Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Değerli arkadaşlar;

Ürün dün elime geçti ve bugün tatma imkanı buldum(5lbs).Ancak bazı arkadaşların da ifade ettiği gibi tadında bir tuhaflık var.Sadece su içtiğimi hissettim neredeyse.Yoğunluğu çok az.
Açıkcası Gnc mağazasından sipariş etmiş olmasam sahte diye düşünebilirdim ama gene de kafamda bazı soru işaretleri var.

Teşekkürler.

Herkese merhaba , 1-2 gün önce Ankara amerikan pasajında bu ürünün double rich chocalate olanını aldım ancak daha sonra ürünün orjinal olup olmamasıyla ilgili fikirlere kapıldım...
Aldığım dükkanın ismini hatırlamıyorum içeride sporun hakkını vermiş biri vardı baya ilgili gözüküyordu sağolsun benle de baya ilgilendi ama yinede aklımda şüpheler var ürün ile ilgili.Adamın bana verdiği poşetin üzerinde www.proteinsepeti.com.tr / net adresleri vardı.
Daha önce oralardan alışveriş yapan oldu mu? Ayrıca ürünü bazı yerlerindeki yazılar bant ile kapatılmıştı ve arka tarafını büyük bir tükçe kağıt yapıştırılmıştı ürünün değerleri ile ilgili ve ithalatçı firma olarak ECK İLAÇ DOĞAL BESLENME ÜRÜNLERİ VİT. KOZM. EVCİL HAYVAN URN. PAZ. VE TİC. LTD.ŞTİ yazıyordu.
Sizce ürün nedir , neyin nesidir?Bir ara gidip dükkanın ismine bakacağım.Aldığımıza pişman olduk...

Son düzenleme:
bende az önce GNC mağazasından aldım bu ürünü ve 100% whey yazan kısım da etiket vardı 100%'ün üzeri kapatılmıştı.içimiz rahat bir şekilde ne zaman protein alıcaz merak ediyorum.

---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 14:57 ----------

Değerli arkadaşlar;

Ürün dün elime geçti ve bugün tatma imkanı buldum(5lbs).Ancak bazı arkadaşların da ifade ettiği gibi tadında bir tuhaflık var.Sadece su içtiğimi hissettim neredeyse.Yoğunluğu çok az.
Açıkcası Gnc mağazasından sipariş etmiş olmasam sahte diye düşünebilirdim ama gene de kafamda bazı soru işaretleri var.

Teşekkürler.

sana katılıyorum sanki bitki çayı içtim yoğunluk sıfır.bekleyip görücez bakalım :s

fieryboy; %100'un kapatılmasının sebebı bakanlıkla alakalı.oncekı sayfalarda acıklandı.bu konuda ıcın rahat olsun.ama anlamadıgım madem genel olarak bu proteın tozuyla ılgılı kafalarda soru ısaretı var neden hala ısrarla gıdıp bu tozu alıyorsunuz? pıyasada bır suru rahat rahat kullanabılecegınız proteın tozu markası varken..

Bence bu konuya ürünü satan disbiritörlerdende yada disbiritörler demeyimde ürünün satılmasının isteyen kişilerde girip yorum yazıyorlar. Bazı kişilerin 2 ve ya 3 mesajı mecvut gelip protein tozunu övmüşler :) Bu arada bende ON Gold whey kullanıyorum BCAA da almayı dusunuyorum lakin 3 aydır VG yapıyorum erken mi acaba diye düşünüyorum.

