Evet çünkü whey tipi ve kompleks protein tozları diyetinizdeki protein miktarındaki açıkları kapatmak ve idman sonrası vücuda hızlı emilim sağlayacağı proteini vermek içindir. Diyetiniz iyi olmadığı sürece hiçbir supplement gerektiği şekilde işe yaramaz. Supplement'ler adından da anlaşılacağı gibi, diyetinizi desteklemek içindir. Çok güzel bir diyet ile alındığında ancak etkisini gösterecektir. Elbette pozitif etkileri vardır ve ispatlanmıştır, ama hayalperest kazanımlar içinde olunması doğru değildir.
---
Bu arada ON Whey Extra Milk Chocolate için bir eleştirim olacak. Myofusion ve Syntha-6 sonrası bana çok hafif geldi. Yani nesquick mi içiyorum protein mi çözemedim. İçerisindeki hidrolistat peptitleri arttırıldığı için mi böyle bilmiyorum. Ama kafamda ürün kalitesiyle ilgili soru işareti oluştu. Bunu distribütör firma ile paylaştım. Gelen cevabı sizlerle buradan da paylaşacağım. Yalnız bu ürün kesinlikle diğer protein tozları gibi kokmuyor ve tokluk hissi vermiyor. İlk haftadaki kullanımda bunu söyleyebilirim.
Hmmm, anladım kardeşim teşekür ederim cevap için, haklısın tabikide sadece içip mucizeler beklemek saflık olur doğrusu

). Ama hani bi animal pak'ından whey'den daha etkili olacağını düşünüyorum. nEyse önce bi toz bitsinde, yolumu bulurum elbet=). Bu arada Bendede ON Whey Extra Milk Chocolate var ve ben tokluk hissine kapılıyorum,,öyle ki; sigara içesim geliyor

. tad ve aroma konusunda katılıyorum. Gerçekten güzel. Sadece ilk gün kullandığımda ağzımda yapay tatlandırıcının, tadı kalmıştı ancak sonraki günler öyle bi sorun yaşamadım.
Özellikle soğuk su + buzla karıştırdıgımda

.
1-2 gün de sütle denedim ancak salon'daki hoca sütle almamı tavsiye etmedi. o yüzde soğuk su + buz =ekstra soğuk takılıyorum bu aralar.
Hoş gerçi hoca '' antremandan önce içmene gerek yok, senin aldıgın tozda muhtemelemen
tetikleyici yoktur,antreman bitince içsen yeter '' dedi ama ben kulak asmadım :/ .
antremandan once ve sonra içmeye devam ediyorum umarım doğru yapıyorumdur.