airwalker1984
Üye
arkadaşlar ben optimum kullandım waider kullandım muscletech kullandım bench pressim maximum 130 kilo,110 kilo ile 7-8 tekrar yapıyorum omuzda cabası kuvvet olarak sorunum yok ama bunları soledikten sonra gözünüzde hulk hogan tarzı bisey canlansada öle değilim gelişme olmuyor.kreatin dışında hiçbir üründen fayda göremedim.boyum 190 kilo 94.cok sağlam beslenince doğal olarak kilo alıp yanaklar şişiyor.herkes şu yorumu yapcak demekki yanlış antrenman yapıyorsun.acaba arnold'un dediği gibi bazıları bu spora elverişli deilmi.uzman kişilerin yardımını istiyorum zaten bende orta seviye bir sporcuyum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:39 ----------
ben amerika'ya gitcem 1 ay sonra daha önceden yurt dışından supplement alan arkadaşlar varmı sanırım gümrükte boşalttırıp içine felan bakıyorlarmış.lütfen tahmin yapmayın bilginiz varsa yardımcı olun.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:39 ----------
ben amerika'ya gitcem 1 ay sonra daha önceden yurt dışından supplement alan arkadaşlar varmı sanırım gümrükte boşalttırıp içine felan bakıyorlarmış.lütfen tahmin yapmayın bilginiz varsa yardımcı olun.