Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
"Extreme milk chocolate" kullanıyorum tadı sütle gerçekten harika.Suyla yapılan tabii ki sütün yerini tutmuyor ama tadı yine de hoş.Sindirim sorunu yaşatmıyor, kolay karışıyor almayı düşünen varsa hiç düşünmesin mutlaka alsın.

Evet çünkü whey tipi ve kompleks protein tozları diyetinizdeki protein miktarındaki açıkları kapatmak ve idman sonrası vücuda hızlı emilim sağlayacağı proteini vermek içindir. Diyetiniz iyi olmadığı sürece hiçbir supplement gerektiği şekilde işe yaramaz. Supplement'ler adından da anlaşılacağı gibi, diyetinizi desteklemek içindir. Çok güzel bir diyet ile alındığında ancak etkisini gösterecektir. Elbette pozitif etkileri vardır ve ispatlanmıştır, ama hayalperest kazanımlar içinde olunması doğru değildir.

---

Bu arada ON Whey Extra Milk Chocolate için bir eleştirim olacak. Myofusion ve Syntha-6 sonrası bana çok hafif geldi. Yani nesquick mi içiyorum protein mi çözemedim. İçerisindeki hidrolistat peptitleri arttırıldığı için mi böyle bilmiyorum. Ama kafamda ürün kalitesiyle ilgili soru işareti oluştu. Bunu distribütör firma ile paylaştım. Gelen cevabı sizlerle buradan da paylaşacağım. Yalnız bu ürün kesinlikle diğer protein tozları gibi kokmuyor ve tokluk hissi vermiyor. İlk haftadaki kullanımda bunu söyleyebilirim.

Hmmm, anladım kardeşim teşekür ederim cevap için, haklısın tabikide sadece içip mucizeler beklemek saflık olur doğrusu:)). Ama hani bi animal pak'ından whey'den daha etkili olacağını düşünüyorum. nEyse önce bi toz bitsinde, yolumu bulurum elbet=). Bu arada Bendede ON Whey Extra Milk Chocolate var ve ben tokluk hissine kapılıyorum,,öyle ki; sigara içesim geliyor :D . tad ve aroma konusunda katılıyorum. Gerçekten güzel. Sadece ilk gün kullandığımda ağzımda yapay tatlandırıcının, tadı kalmıştı ancak sonraki günler öyle bi sorun yaşamadım.
Özellikle soğuk su + buzla karıştırdıgımda :D .

1-2 gün de sütle denedim ancak salon'daki hoca sütle almamı tavsiye etmedi. o yüzde soğuk su + buz =ekstra soğuk takılıyorum bu aralar.

Hoş gerçi hoca '' antremandan önce içmene gerek yok, senin aldıgın tozda muhtemelemen tetikleyici yoktur,antreman bitince içsen yeter '' dedi ama ben kulak asmadım :/ .

antremandan once ve sonra içmeye devam ediyorum umarım doğru yapıyorumdur.

Son düzenleme:
Yalnız ON için bu çok hafif ve kokusuz oluşu konusunda ciddi olarak araştırmalara devam edeceğim. Ya adamlar harika bir whey yapmışlar, gerek aroma gerekse sindirim olarak inanılmaz bir ürün; ya da ürün kalitesinde bir terslik mevcut.

Yaklaşık 1 aydır ben de Extreme Milk Chocolate aromalı whey kullanıyorum söylediğiniz gibi kokusu,kolay karışması,hafif tadı ve hiçbir mide sorunu yaratmaması itibarıyla kaliteli bir ürün olarak gözükmekle birlikte, bazı şüpheler uyandırmıyor da değil.Şimdiye kadar hep suyla karıştırarak içtim ve tadı çikolatalı bir içeçek gibi oluyor hiçbir şekilde protein tadı hissedilmiyor.

Bu kadar kolay içimi olan bir protein tozu daha önce görmedim.Böyle olunca da içeriğiyle ilgili farklı birşeymi var diye merak ediyorum.Sahte ürün olma ihtimali yok güvenilir biryerden aldım çünkü.Bu konuda bilgi alabildiyseniz paylaşırsanız sevinirim.

Ben de distribütöründen aldım ürünü. Sahte olması mümkün değil. Kendileriyle irtibata geçtim. Hissettiğim farklılıklardan bahsettim. Ürünün protein miktarı, aminoacid profili, herşeyi üstünde yazdığı gibidir. Hiçbir şüpheniz olmasın dediler. Sattıkları ürüne güveniyorlar yani.

Laboratuvara gönderip test ettiremeyeceğime göre; bu durumda tek test yöntemim bekleyip görmek olacak. Sonuçta aldığım proteini hesaplayarak, kalori alımım içinde belli bir yere dahil ederek tüketiyorum. Eğer bir farklılık olursa ay sonunda ölçüme gittiğimde gözlemleyeceğim.

Yine de Optimum Nutrition'a bir mail atıp soracağım. Bakalım firmanın kendisinden nasıl bir cevap gelecek. Gelen mail'i burda paylaşırım.

Arkadaşlar engin tecrübenize dayanarak sizlere bir soru sormak istiyorum .Sizce aşağıda yazığım proteinlerden hangisi gerçekten iyidir hangisini tavsiye edersiniz?

Muscle Milk
Platinum Hydro Builder
Muscle Pharm Assault

Şahsen sütle karıştırmak için çilek, muz ve çikolatalı ürünleri seviyorum.

Meyve suyu ile karıştırmak için vanilyayı tercih ediyorum.

