Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Forumlardan birinde rastladım. 2009 yılında Türkiye distribütöründen alınmış bir ürün. Şu an bu ürün hala Amerika'da fotoğrafta gördüğünüz gibi ambalaj giydirilmiş kutularda satılıyor. Ne değişti de şu an burda satılanlar renkli fotokopi gibi kağıttan ambalajlara sahipler?

2dk0cqb.jpg

evet ben gnc den aldım mat bir kağıt var şaşırdım bu ambalajına fotolarda falan hiç öyle değildi. tadı da çok güzelmiş bu kadar güzel olması normal mi

simdi arkadaslar supplement sitesinde 77 servis yaziyor,gercek olarak sa 71 servis? ayrica 30 gram degil 1 kasigi,32 gr.

Tat olarak servisler degisebilirmi 71 den 77 kadar?

Son düzenleme:
Aromasına göre servisler değişiyordu sanırım bodybuilding.com dan teyit etmek için bakmıştım ama yanlış hatırlıyor olabilirim,ama kutusu tamamen farklı

Ben 2 kutu ******dan alınma 1 kutuda hepsiburadadan alınma optimum kullandım.Hepsiburada ürünün resmi şu şekilde;
http://d1211.hizliresim.com/13/g/fxhq7.jpg
Geçen hafta ****** aracılığı ile aldığım ürün;
http://d1211.hizliresim.com/13/g/fxhqz.jpg

Hepsiburadadan aldığım kutu tamamen farklı boyu kısa eni fazla üzerinde yapıştırma felan yok.Bilmem optimum ürünlerndeki bu farklılıklar neden.
benim optimum whey sizin ikinci resminizdeki gibi kisa,amerikan mali..
aslinda fazla kurcalamaya gerek yok,yoksa icinden cikamayiz Sutlu cikolatali.

beyler bu içinden çıkan ölçeğin altında 70 cl yazıyor ben günde bi kere alıcam antreman sonrası bu ölçeği full dolduracakmıyım ya da yarısına kadar mı doldurucam ?

o konu tartisildi baya glutamin degil glutamik asit varmis falan.
sonucta aslinda icerigin oyle reklami yapildigi gibi olmadigi anlasildi.

simdi arkadaslar supplement sitesinde 77 servis yaziyor,gercek olarak sa 71 servis? ayrica 30 gram degil 1 kasigi,32 gr.

Tat olarak servisler degisebilirmi 71 den 77 kadar?

servis dediğiniz ney arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama bilgim yok pek protein tozu konusunda. aydınlatırsanız sevinirim

sntha 6 var 150 civarı ama genelde iyi tozlar bu oranda fiyat olarak.istersen gnc den al ucuz olur ama bi fayda göremezsin.

Yaklasik 3 aydir bu sporu yapiyorum Beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum ancak ogrencilik hali pek olmuyor bu tozu destek amacli spordan sonra 1 degilde yarim olcek kullansam yinede faydadini gorurmuyum acaba?

10 kg'ye yakın kullandım bu ürünü. spora yeni basladığımda efsane sandığım protein tozuydu. meğersem efsane kestaneymiş. şimdilerde 2 şey bilirim ve söylerim Nitro-Tech ve Syntha 6

http://www.protein 7.com/news/index.php?s=urun-goruntule&id=300# (boşluğu silin)

Arkadaşlar şu ürüne bakar mısınız ? Havale ile alınca tanesi 1.5 tl ye geliyor tekli paket bence çok iyi fiyat nerdeyse amerika fiyatına yakın oluyor hemde tekli paket kullanımı taşımı çok rahat olur ne dersiniz ? kutulusundan bile ucuza geliyor bu tekli paketlerde bir fark yoktur değil mi ? Birde bu double rich chocolate nin tadıyla ilgili yorum yaparsanız sevinirim..

Back
Yukarı