Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar ben optimum kullandım waider kullandım muscletech kullandım bench pressim maximum 130 kilo,110 kilo ile 7-8 tekrar yapıyorum omuzda cabası kuvvet olarak sorunum yok ama bunları soledikten sonra gözünüzde hulk hogan tarzı bisey canlansada öle değilim gelişme olmuyor.kreatin dışında hiçbir üründen fayda göremedim.boyum 190 kilo 94.cok sağlam beslenince doğal olarak kilo alıp yanaklar şişiyor.herkes şu yorumu yapcak demekki yanlış antrenman yapıyorsun.acaba arnold'un dediği gibi bazıları bu spora elverişli deilmi.uzman kişilerin yardımını istiyorum zaten bende orta seviye bir sporcuyum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:39 ----------

ben amerika'ya gitcem 1 ay sonra daha önceden yurt dışından supplement alan arkadaşlar varmı sanırım gümrükte boşalttırıp içine felan bakıyorlarmış.lütfen tahmin yapmayın bilginiz varsa yardımcı olun.

Arkadaşlar Satışları yerinde olması ve yetkili bayiliğini almış olması sahtekarlık yapmayacagı anlamına gelmez.Çok satan zaten paraya doymuş olan insandır hile hurda bile yapsa ruhunuz duymaz.Ben hala şüpheciyim bu konuda niye derseniz bu üründe çok sahtecilik oldu ve halada oluyor olması bunun yanında türkiyenin hile hurdaya açık bir yer olması

Laboratuvar da tahlil yapılması lazım orj diyebilmemiz için kaldıki ben hala 2 firmayada güvenmiyorum geldiginde kutu üstünde 3 kat bant yapıştırıldıgını gördüm...

Whey Yerine why bile yazan kutusu var %100 yazısı kapatılıp %75 yazılan paketleri bile var...

Sadece 2-3 Firmanın ithalatında ambalaj üstünde bant yok o ürünlerde Optimum degil diger tanınmış markalar.

Yok o satmaz yok bu satmaz demeyin Türkiyede ne olacağı belli olmaz.

Bunlar dışında

Optimumun Bir ürünü hala türkiyeye gelmedi benimde bekledigim bir ürün

OPTI-PERFORMANCE PACK

Son düzenleme:
arkadaşlar birde bu optimuma 1.lik ödülünü kimler vermiş.malum her işte rant dönüyor.bir forumda arkadaşın sölediği yarışmalara ve dergilere sponsor oldugundan yayınlarında ve müsabakalarda dünyanın en iyisi seçiyorlarmış.banada sponsor olsa bende seçerdim onu dünyanın en iyisi.ben forumdaki arkadaşın yalancısıyım yani.

arkadaşlar birde bu optimuma 1.lik ödülünü kimler vermiş.malum her işte rant dönüyor.bir forumda arkadaşın sölediği yarışmalara ve dergilere sponsor oldugundan yayınlarında ve müsabakalarda dünyanın en iyisi seçiyorlarmış.banada sponsor olsa bende seçerdim onu dünyanın en iyisi.ben forumdaki arkadaşın yalancısıyım yani.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/2012-en-iyi-supplement-d-t60733p2.html

Gözatınız seçim bodybuilding.com kullanıcıları tarafından yapılmıştır.

Bu tarz şüphelerle yaşamak çok zor, biraz daha rahat olmanı tavsiye ederim yoksa hiçbirşeye güvenin kalmaz.

Düşün ki sen yıllardır optimumun distribütörlüğünü yapan bir ticari geçmişi olan bir şirketin sahibisin bu durumda gidip sahte ürün satmayı göze alır mısın ? Düşünsene bunun ortaya çıktığını ne ticari itibarın kalır ne iyi bir adın kalır piyasada ki alacağın cezalarda cabası hapis cezasına kadar yolu var bu sahtecilik ve dolandırıcılığın böyle birşeyi göze alır mısın sen ki optimum da kendi sitesinde belirtiyor ben bu firmaya mal satıyorum diye akıl var mantık var yani.

Yapıştırılan etiketler hakkında da onları yasalardan dolayı zorunlu tutuluyor hatta etiketsiz ürünleri kaçak ürün olarak bile değerlendirebilirsiniz çünkü üstüne türkçe etiket yapıştırılması zorunludur bu tür ithal ürünlerin.

