Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Tadı gayet güzel,ben ürün aldıktan sonra kampanyaya girdi hemde 24 saat içinde baya sinir olmuştum hehe, birde havale ile alirsan +%7 daha indirim tadından yenmez.
Paketler daha pratik bence

Muscletech nitro tech1.8kg kullanıyorum 2.buçuk aydır bu ürüne kıyasla daha iyi oldugu apaçık ortada durumunuz varsa nitro kullanın ilk 2 haftada farkı hisséttim
durmayın koşunn derim.
adanadan sevgiler..

Bende siteden baktımda yanınd creatin le beraber 170 liraydı yanlış hatırlamıyosam . Arkadş tavsiye etti bende almayı düşünüyorum .

İki haftada nasıl farkı hissttiniz anlatırmısınız biraz.Tad olarak mı?
tad olarakmı dérken :badgrin: nasıl yani arkadaşım
içtikten iki hafta sonramı tadının farkına varılıyor :D yanlış anladın galiba
neyse hayır tadının farkı belli zaten nesquik gibi topaklanma yok aşırı şekerli bi hali yok. 2.haftada aynanın karşısına geçip kendimi kontrol edince farkına vardım gelişmeyi hissettim aklı olan koşup alır heryerden temin edebilirsiniz.
8 haftada 2.buçuk 3 kılo kas hacmine ulaşabileceginiz bi ürün thums: kesinlikle tavsiye ediyorum nitro tech ,) weightlifter

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:04 ----------

peki ürünü nerden temin ediyorsunuz? hepsiburada ve GNC'de stoklarda kalmadı diyor.
adamlarda haklı kardeşim. çok talep var bu ürüne haklı olarak
sana verecegim tek akıl aklın varsa téch takıl thums:
bulundugun şehir neresi? illaki vardır sitelerle zaman kaybetme içinize kurt düşmesin gönül rahatlıgıyla temin edeceginiz yerler satış magazaları olsun
gidip canlı canlı görüşüp alın. :)

Arkadaşlar bugun aldım bu üründen yalnız GOLD STANDARD 〖WHEY〗^TM yazısı dikkatımı cekti

TM derken türkiyedemi üretiliyor bu ürün

Gold standart whey protein Amerika’da üretilip Türkiye’ye ithal etmekteyiz. diye bir cevap aldım ürünü Türkiye distribütöründen aldım sorun olacagını sanmıyorum ama hala aklmda WHEY yazısının sag ustundeki kücuk tm yazısı

tad olarakmı dérken :badgrin: nasıl yani arkadaşım
içtikten iki hafta sonramı tadının farkına varılıyor :D yanlış anladın galiba
neyse hayır tadının farkı belli zaten nesquik gibi topaklanma yok aşırı şekerli bi hali yok. 2.haftada aynanın karşısına geçip kendimi kontrol edince farkına vardım gelişmeyi hissettim aklı olan koşup alır heryerden temin edebilirsiniz.
8 haftada 2.buçuk 3 kılo kas hacmine ulaşabileceginiz bi ürün thums: kesinlikle tavsiye ediyorum nitro tech ,) weightlifter

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:04 ----------

adamlarda haklı kardeşim. çok talep var bu ürüne haklı olarak
sana verecegim tek akıl aklın varsa téch takıl thums:
bulundugun şehir neresi? illaki vardır sitelerle zaman kaybetme içinize kurt düşmesin gönül rahatlıgıyla temin edeceginiz yerler satış magazaları olsun
gidip canlı canlı görüşüp alın. :)

protein tozuyla 8 haftada 2.5 hatta 3 kg kas hacmi ... neyin kafasını yaşıyosun sen :D hayır söyle bizde bilelim
birbirimize karşı üslubumuza dikkat edelim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonlar bilè akıllanmişken akılsiz yorum yapan forum üyeleri taniyorum.
kafa_ arkadasim sen insan vucudunda sadece bi bòlgesininmi adele gorevinden
Oluştugunu zannediyosun 8haftalik kullanim duzenli beslenme iyi antreman
super uyku ile vucudun her bolgesindeki kas kûtlesi artiyor en azindan benim için
Boyle diyerek kendini basitlestiriyosun gorende diyecek yazik adama hic 2bucuk kilo kas
kutlesiyle tanişmamiş... iki bucuk degil 20bucuk kg yag kutlesi yapabilen bencil vucudumuz
bırakinda artik 2.bucuk kilo kas kutlesine meraba diyebilsin a32
SABİR AZİM HIRS UÇLÜSÜ EN GÜCLUSU...

ÜŞÜYORUM ÇUNKU ZİRVELER SOGUKthums:
birbirimize karşı üslubumuza dikkat edelim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonlar bilè akıllanmişken akılsiz yorum yapan forum üyeleri taniyorum.
kafa_ arkadasim sen insan vucudunda sadece bi bòlgesininmi adele gorevinden
Oluştugunu zannediyosun 8haftalik kullanim duzenli beslenme iyi antreman
super uyku ile vucudun her bolgesindeki kas kûtlesi artiyor en azindan benim için
Boyle diyerek kendini basitlestiriyosun gorende diyecek yazik adama hic 2bucuk kilo kas
kutlesiyle tanişmamiş... iki bucuk degil 20bucuk kg yag kutlesi yapabilen bencil vucudumuz
bırakinda artik 2.bucuk kilo kas kutlesine meraba diyebilsin a32
SABİR AZİM HIRS UÇLÜSÜ EN GÜCLUSU...

ÜŞÜYORUM ÇUNKU ZİRVELER SOGUKthums:

bu yazdıklarından sonra artık sana cevap vermiycem . son olarak şunu diyim 8 haftada 2.5 -3 kg kas inşa edilse herkez en az bi ronnie gibi dolaşırdı.biraz araştırıp birşeyler biliyor olsan böyle saçmasapan mesajlar atmazdın

Back
Yukarı