ya amerikadakilerde bir ölçekte 30 gr ama türkiyedekilerde bir ölçekte 29.4 gram toz geliyor ondan olmasın ?
Ürün elime geçti, gerek ambalaj gerek kutu amerikada satılanlardan farklı ilk göze çarpan buydu.
Üstüne bb.com dan baktığımda 5lbs on wheyin 77 serving size olduğunu gördüm sonra daha önce amerikadan aldığım on wheyin kutusuna baktım ondada 77 yazarken ******un ürününde 71 serving size diyor ürün içeriğine bakıldığında daha fazla yağ ve karb olduğu görülüyor.
Ben bu işten hiç hoşlanmadım,kendilerinede detaylı olarak sormuştum amerikadaki ürünle aynı dediler lakin farklı çıktı şimdi mesaj atıyorum kendilerine, optimum a da gerekli maili atıcam bu işte bir bit yeniği var gibi.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:10 ----------
http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html
Baktığınızda içeriği görüceksiniz lakin ******un ürününde :
1.5 gram yağ 0.5 doymuş yağ
karbonhidrat 4gr
şekerden gelen 1gr
protein 24gr
gözüküyor ölçek 32g serving size 71 5lbs üründe.
Daha once de yazmistim ama kimse okumamis belli******ada optmumada mail attım ikiside yarın cevaplanır muhtelemen.
Protein gramajı aynı lakin ******dan aldığımda fazla carb ve yağ var,amerikadan aldığımda daha düşük.
Yani önemsenmicek rakamlar 1gram ama farklı olduğunu belirtmek adına.
Ezbere konuşuyorsunuz. Sağlık bakanlıgı birçok ürünün ülkeye girmesine müsaade etmiyor,içeriklerine hatta renklerine,ambalajlarına bile müdahale ediyor bunu anlamak zor değil. Arkadaş proteinin içeriğindeki yağ ve karbo değerkerinden bahsetmiş. Sağlık bakanlıgının buna ne gibi bir itirazı olabilir? Çeşit çeşit ürün var piyasada.Hepsinin birbirinden farklı yağ ve karbo değerleri var.Optimumu karbo yağ diye piyasaya sürmüyorlarsa nitrotechin işi ne?Daha once de yazmistim ama kimse okumamis belliulkeler bu whey leri ithal ederken belirli bazi limitler var o ulkenin saglik bakanliginca sinirlanan O yuzden abd ki limitler tr de kilerden daha yuksek.Yani abd deki urunle tr de kini kiyaslayamazsiniz.Degerlerinin farkli olmasi bu yuzden ve emin ol sadece yag ve karbonhidrat degildir farklilik gosteren
![]()
Ezbere konuşuyorsunuz. Sağlık bakanlıgı birçok ürünün ülkeye girmesine müsaade etmiyor,içeriklerine hatta renklerine,ambalajlarına bile müdahale ediyor bunu anlamak zor değil. Arkadaş proteinin içeriğindeki yağ ve karbo değerkerinden bahsetmiş. Sağlık bakanlıgının buna ne gibi bir itirazı olabilir? Çeşit çeşit ürün var piyasada.Hepsinin birbirinden farklı yağ ve karbo değerleri var.Optimumu karbo yağ diye piyasaya sürmüyorlarsa nitrotechin işi ne?
alfamatador nitrotechle ne alaka?
Evet ben ezbere konusuyorum.Dogru demissin saglik bakanligi cogu urune izin vermiyor. Efes Pilsenin ihrac etmek icin urettigi export biralar turkiyedekilerle ayni zaten aromasindan tut kullanildigi malzemeye ve oranlarina kardar , yada TAC perde ihrac urunleri Turkiye dekiler ile ayni kalitede DEGIL MI ? Sana boyle sinirsiz ornek verebilirim.
Adam protein miktari ayni karbo ve yag fazla demis o zaman 1 olcekteki gramaji nasil tutturmuslar olcegi mi buyutmusler ? Neyin kafasini yasiyorsun sen anlamdim ?