Yani demem o ki Sonuçta bu çapta bir firmadan merdiven altı mal satma şüphesi oldukça gereksiz..

Yapıştırılan etiketler hakkında da onları yasalardan dolayı zorunlu tutuluyor hatta etiketsiz ürünleri kaçak ürün olarak bile değerlendirebilirsiniz çünkü üstüne türkçe etiket yapıştırılması zorunludur bu tür ithal ürünlerin.

Bende bu konuda semihberk'e katılıyorum.
Asıl ürünlerin kutusunda bu etiketleri görmezseniz sıkıntı var demektir. Ürünlerdeki etiketlerin tek nedeni bakanlıktan onay alınabilmesi ve bakanlığın ambalaj kriterlerine uyum sağlanabilmesi.

Bu tarz şüphelerle yaşamak çok zor, biraz daha rahat olmanı tavsiye ederim yoksa hiçbirşeye güvenin kalmaz.

Düşün ki sen yıllardır optimumun distribütörlüğünü yapan bir ticari geçmişi olan bir şirketin sahibisin bu durumda gidip sahte ürün satmayı göze alır mısın ? Düşünsene bunun ortaya çıktığını ne ticari itibarın kalır ne iyi bir adın kalır piyasada ki alacağın cezalarda cabası hapis cezasına kadar yolu var bu sahtecilik ve dolandırıcılığın böyle birşeyi göze alır mısın sen ki optimum da kendi sitesinde belirtiyor ben bu firmaya mal satıyorum diye akıl var mantık var yani.

Yani demem o ki Sonuçta bu çapta bir firmadan merdiven altı mal satma şüphesi oldukça gereksiz..

Su gibi bu ürünü satan bir firma araya 10-20 tane sahte ürün eklese milletde kullansa kim fark eder(tadı birebir nesquik) mantıklı bir şekilde düşünürsek kimse fark etmez alan kişi direk olaraktan HPLC ye gönderiyorda analiz sonucu istiyor mu ?.zaten yetkili satıcısı olmasına rağmen yeni çıkan hiçbir ürününü getiripte satan görmedim hep eskiler stokmu eritiyorlar anlamadım gitti

Ben kutu üstünde yapılan türkçe açıklama dışında etiket istemiyorum. aldıgım üründe Whey Yerine Why yazmasıda ne demektir ben bunu anlamıyorum.

Allahtan üstündekini tekde sökebiliyorum.(Saf alkol sagolsun)

Cretine Paket üstünede Creatne yazması ilginç gelmiyormu yani paket üstüne kimse dikkatlice bakmıyormu 2 dir aldıgım ürünlerin üstünde türkçe açıklama dışında illaki bi yerlerinin harfi kapatılıyor.

Bu yüzden güvenesim pek gelmiyor.

Ben kutu üstünde yapılan türkçe açıklama dışında etiket istemiyorum. aldıgım üründe Whey Yerine Why yazmasıda ne demektir ben bunu anlamıyorum.

Allahtan üstündekini tekde sökebiliyorum.(Saf alkol sagolsun)

Cretine Paket üstünede Creatne yazması ilginç gelmiyormu yani paket üstüne kimse dikkatlice bakmıyormu 2 dir aldıgım ürünlerin üstünde türkçe açıklama dışında illaki bi yerlerinin harfi kapatılıyor.

Bu yüzden güvenesim pek gelmiyor.

Sizin aldığınız ürünlerin orjinal etiketlerinde mi bu şekilde yazım hataları vardı?
Eğer öyleyse dediğiniz gibi sıkıntılı bir durum var demektir!

Sizin aldığınız ürünlerin orjinal etiketlerinde mi bu şekilde yazım hataları vardı?
Eğer öyleyse dediğiniz gibi sıkıntılı bir durum var demektir!

