Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Teşekkürler idman sırasından kastınız nedir 30 40 dk önce içsem olmazmı ?

Bu arada elime muchletech nitrotech te geçti optimumumu kullanayım nitrotechhimi ?
Size On ürünü idman esnasında kullanılan bir üründür.Yaklaşık 700-800 ml suya karıştırılarak setler arasında vs. içilir.Hele ki super pump ürünü ile kombine edilirse şahane olur.Super Pump idman'dan 20 dk önce alınır.

Protein konusuna gelirsek ikiside iyi,bu piyasada adından fazlaca söz edilen protein tozlarındandır.Rahatlıkla iki üründe kullanılabilir.

Kafama bir soru takıldı süt le neden idman sonunda alınmıyor? ikisi ayrı şeyler degil mi? whey kana daha hızlı karısıcaktır süt içersindeki kazeinse zamanla muscle and fitness dergilerinde bu konuyu destekleyen makaleler var.Whey+kazein almıs olunacaktır yani. Normalde bende üzüm suyu yada suyla alırdım lakin süt ilede kullandıgım zamanda bir negatif sonucla karsılasmadım.Detaylı bir bilgisi olan aydınlatırsa sevınırım

Kafama bir soru takıldı süt le neden idman sonunda alınmıyor? ikisi ayrı şeyler degil mi? whey kana daha hızlı karısıcaktır süt içersindeki kazeinse zamanla muscle and fitness dergilerinde bu konuyu destekleyen makaleler var.Whey+kazein almıs olunacaktır yani. Normalde bende üzüm suyu yada suyla alırdım lakin süt ilede kullandıgım zamanda bir negatif sonucla karsılasmadım.Detaylı bir bilgisi olan aydınlatırsa sevınırım

Simdi konun yeri burasi degil ama anlatayim.

Antremandan sonra kaslarin dogal olarak beslenmeye ihtiyaci var. Kaslarin besini de protein. Hemen yapilanmasi ve onarilmasi icin en hizli sekilde onlari beslemeliyiz. O yuzden genelde basit seker iceren ve kana hizli karisan bir meyve suyu ile alinmaktadir.

Sut wheyin emilimini yavaslatacaktir. Proteinden aldiginiz verim dusecektir.

Whey+kazaein olayi cok farkli bir olay. Sutun icinde ne kadar kazein var?

Oyuzden sutle karistirip ictiginizde super miktarda kazaein almis olmazsiniz

O makale ise kazein protein tozu uzerine yazilmis bir makale. Karistirmayin.

Bir soru: Ürünün içinde bulunan 1 gram kadar şeker, proteinin hızlı emilimi ve kaslara ulaşımını sağlamaya yetmez mi?

Yeri burası mı bilmiyorum ama yeni üye olduğum için konu açamıyorum. Boyum 1.78, kilom da yıllardır 53-54. Birbiriyle çok orantısız, yani kilo almam gerekiyor. Bu işe yeni başlayacağım. O.N Gold Standard Whey Protein 2273gr + O.N Creatine 300gr ürünlerini bir sitede 187 Lira'ya buldum.

Sizce bu ürünler ve bu fiyat uygun mudur?

Son düzenleme:
Çileklisini tavsiye edemiyorum zorlayarak bitirmiştim bir kutuyu,genel olarak tüm wheylerde çikolata çeşitlerini tercih ediyorum artık, vanilya/çilek/muz bana uzak olsun :)

Çileklisini tavsiye edemiyorum zorlayarak bitirmiştim bir kutuyu,genel olarak tüm wheylerde çikolata çeşitlerini tercih ediyorum artık, vanilya/çilek/muz bana uzak olsun :)
Ben de almayı düşünüyorum ama şu an çikolatalısı pek yok siteler de. Olanların da ya son kullanma tarihlerine güvenemiyorum ya da sitenin kendisine. Güvenilir sitelerden birine çikolatalının ne zaman stoklara gireceğini sordum, bir ay daha gelecek gibi görünmüyor dedi. Sanırım distribütör kaynaklı.

Ürünü 1 buçuk aydır kullanıyorum şu an kutu bitmek üzere. Faydasını gördüm diyebilirim, vücudum da gözle görülür değişiklikler yaşadım ki muhakkak bu ürününde faydası oldu, tavsiye ediyorum. Çikolatalısını kullanıyorum ve tadı gayet güzel, içerken herhangi bir sorun yaşamadım. Şimdi Optimum Serious Mass kullanıcam Kilo aldırıcı olarak, gerekli kiloya vardıgımda, bu ürünü tekrar kullanacagım birkaç ay sonra.

Çilek-muz aromalısı hakkında bilgi verecek biri yok mu hala?

2 gün önce aldım. bence tadı berbat :) BSN chocolate, BSN cookie-cream gerçekten tad olarak tek geçerim. Nitro-tech bile çok daha iyi tad olarak :)

ama sonuçta yukarda bahsi geçen ürünlerin hepsi farklı içerik ve farklı amaçlı ürünler. benim kıyaslamam tadıyla ilgili :)

Tadına doyamadığım tek ürün BSN cookie cream'dir.

(sorduğun sorunun amacı sanırım tadı ile ilgili, o yüzden böyle bi kıyas yaptım)

2 gün önce aldım. bence tadı berbat :) BSN chocolate, BSN cookie-cream gerçekten tad olarak tek geçerim. Nitro-tech bile çok daha iyi tad olarak :)

ama sonuçta yukarda bahsi geçen ürünlerin hepsi farklı içerik ve farklı amaçlı ürünler. benim kıyaslamam tadıyla ilgili :)

Tadına doyamadığım tek ürün BSN cookie cream'dir.

(sorduğun sorunun amacı sanırım tadı ile ilgili, o yüzden böyle bi kıyas yaptım)

Extreme milk chocolate aromalısı bitmek üzere, yenisini almalıyım ama tek seçenek çilek-muz olduğu için sormak istedim. Umarım başka aromadakiler kısa zamanda gelir.

aslında zevk-tad meselesi kişiye göre değişir ama

muscletech çilek ve optimum muz-çilek kesinlikle almayacağım iki protein tozudur

optimum mocha capuccino -
muscletech cookies cream -

bu ikisi en lezizi
--------------------
bsn synthia çikolata
optimum çikolata
gaspari çikolata

bunlarda tadı güzel olanlar :)

Back
Yukarı