Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Tadına bukadar takılmayın bence.Extreme milk olanını yeni aldım 2.3 kg denemek için.Antrenman öncesi ve sonrası kullanıyorum. Antrenman öncesi su ile sonrası süt ile içiyorum.Su ile pek iyi değil ama içilebilir bence. Süt ile kullandıgımdada bir weider ve ya dymtize kadar iyi değil. Performans olarak kutu sonunda belli olur diye düşünüyorum :) .

ya izmir amerikan pazarından protein tozu alcam ama ne kadar güvenli bilemiyorum varsa izmirli arkadaşlar bi yazsın yahuuu :)

internetten al distribütörden kreatin+protein 162 lira daha ucuzunu da bulamazsın zaten.

Benimki extreme milk chocolate ben tadını gayet beğendim suyla gayet güzel karışıyor ve tadı da güzel. Sütle de güzel oluyor ama yağsız süt tercih edin ben yağlı sütle deniyince biraz ağır oldu.

kesinlikle kullanılacak bi ürün içimi hazırlayışı çok kolay ve gayet başarılı :) suyla biraz sıkıcı bi tat oluyor ama yağsız sütle antrenman sonrası denemenizi mutlaka tavsiye ediyorum. Ayrıca kaç yıldır üst üste ödül alan bi ürün buna bakaraktan almıştım alırken ve kesinlikle yanıltmadı benide aldığıma pişman değilim :)

Tad olarak suyla pek iyi deil ama sütle üstüne tanımam weiderin tadınada baktım (sütle) ON daha iyi(tad olarak)

internetten al distribütörden kreatin+protein 162 lira daha ucuzunu da bulamazsın zaten.

Benimki extreme milk chocolate ben tadını gayet beğendim suyla gayet güzel karışıyor ve tadı da güzel. Sütle de güzel oluyor ama yağsız süt tercih edin ben yağlı sütle deniyince biraz ağır oldu.
saol semih cvp için ama pazartesi başlamam lazım int beklerim 3.4 gün heralde acil durum :) hehe güvenli yer lazım izmirde daha önce amerikadan getiren bir arkadaş vardı artık yok mecbur bu tür yerlerden alcaz :(

Aldığım ürünlerin altında Doğru yazımları varken üstüne yapıştırılan türkçe açıklamalı etiketlerde yukarda belirttiğim gibi yazım hatalarımı diyelim yoksa bilerek mi degiştiriliyor anlamadıgım bir hata mevcut ben o yüzden aldıgım ürünlerde yapıştırılan etiketleri illaki sökerim

bizim ithalat kanunlarında bazı yasaklı kelimeler falan varmış, ondan böyle oluyor

misal gaspari 8000 aminomax buraya gelirken
max kelimesine izin vermiyorlar
adamlarda aminomx diye yeni sticker basıp yapıştırıyor üstüne tr ye göndereceği ürünlerin

yanlış basım veya sahte değil yani
bizim kanunlara uydurmak için yapılan bir olay

2 kutu on gold kullandım 2 kutu bsn sytnha-6 syntha-6 orjınalse cok daha ıyı olcu aldırmıstı fakat on gold un ıcımı cok daha guzel syntha6 bende cok cok cok fazla gaz yapmıstı..

bu üründe gaz ve hafif ishal problemi yaşayan arkadaşlar oldu mu acaba? ben kullanıyorum ve ben de böyle sorunlar oluyo gibi geliyo bana.

bizim ithalat kanunlarında bazı yasaklı kelimeler falan varmış, ondan böyle oluyor

misal gaspari 8000 aminomax buraya gelirken
max kelimesine izin vermiyorlar
adamlarda aminomx diye yeni sticker basıp yapıştırıyor üstüne tr ye göndereceği ürünlerin

yanlış basım veya sahte değil yani
bizim kanunlara uydurmak için yapılan bir olay

Açıklama için teşekkürler yeni trend oldu yoktu bu eskiden

performance yazılarını falanda hep değiştiriyorlar...

