size on idman sırasında kullanılan bir ürün
kombineniz güzel
Teşekkürler idman sırasından kastınız nedir 30 40 dk önce içsem olmazmı ?
Bu arada elime muchletech nitrotech te geçti optimumumu kullanayım nitrotechhimi ?
size on idman sırasında kullanılan bir ürün
kombineniz güzel
Size On ürünü idman esnasında kullanılan bir üründür.Yaklaşık 700-800 ml suya karıştırılarak setler arasında vs. içilir.Hele ki super pump ürünü ile kombine edilirse şahane olur.Super Pump idman'dan 20 dk önce alınır.Teşekkürler idman sırasından kastınız nedir 30 40 dk önce içsem olmazmı ?
Bu arada elime muchletech nitrotech te geçti optimumumu kullanayım nitrotechhimi ?
Kafama bir soru takıldı süt le neden idman sonunda alınmıyor? ikisi ayrı şeyler degil mi? whey kana daha hızlı karısıcaktır süt içersindeki kazeinse zamanla muscle and fitness dergilerinde bu konuyu destekleyen makaleler var.Whey+kazein almıs olunacaktır yani. Normalde bende üzüm suyu yada suyla alırdım lakin süt ilede kullandıgım zamanda bir negatif sonucla karsılasmadım.Detaylı bir bilgisi olan aydınlatırsa sevınırım
Simdi konun yeri burasi degil ama anlatayim.
Sut wheyin emilimini yavaslatacaktir. Proteinden aldiginiz verim dusecektir.
Bir soru: Ürünün içinde bulunan 1 gram kadar şeker, proteinin hızlı emilimi ve kaslara ulaşımını sağlamaya yetmez mi?
Ben de almayı düşünüyorum ama şu an çikolatalısı pek yok siteler de. Olanların da ya son kullanma tarihlerine güvenemiyorum ya da sitenin kendisine. Güvenilir sitelerden birine çikolatalının ne zaman stoklara gireceğini sordum, bir ay daha gelecek gibi görünmüyor dedi. Sanırım distribütör kaynaklı.Çileklisini tavsiye edemiyorum zorlayarak bitirmiştim bir kutuyu,genel olarak tüm wheylerde çikolata çeşitlerini tercih ediyorum artık, vanilya/çilek/muz bana uzak olsun![]()
Çilek-muz aromalısı hakkında bilgi verecek biri yok mu hala?
2 gün önce aldım. bence tadı berbatBSN chocolate, BSN cookie-cream gerçekten tad olarak tek geçerim. Nitro-tech bile çok daha iyi tad olarak
ama sonuçta yukarda bahsi geçen ürünlerin hepsi farklı içerik ve farklı amaçlı ürünler. benim kıyaslamam tadıyla ilgili
Tadına doyamadığım tek ürün BSN cookie cream'dir.
(sorduğun sorunun amacı sanırım tadı ile ilgili, o yüzden böyle bi kıyas yaptım)
Farklı aroma 1 ay kadar sonra gelecekmiş. Ne yapacağım bu sürede?