Aldığım ürünlerin altında Doğru yazımları varken üstüne yapıştırılan türkçe açıklamalı etiketlerde yukarda belirttiğim gibi yazım hatalarımı diyelim yoksa bilerek mi degiştiriliyor anlamadıgım bir hata mevcut ben o yüzden aldıgım ürünlerde yapıştırılan etiketleri illaki sökerim

Protein tozunu Sabah evde Shaker içinde hazırlayıp. Salona gidiyorum Sabah 6 da hazırlayıp. Salonda işim bittikten sonra Sabah 9 da içsem. Shaker ın içinden bunun uçma gibi bir olayı varmı.
Yani hemen içmem mi lazım Yada Shaker icinde 3 saat beklerse bir sorun olmaz mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim

Protein tozunu Sabah evde Shaker içinde hazırlayıp. Salona gidiyorum Sabah 6 da hazırlayıp. Salonda işim bittikten sonra Sabah 9 da içsem. Shaker ın içinden bunun uçma gibi bir olayı varmı.
Yani hemen içmem mi lazım Yada Shaker icinde 3 saat beklerse bir sorun olmaz mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim

çok iğrenç kokar nasıl içebiliyorsun valla benim shaker i spordan 1 saat sonra eve gittiğimde açık yıkıyorum iğrenç kokuyor bence bi ölçek al poşetin içine koy spordan sonra hemen karıştır iç , bilmiyorum beklenmesi bir sıkıntısı var mı yok mu ama herkes boylle yapıyor

çok iğrenç kokar nasıl içebiliyorsun valla benim shaker i spordan 1 saat sonra eve gittiğimde açık yıkıyorum iğrenç kokuyor bence bi ölçek al poşetin içine koy spordan sonra hemen karıştır iç , bilmiyorum beklenmesi bir sıkıntısı var mı yok mu ama herkes boylle yapıyor

Aslında denemedim Denersem Faydası kaçarmı diye merak ediyorum. Tadı benim için sorun olmaz nasıl olsa 5 saniyede dikicem bitiriceğim :) Eğer faydası uçmuyorsa benim için sorun değil bu aklımı karıştıran olay

satılan kutu başına komisyon felanmı alıyon , şu yazdıgın yorumdan onu cıkardım ben

şimdi profilinde baktımda xpro ürünlerinede bu tarz şeyler yazmıs , optimum ve xpro ******nın ürünleri . . .

Evet xpro nun noxpro su en başarılı hatta tek başarılı ürünü xpronun onunla ilgili bir iki yorum yazmıştım halada arkasındayım fiyat performans olarak en başarılı pre workout bence. Ve yıllarca alışveriş yaptığım bir kurumu savunmayı boynumun borcu bilirim her seferinde güleryüzle bana yardımcı olan bir şirketi yerden yere vurdurmam iftira yüzünden.

Evet xpro nun noxpro su en başarılı hatta tek başarılı ürünü xpronun onunla ilgili bir iki yorum yazmıştım halada arkasındayım fiyat performans olarak en başarılı pre workout bence. Ve yıllarca alışveriş yaptığım bir kurumu savunmayı boynumun borcu bilirim her seferinde güleryüzle bana yardımcı olan bir şirketi yerden yere vurdurmam iftira yüzünden.

bu yazdıklarınla düsünlerimi kesinleştirdin . . .

Son düzenleme:
Bir kutu çikolatalı gaspari bitirdikten sonra optimum almaya karar verdim.Çikolata tadı baydığı için optimum çilek-muz aromalısını almayı düşünüyorum kullananlardan önerirler mi yardımcı olurmusunuz

Bir kutu çikolatalı gaspari bitirdikten sonra optimum almaya karar verdim.Çikolata tadı baydığı için optimum çilek-muz aromalısını almayı düşünüyorum kullananlardan önerirler mi yardımcı olurmusunuz

Ben geçen sene çilek-muz aromasını alıp, kullanmıştım. Tadı gayet güzel, gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. thums:

Dungean tşk ederim verdiğin bilgi için ayberk123 belki de öyledir bilemiyorum ama çikolatayı artık bünyem kaldırmıyor desem yeridir :D gaspari güzeldi ama yogundu o yüzden baydı çilek-muz devam artık

daha önce gaspari çikolatalı kullandım.Optimum Extra milk chocolate tavsiye ederim.Gaspariye göre çok hafif bir tadı var.Gayet güzel.Suyla bile içerken tadı sütten farksız oluyor nerdeyse thums:

Back
Yukarı