Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
optimum konusunda benim de kafam karışmaya başladı servis sayısı, kutu şekli vs. ******dan butun bunlara anlamlı bır açıklama getirmesini bekliyorum. aksi takdirde başka markalara yönelicem sanırım.

bu arada bazı arkadaslar neden plastık jelatınlı bı kaplama oldugunu falan sormuslar, sanırım aldıgınız kutunun ustune '' tarım ve hayvan bakanlıgı mevzuatı gerekcesıyle turkce etıketlenmıstır. '' yazmıyordu. benım aldıgımda yazıyo da.

Son düzenleme:
Benim kutu bitsinde ultimate kullanacağım kafaya koydum her türlü daha güzel ve orjinallik olayınıda araştırdım sıkıntı yok. Umarım protein içiyorumdur diyebiliyorum sadece. İnşallah sahte değildir.

bende bulgaristanda ögrenciyim ama nedense ben 90Lv aldım sen gemiden flnmı kacırdın proteini ? :Dhyper_
Bulgaristanda 90 lv verilir mi 1lbs lik protein tozuna yada 20 euro?20 euro 39 leva para yapar 908 gramlik(2lbs falan) o.n 48 leva

Ikinizde cok iyi tokatlamislar :)

2010 yılının 8 yada 9. ayında son kez optimum double rich chocolate kullanmıştım, ondan sonra 2 yıldır bu aromayı denemedim. fakat geçen cumartesi günü direk ithalatçısından 4.5 kiloluk o.n gold whey aldım, ne tad ne koku ne başka bir şey hiç birşeyi aynı değil kesinlikle.

Arayıp formülasyonun değişip değişmediğini sordum,kesinlikle değişmediğini, hatta lot numarasından yurtdışına sorabilceğimi söylediler, ****** almanyada xpro diye bir marka adı altında başka bir marka getiriyor kardeşime ondan almıştık ve tadı neredeyse birebir aynı, sanki optimum'uda xpro'ya ürettirip optimum poşetiyle ithal edip, daha önce ithal ettikleri lot numarasını bastırmış olamazlar mı?

ciddi ciddi analiz ettirmeyi düşünüyorum bu durumda, çünkü tad-koku her birşey ayrı, sanki protein içtiğimi hissetmiyorum...

şu ana kadar abartısız 60-70 kutu (çoğu 1.8-2.3kg olan) tüm marka protein tozlarından kullanmış biri olarak son aldığım optimum'un protein tozundan tadı-kıvamı ve yoğunluğu açısından ciddi ciddi şüphe duyuyorum.

beyler protein 7de on ürünlerini kaldırmışlar, stokta yok olarak gözüküyor.

Bütün On ürünlerini kalırmışlar evet beyler bu hareketleri ile ürünlerinin sahte oldugunu gösterdiler.

sanmıyorum öle bişey olduğunu bizim burda onun deposu ben gittim direk ordan aldım, mal kalmamış geri gelcekmiş son 1-2 koli vardı ve bu 4,5 gb olan büyük paketlerden kalmıştı onlardan al dediler almadım sonra 2,3 kg olanlarından aldım bakanlıkla alakalı bu paket ve kutu değişimi zaten üzerindede yazıyo %100 ibaresini kapatıp yanına %73 protein içerir yazmışlar ben bi sorun olcanı sanmıyorum yeri belli yurdu belli gider alırım paramı geri ama olcanı sanmıyorum çünkü bu zayıflama hapları yüzünden artık dışarıdan mal getirmek zorlaştı gümrükte takılabilir ama seçim size kalmış 1 haftadır kullanıyorum bi eksiklik hissetmedim, bide bırakıyorum shakerin dibinde biraz açtığımda eskisiyle aynı koku kalıyo peynir kokusu bence o sizin tamak tadınızla alakalıdır çümkü bendekinin tadının protein olduğu çok anlaşılıyo :) bundan öncede 65 liralık küçük paketlerden almıştım porsiyon olarak bölünmüş olanlardan onlardan vardı 1 kaç tane ona dayanarak bunları söylüyorum yanlış anlaşılmasın :)

Arkadaşlar merhaba sormak istediğim birşey var. Bu ürünün 2. kutusunu yarıladım etkisinide gördüm görmedim değil. şu an yağ yakımı için hydroxycut kullanıyorum fakat hacimde küçülme yaşamaya başladım bunun önüne geçebilmek adına amino asit kullanmak istiyorum. universal 1900 ü kullanmak istiyorum. sizce faydası olur mu...

beyler protein 7de on ürünlerini kaldırmışlar, stokta yok olarak gözüküyor.

