk chocolate hemen hemen hiçbiryerde yok heb double rich chocolate var tadı nasıl acaba double chocolate nin ?

1. kutu bitmek üzere 2. kutu ya devam edip etmemekte kararsızım başka bir markayımı denesem acaba ? Birde extrem milk chocolate hemen hemen hiçbiryerde yok heb double rich chocolate var tadı nasıl acaba double chocolate nin ?

Uzun süre Extreme Milk Chocolate kullanan biri olarak Double Rich'e göre daha iyi buluyorum.

1.70 boyum var. 67 kiloyum. 3.5 aydır çalışıyorum. Haftada 4 gün bb yapıyorum; 2-3 gün de sabahları yüzüyorum(kardiyo yerine).

aynı şekilde mi kullanmalıyım ürünü?

1-2 haftadır bunun "double rich chocolate" olanı bulmaya çalışıyordum
2 farklı gnc ye baktım, gnc nin sitesinde de stokta yok
sonunda bugün normalde pahalıya satan bir eczanede buldum
gnc fiyatından aldım biraz pazarlıkla

bundan önce ultimate prostar kullanıyorum, optimumun tadı bana göre çok çok daha iyi.

p rotein7. com da vardı ben geçenlerde almıştım.

1.70 boyum var. 67 kiloyum. 3.5 aydır çalışıyorum. Haftada 4 gün bb yapıyorum; 2-3 gün de sabahları yüzüyorum(kardiyo yerine).

aynı şekilde mi kullanmalıyım ürünü?

yok bu şekilde kullanım fazla olur

antrenman günlerinde kullanılsa yeterlidir.off günlerde doğal beslenmeyle eksik kalmaz.
antrenman olan günler de isteğe bağlı olarak;
sabah aç karnına 1 ölçek
antrenmandan sonra 1 ölçek alınabilir.

arkadaşlar şimdi akşam spor yapanlar için spordan önce ve sonra almalımıyız? sporsuz günlerde sabah 1 ölçek yeterlimi?

Spor yapmadığınız günlerde protein tozu almanıza gerek yok.Eğer günlük beslenmeniz protein açısından zengin ise spordan önce almayabilirsiniz.İyi değilse spordan 1 saat önce ve spordan hemen sonra alabilirsiniz.

p rotein7. com da vardı ben geçenlerde almıştım.

aynı siteden, 5lbs Double Rich Cho.+ Xpro Amino 6000 pakedi aldım dün. Şimdi baktım, tek başına toz da var stoklarında. Siteden protein tozu bölümüne girdiğinizde hemen karşınıza çıkıyor zaten.

yok bu şekilde kullanım fazla olur

antrenman günlerinde kullanılsa yeterlidir.off günlerde doğal beslenmeyle eksik kalmaz.
antrenman olan günler de isteğe bağlı olarak;
sabah aç karnına 1 ölçek
antrenmandan sonra 1 ölçek alınabilir.

Teşekkürler. O zaman 10-15 gün sadece antrenman günleri; sonrasında faydasını görmeye başladığımda da antrenman gününde 2 ölçek kullanarak deneyeyim.

Antrenmandan sonra tozu içip, eve gittiğimde yemek yemem sorun çıkarmayacaktır herhalde? Okuldan gelip spordan yaklaşık 1 saat önce midemi tutması için hafif bir şeyler yiyorum genelde. 1 paket Form mesela. Böyle yemem de sorun olmaz herhalde değil mi?

Bir de yanında aldığım aminoasidi nasıl kullanmam ile ilgili sorum var ama burası off-topic kalıyor galiba.

Spor yapmadığınız günlerde protein tozu almanıza gerek yok.Eğer günlük beslenmeniz protein açısından zengin ise spordan önce almayabilirsiniz.İyi değilse spordan 1 saat önce ve spordan hemen sonra alabilirsiniz.

spordan 1 saat 2 saat 3 saat önce almak yerine sabah aç karnına alınması öneriliyor.

Merhabalar. Gold standart almayı dusunuyorum ama hocam piyasada orjinal ürün yok diyor.neye güvenecegimi bilemedim.Muscle tech ın yenı urununu veya gold standart ile kreatini kombine etmem acsından hangısını önerırsınız.

Merhabalar. Gold standart almayı dusunuyorum ama hocam piyasada orjinal ürün yok diyor.neye güvenecegimi bilemedim.Muscle tech ın yenı urununu veya gold standart ile kreatini kombine etmem acsından hangısını önerırsınız.
Optimum markasının nasıl orjinali piyasada olmazmış anlamadım. Tam tersine piyasada en bilindik, büyük yetkili satıcıları olan, bir çok avm den bile faturalı olarak temin edilebilen bir marka...

Creatine ile whey tabi ki kombine edebilirsiniz,iyi de olur. Whey tozlar genelde creatine içermediği için şu whey ile nasıl olur falan diye düşünmene gerek yok. misal bazı wheylerde glutamine oranı baya yüksek, glutamine eklemesi gereksiz olabilir. ama creatine de öyle bir durum yok...

Optimumdaki uzun süreli ******** alışkanlığımı değiştirerek. Gnc nin resmi sitesinden gold whey aldım. Aroma çilek muz du aroma hakkındaki yorumlarıma geçmeden önce ürünün kutusunu alınca şok oldum :)

1 tane optimum T-shirt
1 tane optimum bileklik
1 tane 12 li yeşil çay
1 tane burn
1 tane kalem
2 de not defteri çıktı kutudan hediye olarak :) t shirt ise tam oldu ölçüpmü yolladılar anlamadım.

Gelelim ürün aromasına yani böle birşey yok kokusu tadı ha su ile ha süt ile fark etmez senelerce boşuna tatlı yemişim dedim.

Bu kadar güzel bir tad bu kadar güzel bir aroma görmedim hiç adetim değildir ama dayanamadım bu gün ürünü 15:45 de aldım şu saate kadar 5 servis içtim iyice tada doydum yani:)

Herkese hiç çekinmeden tavsiye edebileceğim bir lezet.

Back
Yukarı