.

fieryboy; %100'un kapatılmasının sebebı bakanlıkla alakalı.oncekı sayfalarda acıklandı.bu konuda ıcın rahat olsun.ama anlamadıgım madem genel olarak bu proteın tozuyla ılgılı kafalarda soru ısaretı var neden hala ısrarla gıdıp bu tozu alıyorsunuz? pıyasada bır suru rahat rahat kullanabılecegınız proteın tozu markası varken..

silyum; doğru söylüyorsun ama insan psikolojisi işte denemek istiyosun bende öyle düşündüğüm için aldım ve GNC mağazasından aldım bide onun psikolojisi derken aldım ama belkide yanılıyorumdur normaldir bakalım görücez :/ yorumun için teşekkürler.

valla optimuma mail atıp üzerindeki no ları verip orjinal değil mi öğrenin ben ******dan aldım orjinal dediler.
Tam olarak nereye mail atmam lazım site verebilir misin? Ürünün üzerindeki barkodu okuttuğumda ürünü doğru gösteriyor gerçi bunun sahtesini yapan adam barkodu da alır kopyalar...
Bir şekilde sahte olmadığını öğrensem içim çok rahat edecek.

korktuğum ve tahmin ettiğim başıma geldi..

dün tek poşet olarak satılan optimum'dan aldım 1 poşet

bugün sabah önceki aldığımdan bir ölçek ve diğer bardağa poşet olandan koydum

renkleri benzer olmasına rağmen poşet olan hafif koyu
kokular yakın olmasına rağmen poşet olan hafif yoğun
suya koyup karıştırdım aynı ton farkı suyla ikende daha belirginleşti :(
ayrıca poşet olan daha az köpürdü...
tad ise poşetli olanda resmen protein tozu içtiğimi hissettim yoğun ve güzel bir tad varken
önceki aldığımda su içer gibi hissettim ve tadı benzer olsa bile daha kötüydü...

yazık demekten başka yapacak bir şeyim yok, sanırsam 4,5kg'lik protein tozu diye başka bir şey satın almışım üstelik direk ithalatçısından,acaba ne içiyorum analiz ettirmem en iyisi olacak.
p.tesi şirket avukatımlada görüşeyim bakalım neler yapabilcez,pek bir şey elde etçeğimizi sanmıyorum ama konuşmakta fayda var.

fotoları yüklerim birazdan, aşırı belirgin değil ama yinede yüklicem .

Analize götürdünüz mü?avukat falan demişsiniz, herhangi bir gelişme var mı?

yurtdışına kargolıcam 5 farklı proteini
kendi merkezlerinde analiz ettircem diğer proteinlerle beraber
analiz sonucu dediğim gibi çıkmazsa artık ne derim bilemiyorum :D gidip 30-40kg protein alırım herhalde kendilerinden ayıp olmasın diye:D

bu arada yurtdışıyla bayadır yazışıyorum,optimumdaki elemanlar beni rakip firmadan sanmaya başladılar :D

Gidip resmi satılan yerinden almadığım için pişman oldum.Acaba sahte mi diye düşünmeden edemiyorum.Tadı pek yoğun değil ama köpürmüyor.Satın aldığım yerden gelen proşetin üzerinde proteinsepeti./net / com adresleri vardı mesaj attım ancak cevap yok.
Yalnız satın aldığım yerde kişi baya sporun hakkını vermişti acaba o da oradan mı kullanıyorudu onu bilemem.

bu ürün piyasadaki en iyi ürün sanırım..ama weider cfm ile bunun arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

nedense ben çok bir etki görmedim dedikleri kadar. çikolatalı olanıda ağır bir çikolata aroması var bazen mide bulandırabiliyor

Ben de bu ürünü 2-3 senedir kuıllanıyorum, fiyat ve kalite oranı iyi ama Avrupa da en fazla 35-40 euroya alıyordum, burada 70-75 euro, aradaki fark nereye gidiyor anlamadım, burada kdv daha düşük, ve gümrük vergisi yok diye biliyorum.

Bir ara USA üretimi olan aromalar gelmişti. (Ör.Çilek) Bunları deneyenler genelde satılanlardan bariz farkları olduğunu söylemişlerdi. O gün bugündür soğudum 1 sene boyunca kullandığım wheyden. Aslında üretim yeri çok önemli değil ancak bariz fark olması şaşırtıcı bana kalırsa...

arkadaslar hafıf gobeklıgım sızce kullanıcagım supplement proteın tozumu yoksa hem proteın hem kabronhıdratmı ıcermelı yardım lutfen boy 173 kılo 68

Back
Yukarı