Su ile pek içmiyorum. Su + dextrose şeklinde pow yaptığım dönemlerde hafif aromaları tercih ediyordum. Şu an sıkma üzüm suyuna katıyorum idman sonrası için. Ara öğünlerde ise süt ile.

ben extradan süte meyve suyuna para vermek istemiyorum. en güzeli suyla icebilmek. tadı hangisinin suyla güzelse onu almayı istiyorum

ben de distribütöründen aldım ürünü. Sahte olması mümkün değil. Kendileriyle irtibata geçtim. Hissettiğim farklılıklardan bahsettim. ürünün protein miktarı, aminoacid profili, herşeyi üstünde yazdığı gibidir. Hiçbir şüpheniz olmasın dediler. Sattıkları ürüne güveniyorlar yani.

Laboratuvara gönderip test ettiremeyeceğime göre; bu durumda tek test yöntemim bekleyip görmek olacak. Sonuçta aldığım proteini hesaplayarak, kalori alımım içinde belli bir yere dahil ederek tüketiyorum. Eğer bir farklılık olursa ay sonunda ölçüme gittiğimde gözlemleyeceğim.

Yine de optimum nutrition'a bir mail atıp soracağım. Bakalım firmanın kendisinden nasıl bir cevap gelecek. Gelen mail'i burda paylaşırım.

arkadaşim ben aldim urunu urun amerikadan aldigimla ayni değil.ağzi acik geldi zaten.amerikadan gelenle tat farki bile var. Mailde attim cevap veren yok.iran,hindistan ingilterede uretim yapiliyor.ama amerikadan kesinlikle gelmiyor.içerik yuzunden gelmeside mumkun değil.içinde illaki protein vardir ama ne kadar kaliteli ve gercek 1 numara optimum kadar yararli bilemeyiz.
Afiyet olsun:)

Optimum Nutrition Consumer Support bölümüyle mail trafiğimiz devam ediyor. Gelen cevapları yakında buraya aktaracağım.

Yalnız içimi çok ince olsa da etki konusunda aynı olduğunu düşünmeye başladım. Aslında ODTÜ Gıda Laboratuvarı gıda testini 50 liraya yapıyor. Niyeti bozarsam numune gönderebilirim :)

Optimum Nutrition Consumer Support bölümüyle mail trafiğimiz devam ediyor. Gelen cevapları yakında buraya aktaracağım.

Yalnız içimi çok ince olsa da etki konusunda aynı olduğunu düşünmeye başladım. Aslında ODTÜ Gıda Laboratuvarı gıda testini 50 liraya yapıyor. Niyeti bozarsam numune gönderebilirim :)

Ben bunu daha öncede belirttim ikisinide kullandım ve fark olmadığını söyledim ancak tepki gösterenler oldu. Ben bilgimi yaşadıklarımı paylaştım.

arkadaşlar bu hammadde olayı kafamı karuştırdı ya 20 gün oldu gözle görülür bi fark göremedim açıkcası sabah kalkınca ve antremandan sonra kullanıyorum

burak365,
Sadece protein tozu kullanarak belirgin bir değişiklik görmeniz mümkün değil. Bunun yumurta veya tavuk yemekten farkı yok. Sağlam ve düzenli bir diyet uygulamıyorsanız gelişiminiz oldukça yavaş seyredebilir. Supplement, adından da anlaşılacağı gibi; yalnızca diyetinizi desteklemek içindir. Bu bilinç ile hareket ederseniz, genel anlamda daha iyi sonuçlar alabileceğinize inanıyorum.

Kasper13,
Bunda tepki gösterecek birşey yok bence. Dünya çapında yıllardır ödülleri alıp götüren bir protein tozundan bahsediyoruz. İçimi bu kadar rahat ama etkisi yüksek olması aslında istediğimiz şey. Belki o kadar iyi ki bize yalanmış gibi geliyor :)

Şaka bir yana, bugün detaylı bir cevap yazdım ON'den gelen mail'e. Son 2 gündür irtibat kurduğum kişi yeterli bilgi veremediği için beni ON'in Uluslararası ekibine yönlendirdi. Onlardan tatmin edici bir bilgi alana kadar mail trafiğine devam edeceğim. Sonuçları söz verdiğim gibi burdan açıklarım.

Yalnız ben sonuçta çok bir fark olmayacağını düşünüyorum. Çünkü kilo artışım planladığım şekilde devam ediyor. Kendileri önceki maillerde bana bu aromanın çok ince bir içim hissiyatı olduğunu (thin) söylediler. Kompleks olanlar daha toktur (thick) böyle hissetmeniz çok normal ayrıca bu ürünün aroması çok baskın diyorlar. Ben tatmin olmadığımı detaylı bilgi istediğimi belirttim. Bakalım göreceğiz yeni gelen mail'de ne cevap verecekler.

Yanlış anlaşıldım sanırım. Zaten protein tozundan abartılacak bir etki görmek pek mümkün değil. Mesela superpump, noxplode, jack3d gibi pre workout supplement ürünlerinden tercih ederseniz idman esnasında farkı daha belirgin görürsünüz ürünün içeriğinden ötürü. Protein tozunun diyetinizde yaratacağı ekstra protein alımı ve kalori miktarı ancak uzun vadede, devamlı ve düzenli kazanımlar sağlandığında gözlenebilir diye düşünüyorum.

arkadaş çukulatalısını bulmak için 50 yer sordurdum istanbulda ama bulamadım ...
2 haftaya kadar gelecek dediler artık o süre içinde diğer supplementlerle idare edecez bakalım :(
bu arada porsiyon paketler halinde olanını yeni bitirdim ; gerçekten çok kullanışlıydı...

Back
Yukarı