Bütün On ürünlerini kalırmışlar evet beyler bu hareketleri ile ürünlerinin sahte oldugunu gösterdiler.

ürün bitmiş olamazmı arkadas ...

arkadaşlar lot numarası nerde ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:12 ----------

arkadaşlar lot numarası nerde bilen yok mu

Arkadaşlar 1 hafta oldu on whey kullanıyorum GAZ ve dışkıda inanilmaz pis bir koku var ve her gün bu devam ediyor.. Ben iyice şüphe etmeye başladım orjinalliği konusunda.
Ve birde bence bu protein tozunun tam olarak emilmediğinin göstergesi dışkıda protein olduğunda bu kadar kötü kokar bence,normal beslenmeyle alınan protein tam sindirildiği için böyle kötü koku olmuyor hiç gaz ve dışkıda ama optimum whey tam bir felaket oldu.

Orjinalliği hakkında optimuma mail atmama rağmen 10 gündür geri dönüş olmadı. Eğer bir dönüş yapsalar orjinal değilse avukatıma bildiricem bu durumu.

Dostum bende P.rote.in7 ye uzun zaman önce mesaj attım. Cevap yok. Fakat optimum nutrition ile 2-3 saatir mesajlaşma içerisindeyiz. Önce kutusunun resmini felan gönderdim, Lot numarası ile son kullanma tarihini attım. Yanlız bende lot numarası belirgin değil üstünde ki yazılar silinmiş hafiften okunuyor. neyse gönderdim birazdan geri dönerler eger sahte çıkarsa yarın P.rote.in7yi ararım. Umarım distributoru alırlar ellerinden. Ürünü alan herkes optimum nutrition a mesaj atsın lot numarası ile son kullanma tarihi, zaten ikiside yan yana. sahte ürün mü diye sorun adamlar gerçekten çok ilgili atılan mesaja yarım saatte cevap atıyorlar.

optimum nutrition iletişim;

[email protected]

bir mail atın ingilizce olarak.

Son düzenleme:
SORU: salona gittiğim günler 1 ölçek kullanıyorum. o da 1/3 oranında başlamadan 10-15 dk önce. geri kalanını da idman bittikten hemen sonra içiyorum. herkes farklı bir şey söylüyor kullanımı ile ilgili. yok sabah akşam alacaksın, yatmadan önce alacaksın, spordan 2 saat önce alınacak, spordan yarım saat sonra... bin tane kullanım şekli söylendi. şunun en doğru kullanım şeklini ve ölçeğini söyler misiniz? (kilo 75, boy 1,72, az yağlı, orta kaslı vücut)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:23 ----------

SORU2: Şimdi buradaki mesajları okuyunca farkettim olayı. ben de p.ote.n7'den almıştım. bu sahte çıkma olayını ilk defa gördüm. 3 ay önce aldım. orjinali nasıldır ki nasıl ayırt edeceğim? içiyoruz işte? ayrıca bu ürünleri orjinal olduğundan emin olarak türkiye'de nereden alabiliriz?

günde iki ölçek ideal bir seçim olacaktır want2die. sabah uyanır uyanmaz ve antrenman sonrası öneririm ben. yatmadan önce casein almak daha mantıklı, bu yüzden whey'e lüzum yok. antrenman öncesi ise preworkout bir ürün ya da o yoksa hafif kh'lı bir yiyecek. (1 saat önce kadar)

kolay gelsin.

Back
Yukarı