Allahtan bunu öğrendim ithalatçıdan zaten aradıgımda burdanda teyit etmek iyi oldu

teşekkürler. tekrardan

@QYPCHAQ

Ben kullandıgım ilk 1 hafta azda olsa gaz yaptı sonrasında rutine döndü artık normal ishal konusunda bilgim yok

Az önce extreme milk chocolate olanından aldım. Kapağı hızlı açarsanız o içindeki beyaz koruyucu da açılıyor. Açıkmış gibi bir düşünce oluşuyor.

Bu sefer yavaşça açtım koruyucu beyaz kısım açık değildi. Sütlü çikolata olanı aldığım eski tozlara göre daha parlak kutuya sahip. Üzerindeki yabancı yazıları aynı şekilde aynı renkte düzgünce kapatmışlar. Eskiden sadece üzerine beyaz etiket yapıştırırlardı. %100 whey yazısında da kapatma vardı.

Ben kutuyu kaplayan kağıdı tamamen çıkardım arkadan bakınca etiketin altındaki yazılar gözüküyor ama tersten. Eskiden böyle üzerine yapıştırmalar falan yoktu. En azından benim aldıklarımda hiç yoktu. Belki bu extreme milk olana özeldir çünkü bu Amerika'dan ithalat sanırım. Önceden hep İngiltere menşeili olanlardan kullanmıştım.

bu üründe gaz ve hafif ishal problemi yaşayan arkadaşlar oldu mu acaba? ben kullanıyorum ve ben de böyle sorunlar oluyo gibi geliyo bana.

İlk Günlerrde biraz gaz yapabilir ama suan hiçbirşey yok

Az önce extreme milk chocolate olanından aldım. Kapağı hızlı açarsanız o içindeki beyaz koruyucu da açılıyor. Açıkmış gibi bir düşünce oluşuyor.

Bu sefer yavaşça açtım koruyucu beyaz kısım açık değildi. Sütlü çikolata olanı aldığım eski tozlara göre daha parlak kutuya sahip. Üzerindeki yabancı yazıları aynı şekilde aynı renkte düzgünce kapatmışlar. Eskiden sadece üzerine beyaz etiket yapıştırırlardı. %100 whey yazısında da kapatma vardı.

Ben kutuyu kaplayan kağıdı tamamen çıkardım arkadan bakınca etiketin altındaki yazılar gözüküyor ama tersten. Eskiden böyle üzerine yapıştırmalar falan yoktu. En azından benim aldıklarımda hiç yoktu. Belki bu extreme milk olana özeldir çünkü bu Amerika'dan ithalat sanırım. Önceden hep İngiltere menşeili olanlardan kullanmıştım.

Aynen extreme milk chocolate amerikadan, double rich chocolate ingiltereden ithal.

syntha-6 bitince alacağım bu ürünü benim için favoridir herzaman daha önce kullanmışlığım var tadıda gayet güzel

1 bucuk ay oldu Kullanalı ben hala bu Optimum'dan bir fayda gördüm diyemiyeceğim , Ultimate yada Nitrcortech kullanmayı düşünüyorum bundan sonra

Arkadaşlar türkiye yetkili distribitörü olarak geçen bi firmadan optimum whey 5lbs aldım fakat sütle tadı çok güzel milkshakeden farkı yok şüphelendim bu kadar güzel olunca bunun sahte olma olasılığı varmıdır sizinkinin tadı nasıl ?

Arkadaşlar türkiye yetkili distribitörü olarak geçen bi firmadan optimum whey 5lbs aldım fakat sütle tadı çok güzel milkshakeden farkı yok şüphelendim bu kadar güzel olunca bunun sahte olma olasılığı varmıdır sizinkinin tadı nasıl ?

Distributorden alıp neden suphelenıyorsun, bu kadar supheci olmayın ayrıca sütle tadı gayet iyidir.

Bende 1 haftadır bu ürüne geçtim nitrotech den sonra bu ürün cok tatsız geldi hatta bende bu ürünün bu kadar tatsız yumuşak olmasından kıllandım ama alınacak en sağlam yer olarak türkiye yetkili satıcısından aldım ama tadı çok hafif geldi.Ters bir durum var mı bilmiyorum ama sizde aynı şekilde tadı çok hafif diyosunuz siz g.n.c den mi aldınız?yoksa diger firmadan mı?

Back
Yukarı